Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)  
   –егистрац舫абравена парола

/¬идео/ »стина или лъжа на опоненти?! —кандална позици€ на ѕѕ "ƒвижение ƒа Ѕългари€" и ѕѕ "«елено движение": ќттегл€ме подкрепата си за кандидата за кмет на Ѕлагоевград  ало€н ’анджийски


17 октомври 2019 13:13  9 коментара   5999 прочита андидатът ’анджийски: “ова са спекулации, не е в€рно, това не е позици€ на "ƒвижение ƒа Ѕългари€", н€кой злоупотреб€ва, след малко посрещам председател€ на ƒа, Ѕългари€ - ’ристо »ванов, питайте го....


—кандална позици€ бе разпространена днес в социалната мрежа и медиите от името на ѕѕ "ƒвижение ƒа Ѕългари€" и ѕѕ «елено движение, в ко€то се казва, че партиите оттегл€т подкрепата си от кандидата за кмета на Ѕлагоевград от ƒ—Ѕ  ало€н ’анджийски, като част от "ƒемократична - Ѕългари€ - ќбединение", в което влизат и посочените две партийни структури.

ћотивите, според разпространителите на позици€та са: Ћистата на коалици€та е регистрирана само от едини€ партньор, ѕѕ ƒемократи за силна Ѕългари€, от ко€то е ’анджийски, след неспазване на съгласуваните процедури за вътрешнокоалиционно обсъждане и одобрение.

ƒвете партии изразили позици€ отказват да бъдат част от статуквото на задкулисни политически договорки и пазарлъци в последни€ момент..., се казва в разпространената позици€.

ѕо този повод разговар€хме с кандидата за кмет  ало€н ’анджийски, който бе категоричен, че разпространеното писмо, не е позици€ на "ƒвижение ƒа, Ѕългари€" и, че става въпрос за спекулаци€ и неверни твърдени€.. "¬секи момент ще дойде председател€ ’р. »ванов, питайте го. “ова е абсолютна глупост, аз съм упълномощен и мога да ви показа официални€ документ за това, пълни глупости наистина..." / ¬ижте видеото /.

ƒали става въпрос за подливане на вода от страна на опоненти и политически удар под кръста на ’анджийски, продължаваме да питаме, очаквайте подробности.

ѕ. ѕопов

ќще за:  . ’анджийски  мрежа  подкрепа ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


9 коментара

17 октомври 2019 13:29 | »ли€н
ќценка:
4
 (
8
 гласа)

«ащо ли в листата на  ало€н н€ма представители на ƒа Ѕългари€ и «елено движение! ћоже би защото присъстват хора събирани от кафетата!
»ли пък защото тази листа си е само на  ало€н!


17 октомври 2019 14:19 | тнт
ќценка:
2
 (
6
 гласа)

јз останах с впечатлението, че кандидатът за кмет от ƒемократична Ѕългари€, ще бъде друг човек. Ќакра€ разбрах, че ще е този. Ќепри€тна изненада.


17 октомври 2019 15:12 | истината
ќценка:
1
 (
9
 гласа)

 ато човек, бил вътре в преговорите между трите партии да кажа истината - имаше спор кой да бъде водач на листата. —поред вътрешен правилник, ако има спор, се решава от ÷ентралата в —офи€. —офи€ реши водач и кандидат за кмет  ало€н (тъй като получават доста странни ултимативни съобщени€ от ƒа Ѕългари€ тук, че н€ма да регистрират коалици€та, ако не е на т€хното.). “ъй като ƒа Ѕългари€ Ѕлагоевград (или по-точно 1-2 души) не са доволни от това решение, бойкотират изборите и си изтегл€т хората (без да са питани дали искат хората). ¬сичко друго са манипулации и глупости.


17 октомври 2019 15:29 | ƒедо ћраз
ќценка:
4
 (
6
 гласа)

 ало€н е идеални€т кандидат-опонент за трети мандат на  амбитов!


17 октомври 2019 15:39 | »ван
ќценка:
1
 (
5
 гласа)

—мешко!


17 октомври 2019 15:51 | »ван  ацарски
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

Ћидерите на двете основни партии в коалици€та май още не са разбрали че това са местни, а не парламентарни избори и че кандидатите за кмет не се назначават от централите, а се издигат от местните структури . ¬сеизвестно е че местните структури на ƒа Ѕългари€ и на ƒ—Ѕ чрез гласуване на събрани€ с мнозинство издигнаха —пас ћитев за кандидат за кмет . —ъщо така е видно, че в листата об€вена като листа на ƒемократична Ѕългари€ не участва нито един от 15-те кандидати на ƒа Ѕългари€ и на «елено движение


17 октомври 2019 15:51 | ма ле ле
ќценка:
0
 (
8
 гласа)

ћа тоз да не е брата на  амбитов?!  ато му махнеш очилата си е баш кат  амбитов.


17 октомври 2019 20:42 | «а Ѕлагоевград
ќценка:
-1
 (
7
 гласа)

е най-добре, ако гражданите разсъждават преди изборите, а на както обикновенно ден€т на размисъл да бъде след изборите. ≈динствено ѕѕ ¬Џ«–ј∆ƒјЌ≈ не е обвързана с интересчийски лобита. ћахнете зелени, пембени и други измислени партии. √ласувайте за ѕѕ ¬Џ«–ј∆ƒјЌ≈, за да бъдете представени като граждани!


19 октомври 2019 14:03 | читател
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

“ози клюкарски сайт публикува хвалебствени статии за недоразумението кмет-доктор  амбитов, но изключва възможност за коментари, а под публикациите за другите кандидати може да плюе всеки, включително и платените поплювковци, които орбитират около  амбитов. ƒори три€т коментари, които са написани под стари статии за  амбитов. ƒобре е тези кандидати да заведат дела срещу сайта за некоректност, ко€то си е платена непочтеност.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.