/ВИДЕО/ Ексклузивно и само в Struma.com! Скандални видеа! Учителка, уличена в системен тормоз на 14- г. Ванеса от 3-то ОУ "Димитър Талев" - Благоевград

27 февруари 2020 14:32   214 коментара   190194 прочита


Скубе я и коментира: Като те скубя да не би да си оплешивяла, да не вземеш да ми припадаш сега ...

14- годишната Ванеса Пупева от 3 ОУ "Димитър Талев" в Благоевград е подложена от година на системен психически и физически тормоз от учителката й по Английски език - Мария Зашева. Придружена от майка си, Емилия Тачева, днес, след като учителката,. преминала всякакви граници и я  оскубала, Ванеса  се осмели за първи път да говори за това само пред struma.com.

Всичко започнало миналата година, когато Ванеса била изгонена от час през зимата само по къс ръкав на студа, защото носела фон дьо тен, за да прикрива тук там младежките и пъпчици и имала гел лак на ноктите. Тя е спортистка и води здравословен начин на живот, като използва само малко грим и слага гел лак, защото иначе ги гризе до кръв, а това й помага., разказа майка и. "Ти малоумна ли си ма", се обръщала всеки ден към нея учителката. "Ходи си измий лицето ".

Майката Емилия споделя пред репoртер на struma.com: "Това започна февруари миналата година, когато Ванеса отслабна драстично и изцяло промени външния си вид. Не знаем на какво се дължи, изглежда като завист. Тя ми споделя, че всяка седмица се случва, учителката да я тормози и унижава пред целия клас. Непрекъснато й повтаря, че е луда, да ходи да си измие лицето и да се осъзнае". Разтревожената майка, която е известна като една от най- добрите фризьорки в града, казва че се е притеснявала, че детето й има тинейджърски пъпки, за това слагала лек фон дю тен, който обаче бил огромен проблем за учителката.

В класа има и други момичета с по тежък грим, но те остават незабелязани от преподавателката. Емилия споделя още: Казвах й да бъде търпелива, да не отговаря на учителите и да стиска зъби докато завърши, но днес чашата преля, когато тя ми се обади плачейки, след като госпожата проявила физическа агресия, като я хванала за косата. До сега мълчах, защото не искам да правя сензации и да бъда център на внимание, но когато става въпрос за детето ми ще предприема всички мерки.

Да не говорим, че до преди години Ванеса беше пълничка и тогава никой не се вглеждаше в ноктите и лицето и. Днес тя е красиво момиче и се превърна в обект на тормоз. Нямам обяснение за това поведение на педагог, каза разтревожената майка. Ванеса твърди, че не е първия случай на тормоз от страна на учителката Зашева. До колкото й било известно родители са подавали оплакване до директора на училището Михаил Спасов, но случаите остават потулени. 14- годишната ученичка споделя: " Тя започна да ме дърпа за косата и не искаше да ме пусне да изляза, а бях толкова разстроена, исках да се обадя на мама.

Това се повтаря цяла година, непрекъснато ме обижда, казва ми, че съм ненормална". Като доказателства за бруталния тормоз има видеа, които Ванеса ни предостави, в които учителката сама признава, че я е скубала и дърпала за косата, чува се как грубата преподавателка казва" Понеже те дърпам за косата да не си оплешивяла, сега ще ми припадаш ли". Вижте още във скандалните видеа, заснети по време на час, в които Зашева не спира да измъчва  Ванеса с обидни коментари, агресия и унизяващи въпроси пред  класа. Очаквайте коментар от РУО Благоевград, където отнесохме случая.

П. Иванова

 

 

213 коментара
27 Февруари 2020 15:00 | �� ����
Оценка:
14
 (
56
 гласа)

госпожо, не се занимавайте с директора, имате ли доказателства я съдете. никой няма право по този начин да посяга на децата. това не е никакъв учител-педагог. истинския учител ще намери пътя е начина да говори с нея. един съвет. не оставяйте случая да се потули. борете се до получаване на справедливост.


27 Февруари 2020 15:02 | �� ���� �� ����
Оценка:
16
 (
40
 гласа)

Не знам какво да кажа. Ето за това трябда да ги пенсионират по-рано


27 Февруари 2020 15:05 | Тцтц
Оценка:
2
 (
28
 гласа)

С извинение госпожо, но сте невероятно глупава ако очаквате детето ви да порастне нормално в тази държава и още по-малко в този град.


27 Февруари 2020 15:09 | �� ���� �� ����
Оценка:
12
 (
34
 гласа)

Възмутена съм от таз "учителка"! Жена на възраст и с огромен опит може би, а толкова ужасно поведение. Педагог, който може да се ползва за пример как НЕ трябва да се държиш с децата.


27 Февруари 2020 15:10 | майка
Оценка:
2
 (
38
 гласа)

В 7ми клас и аз имах маникюр и то преди 25 години. Егати ненормалничката


27 Февруари 2020 15:11 | блг
Оценка:
4
 (
36
 гласа)

Учителката е за затвора направо. Как може такова отношение към дете? Има начин всяко нещо да бъде казано. Защо трябва да има агресия? Прост народ, слаба държава.


27 Февруари 2020 15:15 | Наблюдател
Оценка:
25
 (
83
 гласа)

Възмутен съм от родителите... 85% от децата не стават за долна дъска на кочина, обаче родители им ги защитават и им обясняват, как никой нямал повече права от тях.. Затова ще сме най-тъпата нация в света.. Малко са им шамарите.. Иначе вечерта, по 3ма ще я дърпат за косата, ама учителката я скубнала..


27 Февруари 2020 15:20 | Недоумение
Оценка:
13
 (
39
 гласа)

След като такива "учители" обучават децата ни, нали ви е ясно какви възпитаници ще излязат от училище?


27 Февруари 2020 15:21 | СТОИЧКО
Оценка:
45
 (
89
 гласа)

Майката да не търси вина в учителката, а в себе си!!!!! Да си седне на гъза и да се грижи за това дете., а не да обикаля нощните клубове вечер и да се чуди с ***** Един нормален родител не би позволил детето му да ходи дори с грим и такива нокти на тези гидин!!! Това показва, какво ниско ниво на интелект в родителя. В една нормална държава, трябваше да отиде ТЯ и да се извини на учителката. Жалко за детето, че расте в рискова семейна среда.


27 Февруари 2020 15:21 | +-
Оценка:
62
 (
74
 гласа)

Ми щото учителката е изтрещяла от лигли със самочуствие. Не е права, ама вероятно ако някой снимаше държанието на ученичката в час - ситуацията щеше да е по-ясна.


27 Февруари 2020 15:24 | ...
Оценка:
38
 (
54
 гласа)

Като гледам как изглежда майката, може да се направи извод и за дъщерята


27 Февруари 2020 15:25 | ...
Оценка:
28
 (
36
 гласа)

Тая 100% е или козметичка, фризьорка или т. н.


