Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина  
   –егистрац舫абравена парола

/¬идео/  метът на Ѕанско √. »кономов поведе "четата" и раздрънкаха звънци на Ѕожич за здраве и берекет!


26 декември 2018 10:58  12 коментара   16860 прочитаƒруго си е кметът на е начело!  метът на Ѕанско √еорги »кономов поведе четата, разв€ знаме и раздрънка звънци, навръх Ѕожич по улиците на курортни€ град, тръгвайки от махала ¬ийново блато..

“радици€та със звънци да се ознаменува и извести божи€ празник, бе спазена, а гордите мъже на Ѕанско пожелаха на съгражданите си "„естито да е рождеството ’ристово, здраве, късмет и берекет." “ака се прави вс€ка година в курортни€ град, който е емблема на традициите и автентични€ български фолклор.

ѕ. »ванов

ѕубликувахте от √еорги »кономов в ¬торник, 25 декември 2018 г.

ќще за: √еорги »кономов  чета  звънци  празник ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


12 коментара

26 декември 2018 11:21 |  ид
ќценка:
4
 (
10
 гласа)

—ъщи€ стана като ÷ане та и по зле


26 декември 2018 11:23 | ѕриемственост
ќценка:
13
 (
15
 гласа)

јми да! ќтиде си  раваров, Ѕог да го прости, и »кономов започна да се прави на "народен човек"-почна да прави това, което Ќ» ќ√ј не е правил до сега. јма идват избори-тр€бва да се приближаваме до народа. Ќо не и по стандарт на живот и "доходи". ќтне инициативата на Ўашко ћацурев! ’а, ха, ха-селски смешници!


26 декември 2018 11:32 | “ане
ќценка:
13
 (
15
 гласа)

Ќаправихме го човек и се самозабрави


26 декември 2018 13:49 | јв
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

ј колко кментара изтри струма. com, защо бе?


26 декември 2018 16:35 | “ане ва
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

Ќие искахме да го направим "човек", но не би! —ега един софийски екземпл€р се опитва да му дига с нещо имиджа, но пак не става. ќстава само да му чука "минуси" след всеки отрицателен коментар или да звъни в струма. ком да ги три€т. Ќо най-ефикасното средство си остава "изключени€т коментар". «а власт имащите това не е проблем! Ќо не е и решение.


26 декември 2018 20:51 | ƒруго мнение
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

јко беше "станал като ÷ане"-цената н€маше да си има! «јўќ“ќ когато ÷ане беше кмет, а »кономов общински председател - винаги беше против меропри€ти€ като ƒжаз фест, ѕланинарски кино-фестивал, ‘олклорен фестивал "ћежду три планини, Ћетен театрален фестивал....., а сега? —тана най-големи€т радетел, защото н€кой го научи, че това работи за имиджа на Ѕанско и не по-малко за лични€ му такъв. » малка разлика - ÷ане се обличаше в народна носи€, а не в "кожи и звонци" - малка разлика, но съществена, ко€то »кономов не е късно да поправи и да остави кукерските одежди и тумбелеци на народни€ си представител. » той се оказа напоследък не по-малък меракли€.


26 декември 2018 21:14 | Ѕаш дзигвар
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

»кономов + ћацурев = баш бабугери!  раси √ерчев не може да им се хване на малки€ пръст! Ќито пък  итан √алчев.


26 декември 2018 22:11 | јнонимен
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

 ато нов съкварталец на кметът му прилега да води "¬ийново блато" само дето къщата му малко се отличава от останалите в квартала. —трума защо не покажете новата му придобивка


27 декември 2018 07:39 | ¬ионово блато
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

 ъсно е —трума за снимки.  укьата на ѕавлина »кономова вече е скрита зад тежка ограда. »кономов н€ма къща-той е беден човек. ќт него е ливадата, а къщата е на жена му. “€ и сега му дава подслон в нейната къща в –азлог. “ака, че спрете да го дъвкате-оставете го да си дрънка звонци на вол€ със съкварталците от "¬ионово блато". »наче той е щедър човек. ќтстъпил е бащината си къща в Ѕанско на негови€ P. R. -¬енета “анева от —офи€ - добър ласкател и списвач на изказвани€та им с ћацурев.


27 декември 2018 10:20 | :)
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

јбе кмете, защо не те харесват хората ти? Ѕанскалии са коварни, усмихват ти се и ти се радват и чакат да ти заби€т нож в гърба! Ќали знаеш, че това ще бъде тво€та участ?


27 декември 2018 14:32 | Ѕанскали€
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

»ч не сме коварни. ƒума ме му "право куме в очи". јма той е фного нагал и с тенекиени очила. ћаниполира си изборните резултати как си иска и "печели". “ова е да са в тебе "и ножа, и сиренето". ƒа видим до кога?!


27 декември 2018 15:02 | ƒжоре
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

Ѕабуджеро си е бабуджер!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.