27 Февруари 2020 15:25 | Несериозно
Оценка:
2
 (
36
 гласа)

Такова поведение на учител е мека казано несериозно. Независимо какво е направила ученичката, има си методи далечни на тези, с които борави тази жена, "педагог". Лошото е, че повечето родители няма да обърнат внимание, с цел да не навредят на децата си, но такова поведение е недопустимо в образователната система.


27 Февруари 2020 15:26 | Н
Оценка:
34
 (
56
 гласа)

Ей кифли безпардонни, възпитанието е до 7 г вкъщи, там се УЧАТ!!!!! Проумейте го. Не са длъжни и задължени да Ви взимат функциите за възпитание, а вие да се чекнете и да живеете, все едно сте без деца. Дано влезе инстанбулската конвенция и тогава ще ревете на учителите, ама ще е късно. Майката да се прави щайга, а бащата да чертае линии, но детето страда. И тая фризьорка да си види грешката в нея! Защото тя обикаля и мъже и дискотеки, учителката НЕ


27 Февруари 2020 15:28 | Анонимен
Оценка:
41
 (
53
 гласа)

Като кажете има методи - какви методи има срещу разглезени пикли и пикльовци освен да им плеснеш два шамара. И родителите са за бой защото вместо да се скарат на момичето те правят скандали. Джендър идеология.


27 Февруари 2020 15:28 | da
Оценка:
33
 (
45
 гласа)

Шамари трябва! А не да се дърпат за косите! Ако трябва и майката да нашамари :)


27 Февруари 2020 15:28 | Лилия Костадинова
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

Ванеска, милата, тормозена


27 Февруари 2020 15:31 | Родител
Оценка:
10
 (
44
 гласа)

Съжалявам че не публикувам името си, за да не създам неприятности на детето ми, което в момента е в 7 клас в същото училище . Още преди три години, когато за първи път се сблъсках на родителска среща с въпросната учителка по английски, осъзнах че тази жена е наистина много зле подготвена за учител, с огромно самочувствие и нагло поведение ...за съжаление почти всички преподаватели там са на много ниско ниво ...само стара слава ....отдавна няма класни преподаватели като Паскал по физическо, като Сотиров по физика, като Въглева по химия, като Златка Таскова по музика ...жалко ....заведете дело срещу насилника


27 Февруари 2020 15:32 | Факт
Оценка:
-9
 (
39
 гласа)

Дебелите, грозни и комплексирани жени обикновенно стават учителки... на тях дори и кучетата не се качват ;


27 Февруари 2020 15:35 | Бако ви Краси
Оценка:
-14
 (
36
 гласа)

Бой по дъртата! Ще обижда и ще скубе... я, я! Изкуфяла тя пенсионерката и дай да злорадстваме над децата в училището, където си мисли, че е над нещата.


27 Февруари 2020 15:36 | Лилия Костадинова
Оценка:
28
 (
38
 гласа)

Ванеска системно нарушава училищния правилник, а единствената г-жа, която прави адекватни забележки я изкарват виновна за това


27 Февруари 2020 15:39 | До Лилия
Оценка:
2
 (
34
 гласа)

И да нарушава правилника, не е това начина, както госпожата си признава, че я е оскубала в пъртото видео. Детето си има майка, да звънне на майка и и да и се скара, а не да я скубе и унижава публично, не сме в праисторическата ера.


27 Февруари 2020 15:40 | +-
Оценка:
34
 (
44
 гласа)

НЕЕЕЕЕ децата са над всичко. Над учители, над родители, над възпитание, над правила. Тежко и на България с такова поколение. Тя учителката кучета я яли, ама майката да му мисли като остарее и глезлата порасне.


27 Февруари 2020 15:41 | Коси
Оценка:
-17
 (
43
 гласа)

Уволнение и без право да бъде преподавател. Моето дете също е тормозено от тази Гад. Не му се ходи на училище от това Квазимодо.
Къде спи този михлюз шефа на Инспектората, назначен от ГРОБ


27 Февруари 2020 15:41 | Боцев
Оценка:
-16
 (
34
 гласа)

Града е малък... задружно ще и плюем в лицето само да си покаже снинската зурла


27 Февруари 2020 15:42 | Възмутена
Оценка:
35
 (
51
 гласа)

Абе хова кво ви става, възмутени сте от учителката че е направила забележка на малката, а да - и я е дръпнала за косата. Силно се съмнявам, че тази малката си е седяла просто така невинно и стамежливо и за това се е стигнало до там. възпитавате децата си да ходят с маникюри и грим на училище и после се учудвате че нищо не става от тях. В училище са за да учат!!! Ако ме стр съгласни с методите на някои учители погорете с тях... аз тук насилие НЕ виждам! Слезте на земята и възпитавайте децата си - те са бъдещето.... което би следвало да е нещо по-добро.... но с такива родители... уви!


27 Февруари 2020 15:47 | Родител на място
Оценка:
-15
 (
25
 гласа)

На коя улица живее


27 Февруари 2020 15:49 | Кой
Оценка:
34
 (
50
 гласа)

Евала на младите майки подкрепящи майката и отрочето й! Това са нейни приятелки на нейното интелектуално ниво - прости и парадиращи с IQ 41. Маникюристки, фризьорки, сервитьорки, все с професии, които могат да се практикуват и без средно образование.
Ще ме накарате да ви кача снимки на майката в The face, the noon, grafity. Дали социалните ще й отнемат децата на тая?


27 Февруари 2020 15:49 | ....
Оценка:
-15
 (
35
 гласа)

Стара комплексирана даскалица. ми да я изгони от час, ако и пречи и готово, ше я скубе пред децата да се стресират. Не я е срам тая дръта кожа


27 Февруари 2020 15:49 | Йордан
Оценка:
-14
 (
28
 гласа)

Ще я дръпна аз нея за косата да видиме хубаво ли е ама с колелото ще я дръпна от засилка тя ще ми е ръчна спирачка


27 Февруари 2020 15:52 | Ученик
Оценка:
24
 (
32
 гласа)

Видеото започва точно тогава, когато започва конфилкта между "тормозената" ученичка и нейката учителка по ангийски език. Защо не са заснели поведението на ученичката по време на час? Какво е довело до избухването на конфилкта по между им? Кой стои в основата на този конфликт? Това не е единичен случай на такъв сигнал, но е поредният с много неизвестни.
От тази статия разбрах, че за да не ни тормозят децата те трябва да са дебели, защото след като променят визията си стават обект на скубене, викане и т. н.


27 Февруари 2020 15:54 | Балък
Оценка:
-14
 (
26
 гласа)

Аман от насилие и от чакане мвр да си свърши работата . И аз се включвам къде живее тая грозна мърша


27 Февруари 2020 15:57 | Факт
Оценка:
-14
 (
22
 гласа)

Никой няма право да ви дърпа косата и да ви унижава публично по какъвто и да е повод... ако беше моето дете ще я залея със сярна киселина да помни доживот!


27 Февруари 2020 16:02 | ММ
Оценка:
-5
 (
19
 гласа)

Зашева обижда и крещи всеки ден. Три деца от 7 а, на които е класна напуснаха заради нея. Позволи си дори да удари цигането с дневника по главата.


27 Февруари 2020 16:03 | родител
Оценка:
-10
 (
28
 гласа)

За съжаление не само тази, педагожка" се държи така с учениците. Преди известно вереме по същия начин се държеше с детето ми жената на за, директора на №-то ОУ Мила Чолакова. Напаравих оплакване до Спасов и нищо не последва. Само да я видите как изглежда Чолакова и ще хванете уплах, но това е най-малкото. Поведението й е арогантно и към родителите, които дръзват да й се опълчат. Представяте ли си как се държи с учениците? Освен това се спприятелява с някои майки, които с повод и без повод търсят пари от родителите за скъпи подаръци на Чолакова. Чудя се защо му се носи славата на елитно училище, след като обстановката и учителите са на ниско ниво? За тези извращения главната вина е на директора Спасов. И понеже той няма да вземе отношение, съдете до дупка тази самозабравила се учителка. Записите също ще са необходими за доказателство. Желая ви успех! Сивалявам, че не съдих Чолакова, но ще си намери майстора, все някой яе се справи с нея и мъжлето й.


27 Февруари 2020 16:04 | Въпрос
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Тая не е ли същата Мария Зашева замесена в "Апартаменти гейт" . Разрешение за строеж с №241/12. 10. 2018


27 Февруари 2020 16:09 | Bobi96
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

Щом е законно ще я скубем и ние


27 Февруари 2020 16:13 | �� ���� �� ����
Оценка:
-4
 (
30
 гласа)

чета разни коментари майката как изглеждала, къде ходила. Ма това какво общо има?! Учителка скубе ученик - факт! Ако има лошо поведение това момиче, да го пратят при училищния психолог, да я накажат, мъмрят, изключат. Има си начини. Страшна педагожка, няма що!
А идиотите, които обиждат ученичката - СПРЕТЕ СЕ, ТОВА Е ОЩЕ ДЕТЕ!


27 Февруари 2020 16:17 | Горна Джумая
Оценка:
17
 (
27
 гласа)

За това днешните младежи са такава гнусна измет, не могат името да си напишат и нямат уважение към никой и нищо!


27 Февруари 2020 16:24 | Бай ху
Оценка:
-12
 (
20
 гласа)

Ванеса толкова кротко дете че гласчето не можа да и чуете како и е на момичето че се гримира нормално еее майката се грижи за детето си да не и се гледат младежките пъпки и да не я болът ноктите една майка като нейната винига би мислила добро за детето си. Отидете във нейното студио мъжко подстригване същто така и женско и най добрата гримиорка Снежана. Намира се началото на алеата съсщто така некои фризиори може да идат как нейния приятел подстригва мужко просто най добрия


27 Февруари 2020 16:25 | Ирина
Оценка:
16
 (
32
 гласа)

Не е нормално дете да ходи на училище с толкова много грим и гел лак на ноктите. Според мен майката не е чула и версията на г-жата. Тя е една страхотна учителка, на която ѝ пука за учениците. Тази статия е изключително преувиличена.


27 Февруари 2020 16:26 | Учител
Оценка:
24
 (
36
 гласа)

Няма по-лесно нещо да се оплюе публично един учител. Някой в клипа чу ли Зашева да унижава ученичката? В училище има Правилник и всеки е длъжен да го спазва! Училището не е място, където 14- годишни ученици могат да ходят като на дискотека и майката, вместо да се жалва, да обърне внимание на това.


27 Февруари 2020 16:28 | Бивш ученик
Оценка:
29
 (
33
 гласа)

Лично ми е преподавала госпожа Зашева и смело казвам че е невероятен професионалист и е строга и така трябва да е дане е по-хубаво да виждаме видеа в които децата си правят каквото искат. Прави перфектна подготовка за децата които искат да се научат на анг. език
Не може децата да имат права а учителката да е съгласна с всичко и всеки. Вината не е в детето а в родителят защо не се е поинтересувал от детето си и как върви.
Уважаемата маика е трябвало да отиде лично и да се поинтересува.
Нормално е 1 учител да има изисквания и учениците даги спазват. Все пак не я е пребила и детето не се е повлияло от забележката която получава всеки ден.
Това е училище не кафе или дискотека !
Мария Зашева е доказан професионалист
И е научила достатачно деца на анг език. С мен е била далеч по строга и още съм жив защото имахме уважение към учителите тези деца нямат !
С мрънкане нищо не стаса


27 Февруари 2020 16:30 | Бакото
Оценка:
32
 (
40
 гласа)

Ванеска, няма да се притесняваш чичко! Мама ще те води на дискотека и всичко ще ти мине! Там няма стрес, няма госпожи, няма уроци и учене. Там има потни батковци готови да те оскубят, но по друг начин. Мама ще те черпи некоя водчица и всичко ще е мед и маргарин. :) Възпитавайте си децата, за да не ви се налага да гледате такива видеоклипове от часовете на вашите "ангелчета"!
Всички вие, които подкрепяте майката и дъщеря и.. Отидете в един час на вашето дете, за да видите дали то е това, за което го мислите. Учителите не са цербери! Опознайте си децата!!!!


27 Февруари 2020 16:30 | Bobi
Оценка:
-13
 (
23
 гласа)

Така ли си скубят деца бе ?
Щом е нормално и законно ще я дръпна за косата, където я видя.


27 Февруари 2020 16:32 | Родител на място
Оценка:
-18
 (
24
 гласа)

Адреса и постнете в групата ние ще я оправим


27 Февруари 2020 16:33 | Балък
Оценка:
-17
 (
23
 гласа)

Само да ми падне тая крава косъм няма да и остане на вимето


27 Февруари 2020 16:37 | Предложение
Оценка:
20
 (
30
 гласа)

По случай завършването на 7. Клас предлагам на майката да сложи и силикон на дъщеричката си.


27 Февруари 2020 16:38 | Предложение
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

По случай завършването на 7. Клас предлагам на майката да сложи и силикон на дъщеричката си.


27 Февруари 2020 16:38 | Shame
Оценка:
-5
 (
25
 гласа)

В това училище е така! Не е единичен случай, директора застава зад всяка подобна проява на учителите. Изключително арогантен и прост човек е Мишо Спасов! Това е причината и учителите да си позволяват това недопустимо поведение. Съд за тази овца, или и тя да изяде шамарите.


27 Февруари 2020 16:39 | Ученик
Оценка:
14
 (
24
 гласа)

Не е снимано момичето преди конфликта с тази госпожа. Аз лично познавам Мария Зашева и тя не би посегнала на дете, защото си седи мирно, кротко и спокойно (нормално), не би посегнала и на дете, даже то да се държи невъзпитано. Факт, е че в началото на годината всяка класна забранява тежък грим и нокти, което е напълно нормално за едни седмокласници. Няма смисъл да се съди тази учителка-родителите трябва да се видят! Аман от родители, които не се грижат за децата си и после мрънкат, че са пропаднали и нямат бъдеще! Учителката прави нещо нормално-откъде на къде детето ей така ще си поиска да си излезне от часа ѝ. Учителите носят отговорност за класа, в който са-недай си боже нещо беше станало с Ванеса щяха пак да пуснат статия с име-Безотговорна госпожа виновна за .....?! Учителката е постъпила напълно правилно, а това че се е изшегувала и е нарекла момичето, ненормално” не е причина да я съдят! Седнете си на гъзовете, родители на това момиче и помислете къде Вие сте постъпили грешно!


27 Февруари 2020 16:51 | Бивша възпитаничка
Оценка:
22
 (
30
 гласа)

Завършила съм III ОУ преди повече от 15 години и г-жа Зашева е била винаги категорична относно посещения на часовете от момичета с гримове, маникюри и прически! И с право! Съвземете се, родители, и осъзнайте, че децата ви са в училище, за да учат, а не на модно ревю! Г-жа Зашева, наред с по-голямата част от учителския колектив, е изключително способен педагог и преподавател! Трябва да сте благодарни на нея и останалите ѝ колеги, които ежедневно и ежечасно търпят капризи и лигавщини от този сорт!


27 Февруари 2020 16:59 | До Гостенка
Оценка:
-14
 (
24
 гласа)

Грозничката ми, от поста ти личи колко недъгава и проста си. Не е лесно да си лишена от мъжко внимание, но затова можеш да се сърдиш на родителите си. Е на такива алигатори като теб мястото им е до печката или в някой ъгъл. Няма значение на кой е детето, дете е и е във възраст в която са изключително чувствителни. Никой няма право да унижава ученик пред цял клас! Тази даскалица да се моли да не я хване бабата на Ванеса, че тогава градът ще и се види малък. Айде отивай да миеш кенефа...


27 Февруари 2020 17:20 | прост народ
Оценка:
22
 (
30
 гласа)

Абе ей малоумници, едно време като учех в 3то, държанието на учителите беше в пъти по - строго, не сме казали и гъг. Слушахме и изпълнявахме. Затова и излязоха хора от нашето поколение, може би последното от които излязоха що годе читави. Нито сме плакали на родители нито нищо. Виновни са разглезените ви деца, искащи да им се свалят звезди, а защо искат да им се свалят звезди обвинявайте себе си и вашето отглеждане на въпросните дечурлига... _|_


27 Февруари 2020 17:25 | Ученик
Оценка:
-13
 (
17
 гласа)

Познавам Ванеска и не мисля че е виновна


27 Февруари 2020 17:29 | SlavK
Оценка:
-6
 (
20
 гласа)

Г-жа Зашева май забрави как ходеше облечена на училище преди 15 години и преподаваше в този вид... С мноого къси поли и изрязани блузи... Неуместно е да прави забележки, всеки е свободен да се гримира и да си слага лак и тн. както си поиска. На нея никой не и правеше забележки, а уж трябва да е пример... Ако е такъв проблем, да говори с родителите а не да се държи по този безумен начин...


27 Февруари 2020 17:42 | Kyмчо Вълчо
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

"Педагога" е стара комунистическа даскалка, която няма право на физическа саморазправа, да се уволни, децата не учат понеже такива неостаряващи кадри им преподават по система от преди 50 год!!!!


27 Февруари 2020 17:46 | Възмутен
Оценка:
12
 (
22
 гласа)

И какво се вижда от клипчетата? Които въпреки че са умишлено изрязани, за да скрият истината, ясно показват професионално поведение на педагог, комуто му пука за работата и който се опитва да говори с една с една неадекватна пикла.... която на всичко отгоре не спира да си играе с телефона... класическа форма на родителски рекет, а после искаме адекватни учители


27 Февруари 2020 17:47 | Бивша възпитаничка
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Искам само да ви кажа че тази жена е златна аз съм учила там. Благодарение на нея имам основа по английски език. Щом е взела такива мерки значи дъщеря ви се е държала грубо и невъзпитано. Извинете ме много но не мисля че е нормално деца да си слагат грим и гел лак. Всички знаем че при същата госпожа по английски се ходи с написани домашни и научен материал. Аз напълно подкрепям госпожата да си кажем истината не е лесно да се преподава на деца които не се държат на място и извинете ме много но щом не сте научили дъщеря ви на малко възпитание тогава все някой трябва да я превъзпита никой няма да търпи малката ви пикла.


27 Февруари 2020 17:52 | Kyмчо Вълчо
Оценка:
-14
 (
22
 гласа)

"Педагози" над 50 нямат място и правилен подход, за да преподават, друг въпрос е че методите срока на годност психически им е отминал! С млади учители децата се разбират по-лесно. Училищата са единствената институция, където старата комунистическа измет още не е разбрала, че времето и е отминало!!!!


27 Февруари 2020 17:56 | малииии
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

Ми ки им сложим за даскал Азис Шо кючек ки се завърте у клас - па и ке научат нещо полезно - как да връткат . Ся некъв английски и математика на кой му требват хиксове и неизвестни ай скюзми - толкуз стига от английскио . Кой зубър сте видели да кара БМВ или мерцедес - карат ги само правилно ориентираните от малки. Давай момиче - на прав път си. Ости ги тия стари даскале - глей мама ки те науче на връткане около чичко паричко


27 Февруари 2020 18:04 | Бивш ученик
Оценка:
-5
 (
21
 гласа)

Поведението на тази жена изглежда като откровен психически тормоз. Независимо дали има или няма причина за това, не е това начинът. На учителят работата е да преподава, не да се заяжда с учениците за това как изглеждат. Ако е имала нещо против поведението на момичето или как изглежда, е могла да потърси родителите и/или да изрази мнението си пред директора. Напълно подкрепям изясняването на случая и е редно ако има доказано нарушение, виновния да си понесе последствията.


27 Февруари 2020 18:07 | Бояна, ученичка
Оценка:
20
 (
32
 гласа)

Уважаеми родители, обръщам се към вас с един приятелски съвет - осъзнайте се бе, хора! Погледнете на какво приличат децата ви в училище и не само! Училище - явно нито вие, нито децата ви знаят значението на тази дума! Хайде най-сетне вземете по една книга и си обогатете речника и научете, че с къси поли, с грим и с вещерските маникюри ходят единствено проститутките на магистралата, а вие позволявате на дъщерите си, които са на 14, да ходят в учебно заведение в този вид! Скъпи "връстнички", училището не е кръчма, че да изглеждате по този начин! Нито пък учителите са хората, които трябва да ви възпитават и да ви търпят простащината! Това е ролята на скъпите Ви родители! Що се отнася за госпожа Зашева, мога да кажа, като нейна ученичка, че тя е уникален педагог и добър човек! Точно такива учители ни трябват в днешно време, за да може от тези разглезени лигли и лигльовци да излезнат хора! Но всъщност вината е ЕДИНСТВЕНО в родителите, които не забелязват нищо нередно в поведението на 14-годишните хлапенца!


27 Февруари 2020 18:18 | Курестия
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Зима пример от макята


27 Февруари 2020 18:38 | Чърчил
Оценка:
-6
 (
26
 гласа)

Какво ви става бе хора, как може да пишете такива коментари срещу момичето? Носила грим и лак? Няма нищо лошо едно момиче да се грижи аз външния си вид особено в началото на пубертета. Тия дето пишат, че "така тряя", "шамари и трябват" са въплъщение на това, в което се е превърнал Благоевград - един завистлив, умрел град с никакви перспективи заради такъв прост, тъп манталитет. Възмутете се малко, селяни. Учителката очевидно няма правилното педагогическо образование, щом е решила така да реагира и се надявам родителят наистина да вземе съдебни мерки. Много ме е срам, че съм израснал в град, в който хората имат наглостта да обиждат и нападат едно 14-годишно момиче, ужас.


27 Февруари 2020 18:58 | Тони
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Абв


27 Февруари 2020 19:04 | Боцев
Оценка:
-15
 (
17
 гласа)

На тая мърша косата ще и оскубя до скалпа като я срещна


27 Февруари 2020 19:07 | Ученик
Оценка:
-11
 (
17
 гласа)

Да не раздава много правосъдие тази Зашева и да прави коментари за външния вид на детето, да не и припомня какви ги вършеха на организираните екскурзий с Дешева и Златарски, цялото училише ги знаеше какви оргийки си спретваха!


27 Февруари 2020 19:08 | Ученик
Оценка:
-9
 (
13
 гласа)

Да не раздава много правосъдие тази Зашева и да прави коментари за външния вид на детето, да не и припомня какви ги вършеха на организираните екскурзий с Дешева и Златарски, цялото училише ги знаеше какви оргийки си спретваха!


27 Февруари 2020 19:09 | Тотка
Оценка:
-12
 (
20
 гласа)

Щом една изглеждаща нормално лелка, при това - учителка, се държи като мутра, всякакви коментари за лак и грим са "not sens". Ако толко ѝ пречело момичето, да го пусне да излиза. Да пише забележка или рапорт. Тази като бодигард на Бойко, бута с гърди и нарежда!


27 Февруари 2020 19:17 | До Дъртата
Оценка:
-12
 (
20
 гласа)

Дайте и един ксанакс и малко антидепресанти на тая дъртата да се успокои малко, щото с емоционално си образование на наелонова торбичка ще създаде доста белези на децата. Малко кофти, че тва трябва да е публично. Бащата да беше влезел в ситуацията да и среже гумите да не се прави много много на бабаит тая


27 Февруари 2020 19:18 | Сила
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Е много сте отворени, затова тази държава е на дъното във всяко отношение. Това е училище с респект и уважение. В него няма място за кифли и подобни неуважаващи тази институция.


27 Февруари 2020 19:19 | Сила
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

Г-жа Зашева е един от най-добрите учители в трето основно училище. Ще организираме протест в нейна защита ако се наложи.


27 Февруари 2020 19:39 | Ивайло Боцев
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

Остави телефон и имена да те видя колко си сила посерко


27 Февруари 2020 19:52 | Bobi96
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

Кои бе са тия биячи на деца я да дойдат в двора на 5то да ги провериме за хемороиди


27 Февруари 2020 19:53 | Лайнуши
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Ахх... кенеф!
Знам, че да сера в тебе, не ти е кеф!
За туй нема тва да чета аз!
От тук съм пас!
Ще взема да се депресирам!
И само мляко аз да консумирам!
КоремчинцИто ще мЪ заболи!
Все едно на път е хиляда кранти да роди!
Разстройството ще ме залови!
Лайното със смраднята всички ще заколи!
Светът ще бъде обграден от кафявите изроди!
Туй чудо кенефът няма да забрави,
догде е жив ще му вони на крави!
За туй аз избрах,
да не четъ-днеска вече срах!
Кенефът ще добие страх!
За туй дарявам го с почивката!
От тук нататък ще сера в мивката!


27 Февруари 2020 19:53 | Без коментар
Оценка:
22
 (
28
 гласа)

Вижте се мили родители, вижте се по коментарите колко ви е акъла, клмплексари, какво да говорим за поведението на децата ви? Те се учат от самите вас, после се чудите защо децата ви са неграмотни, проститутки, наркомани, затворници.... Защото вие така ги учите, те следват вашето поведение, всички това идва от къщи, ето ви и вашето възпитание, само по коментарите интелигентен човек може да познае що за стока сте.


27 Февруари 2020 19:59 | Селска логика
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

По центъра е пълно с разлигавени и гримирани деца, значи е ок ако почна да ги дърпам за ушите и косите по ред на номерата. По новия закон на всяко с фон дьо тен наказание един завратник!


27 Февруари 2020 20:07 | Факти
Оценка:
-7
 (
7
 гласа)

В белите страни такива работят най-много в дей кеър, но и от там хвърчат :
https://metro.co.uk/2019/01/18/nursery-worker-fired-pulling-toddlers-hair-hard-head-snapped-back-8361611/
В Сащ им се забранява работа с деца доживот:
https://wsvn.com/news/local/sw-miami-dade-elementary-school-teacher-fired-after-allegedly-pulling-students-hair/amp/
Само в Тоалетна Република Мангалия няма закони, както казаха по-горе не българи, а лайнуши!


27 Февруари 2020 20:08 | И
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

По центъра може да си ходят както си искат, това е училище, има вътрешен правилник в какъв вид учениците трябва да са по време на училищните часове, всеки родител се подписва, че е запознат с този правилник, а защо се използва телефон повреме на час?


27 Февруари 2020 20:11 | Специалист от САЩ
Оценка:
21
 (
27
 гласа)

Аз бих посъветвал Госпожа Зашева, да си потърси правата в съда срещу снимането и разпространение на това незаконно видео. Предполагам че в училището е забранено да се прави запис в час, и да не се потърси разрешение от човека да бъде сниман. Отделно ученикът който е снимал видеоклиповете трябва да бъде наказан. Това е вмешателство в училището и личното пространство на учителя. Друго всичко е да се направи сензация и малко безплатна реклама на родител, който няма как да бъде забелязан освен по долен и подъл незаконен начин!
П. С. относно Тотка в по горния коментар:
Пише се "non sense". По твоят правопис съдя че си пропуснала уроците по Английски.


27 Февруари 2020 20:11 | Серска логика до И
Оценка:
-7
 (
9
 гласа)

Ходи да живееш в Турция тогава, там не позволяват грим, а за грозници като тебе ти подаряват и фередже да се скриеш!


27 Февруари 2020 20:14 | Калин
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Аз виждам на клиповете само реакцията на учителката. Не виждам началото, тоест, не виждам от какво е предизвикана тази реакция. Това, което прозира, е че малката гримирана пикла е подразнила умишлено учителката, за да си направи клипчетата. Не е допустимо 14 годишно дете да ходи с грим на училище. Това никъде го няма. Всички, които обвиняват учителката, да ходят те да преподават.


27 Февруари 2020 20:28 | Друг родител
Оценка:
-7
 (
19
 гласа)

Тази учителка се мисли за недосегаема и ненаказуема! При евентуална реакция от страна на родители, децата биват пресирани все по-често и все по безкомпромисно! А когато се оплаках на Директора, той просто ми предложи да си преместя детето в друго училище! Подкрепям ви напълно! Време е Зашева да си плати за всички унижения! Моето дете беше пълна противоположност на Ванеска. Тя мачка наред!


27 Февруари 2020 20:31 | VІІ-мо СУ
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Свиква се съвет и се изключва проблемния ученик. Ако пречи на дисциплината се гони от час, пише се отсъствие и се свързваме с родителя. Ако от всичките учители, ученика има конфликт само с един явно проблема е в учителя. Тази работа не е за хора с разхлабени нервни системи, но при тези заплатки и шуробаджанащини се взимат всякакви кадри!


27 Февруари 2020 20:32 | До Специалиста
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

Пише се "nonsense". Май и ти си изпуснал уроците, балък. Незаконно е и да дърпаш косата на ученик и физически да му забраняваш да излезе от стаята, въпреки че очевидно детето е много разстроено.


27 Февруари 2020 20:34 | Майка
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Детето невъзможно, предизвиква госпожата тя след една година как още се здаржа и води политика! Ужасен пример на децата в класа, и отстрана на малката вече голяма красавица и на госпожата


27 Февруари 2020 20:38 | разбирачи
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

ако бехте толко активни и пред парламента можеше и да нема такива статии за малките ви словоизлияния


27 Февруари 2020 20:50 | Балък
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Може да има предвид френското non-sens, не че правописа тук има значение...


27 Февруари 2020 20:56 | Г С
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Нека децата разкажат как ги обижда и мачка


27 Февруари 2020 21:01 | Илияна
Оценка:
-8
 (
20
 гласа)

Виждам психически тормоз към дете! Педагог няма на това видео! Виждала съм госпожа Зашева как тормози по същия начин и други деца пред майките им, които засрамени от театралниченето и мълчаха. Не съществуват такива педагогически похвати, каквито тя прилага. Публика и трябва и сцена за да се разгърне докрай като персонаж. В училище не и е мястото - тясни стаи, невръстна публика. Педагог... Да се хвалиш, че 4 клас деца си ги карал да вдигат и свалят ръце в час на класа. Желанието да унижавате е втората ви природа. Засрамете се!


27 Февруари 2020 21:11 | Мухахаха
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

"И сега понеже те дръпнах за косата оплешивя косата така ли? "
Това обяснява защо 80% от българите са плешиви след 5ти клас


27 Февруари 2020 21:47 | Стела
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

Момичето се държи безобразно, вижда се. Подкрепям учителката!!! Личи, че няма никакво възпитание и умищлено провокира госпожата. Заслужила си е подобно отношение, но е прекалено разглезена и е побързала да изтича в офиса на Struma. com, даже и дрехите не си е сменила от зор. ЛИГЛИ и щерката и майката. Хора, търсете проблема в себе си, в семейството, ако въобще сте такова. Най-лесно е да обвинявате другите за собствените си грешки.
Зашева не я познавам, но личи, че жената е афектирана, въпреки това успява да запази самообладание докато малката пикла я дразни. И заради тази пикла се провалят часовете и на децата, на които наистина им пука и искат да научат нещо. Е браво Ванеса, голяма звезда стана.... ама всички разбраха, че имаш пъпки, няма що!


27 Февруари 2020 21:51 | Сила
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

До отворкото Боцев -дай си телефона, аз ще те намеря олигофрен. И си пий хапчетата редовно.


27 Февруари 2020 21:56 | Сила
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

До Боцев-И посерула е майката, а ти си лайно.


27 Февруари 2020 21:57 | Дълбаене на бездънното...
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

... ни пропадане.
Учителите трябва да са магьосници, за да се справят с деца, за които семейната грижа е за маникюр, скъп телефон, противозачатъчни и глезотий от рода на скъпи телефони и грим;
Стойностните родители изпитват комплекси, защото тези, с престижни ориентации и финанси ги мачкат;
Дацата, които искат да учат и не си падат по кратки приключения в нощните кубове, са обект на тормоз от "отворковците";
Законът е отнел вякакви права на учителите, длъжни са да пропускат всички към по-висок клас, нямат право даже двойка да напишат;
Училището се финансира на принципа "колкото глави рогат добитък, толкова фураж";
В университетите постъпват същоте тези "образовани и възпитани" випускници на средното образование;
Същите тези "образовани" от университети и училища възпроизвеждат собствената си "образованост и възпитаност" и даже раздават правосъдие...
Всякакъв приив към критерии за знания се подлага на остракизъм отвсякъде...
Напред към пропастта... тя е бездънна!


27 Февруари 2020 22:11 | Петрова
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Моята внучка е на 10 г. Не ползва никакъв грим, нито има лакирани нокти. Но учителката се държи по същия начин с нея. Наложи се да занимаваме директора и психолога на училището. Има ефект.


27 Февруари 2020 22:19 | Тодоровден
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Силикони, филъри, екстеншъни, перманентни гримове, ноктопластики... Мама знае най-добре! Да си я вземе в салона, да я научи на занаят и да не се хабят обществени ресурси! Ако не бяхте снимали майката, щеше да хване за гърлото сърцераздирателната изповед... Ама след като я видях...


27 Февруари 2020 22:40 | Християн Величков
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Според мен г-жа Зашева е добър педагог . Защото Ванеса е подписала, че е съгласна да изпълнява правилника на училището . Кадето излишно пиш, че тя не може да се яви на училище с лак и грим . Тоест Ванеса нарошава правилника на училището . Също Ванеса в училище се рубли и убижда учителите . И също се държи като алчен човек . За ме тази госпожа не уча децата само дадения предмет ти ги и учи как да се справят с труживот който ги предстой . Защото няма цял живот да ги закриля майките и бащите им . Се пак живото никога не е честен в този един живот както и е сега. Тази госпожа ми преподава и на мен и тя значи много за мен като учител и педагог . И аз защитавам каквото и да се случи


27 Февруари 2020 22:42 | Християн Величков
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Според мен г-жа Зашева е добър педагог . Защото Ванеса е подписала, че е съгласна да изпълнява правилника на училището . Кадето изришно пиш, че тя не може да се яви на училище с лак и грим . Тоест Ванеса нарошава правилника на училището . Също Ванеса в училище се рубли и убижда учителите . И също се държи като алчен човек . За ме тази госпожа не уча децата само дадения предмет ти ги и учи как да се справят с труживот който ги предстой . Защото няма цял живот да ги закриля майките и бащите им . Се пак живото никога не е честен в този един живот както и е сега. Тази госпожа ми преподава и на мен и тя значи много за мен като учител и педагог . И аз защитавам каквото и да се случи


27 Февруари 2020 22:49 | кибико
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Трудно е да се съди само по гледната точка на едната страна. Даскаличката и на мен ми е преподавала. Виждал съм я в нелицеприятни ситуации, но кой ли не е бил в такива. И за мен се е изказвала не ласкаво без да има това право.. Тогава бяха просто други времената и родителите вярваха на разни лаици които се упражняваха върху нас... Що бой съм изял в нас след родителските, само защото не съм бил симпатичен на някой даскал.. Спасов си е същия курльо, както и преди и е нормално да ги защитава. Истината е винаги по средата... Без лак и грим за децата и дрегер преди часовете, особено за Зашева..


27 Февруари 2020 22:59 | Факти
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

В нашата страна освен другите нормални неща, не съществуват и закони за многото незаконни прояви. Не е нормално педагог-учител, човек с всичкия си да скубе коса на ученика. Съветвам младите да се насочат към правовите страни, където за максимум 6 месеца се научава език и децата им ще бъдат уважавани и с преспектива за бъдещето!


27 Февруари 2020 23:01 | Случаен
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Извинете ме ако не съм прав, но от снимката ясно се вижда каква е майката и явно такава жена иска да създаде от дъщеря си свое копие. Повярвайте ми жена, която има две деца от различни мъже не може да бъде особено добър пример за подрастващата си дъщеря.


27 Февруари 2020 23:03 | Bivsh uchenik na Zaheva
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Г-жа Зашева беше наша класна за 3 години и е преподавателка, която може да е много строга но е с причина, защото не е нормално щом има правилник, който е подписан от родителите за външния вид на учениците, той да се руши. Г-жа Зашева винаги ни е помагала, и като ни се е карала винаги е било за наше добро и сме си го заслужили. Преди всичко трябва да има и дисциплина при учениците, която за съжаление е изчезнала. Напълно нормално е учителката да се подпали от този вид и поведение на ученичката, защото правилника трябва да бъде спазен от всички. Изобщо не е погледната гледната точка на преподавателя.


27 Февруари 2020 23:20 | хах
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

Човекът, който защитава даскалицата, прилича на един и същи трол с няколко различни "имена". Сега цяла нощ няма да спи, докато не оспами и не наложи мнението си над нас. Хахахахахахахахахахахах
Някой си няма личен живот и злобее зад монитора като мишок :p


27 Февруари 2020 23:37 | a
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Аз съм учил при Зашева. "Даскалицата" ме е научила на много повече неща, отколкото майката ще научи нещо дъщеря си.


27 Февруари 2020 23:40 | Рррр овциии
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Така е, събират всякаква паплач в това училище, родители селски комплексари които правят дудуци на мишо спасов, сега ревът, усетихте ли плешивия?


27 Февруари 2020 23:45 | ..........
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Само като ви чета коментарите злобни, неграмотни, селяндурски и си правя изводи за вашите деца, вие сте им пример и те гледат от вас, не сте ли се замисляли скъпи селчовци? Но вие сте неуки и няма как да разберете това.


27 Февруари 2020 23:48 | Боби
Оценка:
-12
 (
20
 гласа)

Кво коментирате майката, щерката и прочие бре селяци?! В случая има една дърта уроспия, която си е позволила да скубе?! и унижава?! дете пред целия клас! Ама педагог била, ама на тоя класна била, на оня класна била..?! Щото на вашите деца не е посягал стария чувал, затова сте много "знаещи и разбиращи" Дгдхате малоумници


28 Февруари 2020 00:17 | Ттт
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Мирен бе селчо, анонимник, колко близа плешивия к*р и ти? Мишок


28 Февруари 2020 00:36 | Dobi Parzhova
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

Пази боже от напаст като тази, госпожата да се пенсионира че във днешно време ще намери да се сблъска с някой родител с не толкова търнение и ще хвърчи. Късмет имате госпожо че не учите някое мое дете, нямаше да до чакам да ве вкарам във съда.


28 Февруари 2020 00:37 | Dobi Parzhova
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

Пази боже от напаст като тази, госпожата да се пенсионира че във днешно време ще намери да се сблъска с някой родител с не толкова търнение и ще хвърчи. Късмет имате госпожо че не учите някое мое дете, нямаше да до чакам да ве вкарам във съда.


28 Февруари 2020 00:55 | 3
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Да проверим Ванеса къде се намира след десет години..... няма да се учудя само, че г-жата няма да е виновна тогава ..


28 Февруари 2020 01:05 | свидетел-жертва
Оценка:
-7
 (
15
 гласа)

Докога ще ни обучават психично нестабилни откачалки, няма ли да ги пенсионират вече? Щом семейството ми не ми посяга по този начин, защо такива като тази си позволяват? Работата им е да си предадат едно текстче от тетрадката, а не да раздават правосъдие както им е угодно, в случая жената видимо избива комплекси. Видига собственото си его, сваляйки егото на дете, подигравайки го публично. В една нормална страна такива биват глобявани, съдени, затваряни, със забрана да работят с деца. Но тук още се събуждаме от маймунския си сън :) Начинът да покажеш, че нещо в определен човек (в случая ученик, дете!) не ти харесва - не е този! Педагожката да не пищи утре, че нейното дете е оплешивяло от скубане... Има родители, има наказания, но това не е начина... Педагожката учи останалите на агресия и тормоз, а после родителите били виновни! Ех, ... А тролът, защитаващ госпожичката си, продължава да си бае едно и също, като застаряла изкуфяла самотна бабичка без внимание и личен живот :D


28 Февруари 2020 01:05 | Vladislav Yanev
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Според мен не е представена цялата ситуация, а само подбрани моменти от учениците. Госпожа Зашева ми е преподавала и знам за какво става въпрос. Понякога е по-груба от колкото трябва, но тя иска да предотврати разпада на подрастващите, който повечето родители не виждат, а някои и подкрепят. 13 14 годишни да ходят по къси полички, гримове, безобразно разголени и да се напиват по дискотеките и цел да им е баткото с колата, който има пари. (Казвам го, защото не съм много по-голям, излизам и виждам за какво става въпрос.) Проблемът тук далеч не точно с това дете и този учител. Проблема е в цялото поколение, но като гледам коментарите явно повечето не го виждат


28 Февруари 2020 01:10 | спри се троле
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Още си в турско робство...


28 Февруари 2020 01:35 | Толкова години тормоз
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

в детските заведения и училища, а проблемът още не е решен ... мила Бълхарио ... какво бъдеще даваш на децата си? Беззаконие, някакви случайни психично болни хора със слаби нерви биват поставяни на длъжност учител/педагог, посягат на децата ми, мислейки се за ... ?! Хайде от утре да раздаваме на всеки по улицата шамар, защото не ни харесва! Като не й изнася... тази позиция не е за нея. Това в никакъв случай не й дава право да тормози чуждо дете и то пред другите! Що за пример? Такова нагло поколение като това от комунизма няма друго... Децата не са ви виновни за тормоза, който и вие сте преживели! Ако искате да направите добро за тях, не повтаряйте грешките на предишните си педагози от това поколение с разклатена робска психика.


28 Февруари 2020 01:53 | жалко
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Че такива хора заемат работните места, поради което на младите и способни им се налага да бягат зад граница
Тъжно ми е колко още дечица ще страдат от тази дива джунгла и ще се принудят да бягат и те... Жално ми е, че така ще трябва да започва животът на всяко едно от тях - с насилие, агресия, тормоз още от детските градини... последвано от още по-грубо отношение в училище от страна на ПЕДАГОЗИ и деца на спонсори... В университетите е друго - преподавателите вече свирки предлагат. Тъжно ми е ..


28 Февруари 2020 01:53 | �����������
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

СТОИЧКО написа:Един нормален родител не би позволил детето му да ходи дори с грим и такива нокти на тези гидин
Не съм съгласна с вас. Точно на тези години детето трябва да се научи да се грижи за ноктите си и за лицето си. И да намери своя стил на обличане. Това понякога минава през дразнещи експерименти, но какво от това? Ако видя, че моите ученици прекаляват, ще намеря начин да им го кажа. Наскоро заради едни високи "кифладжийски" обувки кадах между другото: "Интеесно, как изглеждат професионалните обувки за проститутки. Не съм се сетила да погледна картинки в интернет". Та имаше ефект. Важно е децата да учат и да се чувстват добре в училище. Основното е да се научат да бъдат добри, да общуват нормално и да разрешават конфликтите си по приемлив начин. Ако ще да си направят косите в пет цвята (последното е признак на депресия). Що се отнася до обидите - недопустими са. Човек се ражда гол, с едното си достойнство.


28 Февруари 2020 02:01 | �����������
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Толкова години тормоз написа: Ако искате да направите добро за тях,
Интересно, а децата трябва ли да искат да направят добро за учителя си? Или само той е длъжен? Като толкова скачаше наясно ли сте как се държи вашето дете с учителя си? Защото едно време моя баща знаеше. Че следобеда заедно с други съученици отиваме на строежа на къщата на учителя да качваме тухли за втория етаж (9 клас). След което неговата съпруга ни сложи заедно с другите работници и ни нахрани с кюфтета. Отнесе се с нас като с възрастни. Това не му попречи да ни изпитва както си трябва - бяхме учили два пъти повече от другите, да не кажат: "Тия му работиха на строежа, сега той така им пише бележките". Ние обаче разбрахме колко е важно да си помагаме взаимно и да се уважаваме. После, когато решиха да го наказват, че е използвал ученически труд, се очерта че ще има ученически бунт. Не ни е карал, ние отидохме сами - защото беше истински учител.


28 Февруари 2020 02:36 | След като са те промили
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

да им робуваш (да им свършиш работата за без пари, мислейки, че сте задружни и си помагате), естествено, че ще го правиш от желание. А какво получи в замяна - кюфте и 6+? Какво въобще могат да изискват от едно дете? И как да направят тези деца добро за него/нея, ако той/тя самият/ата ги излага пред другите и тормози? Аз лично отказвах да посещавам училище и бях в депресия дълго време, след като някакви кукувици си играеха с крехката ми детска психика, защото видимо бях много емоционално дете и лесно се разстройвах. Правех опити да помагам на други деца, които тормозят, за което изядох плюнка в лицето, а директорката - нищо. Добре, как очаквате да искам да направя аз или детето ми нещо добро за такива хора, на които не им пука, че децата, които обучават биват тормозени? Деца са напуснали училището заради тази госпожа, това не е ли достатъчно доказателство за директора, че ГОНИ ученици от училището му, значи нещо не е в ред с тази жена. В случая вие сте си помагали, но той не ви е скубал


28 Февруари 2020 04:58 | �� ���� � ��.
Оценка:
23
 (
27
 гласа)

Много от пишещите не познават нито Ванеса, нито майката. Момичето има изключително нагло поведение и често се държи повече от грубо с учителите си. Ситуацията е режисирана с цел окалянето на Зашева. Нейна съученичка е снимала клиповете, а се знае, че е забранено ползването на телефони в час. Ученето е последна грижа на тази кифла. А това е първият случай, в който майката проявява някакъв интерес към ставащото в училището.


28 Февруари 2020 07:53 | мони
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Тази учителка защо не е информирала класната ръководителка която да предприеме мерки а се разправя с ученичката по най-просрашкия начин. От клипа се вижда едно заяждане и отвратително поведение на един педагог. А колкото до това училище само славата му се носи.


28 Февруари 2020 08:23 | Чудно
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

Абе това момиче БАЩА няма ли? само майката майката. Като я гледам тая майка, ми става ясно колко добре е възпитала дъщеря си!


28 Февруари 2020 08:30 | Koko
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Време е директорът Спасов ако има малко доблест да подаде оставка. Превърнал е училището в един бардак! Нивото на преподавателите е много ниско, с малки изключения


28 Февруари 2020 08:31 | ива
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

Много деца напуснаха елитното училище заради такова поведение на учителите.


28 Февруари 2020 08:55 | Блашко
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Не судите веднага, треба да се слушнат двете страни и сички сидетели...
А на 14 сас грим и гел нокти се ходи на payner, не на училище ..


28 Февруари 2020 09:15 | Komentator
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Т


28 Февруари 2020 09:25 | Д-р Бренди
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Детето подражава на майка си. Г-жа учителката обаче смята че може да го научи да изглежда като дете на 14 години. Няма да стане. Госпожо преди да отидете на работа си повтаряйте като мантра-КУЧЕ ВЛАЧИ РЕЙС.. Куче..


28 Февруари 2020 09:26 | 123
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

До Директора на Трето училище
До Учителската Колегия в града
Уважаеми колеги приветствам вашия неуморен труд и не се предавайте на чалга културата, каквато в случая е майката. Въпреки че и в нашите среди има такива простаци. Между другото майката е от антуража и бандата на доц. Емине Димитрова Божкова от ЮЗУ. Тази селяндурка и неграмотна престъпница създава напрежение в целия град. Та нали е наркопласьорка като погледнеш майката и ти става ясно, че е нашмъркана.


28 Февруари 2020 09:30 | мими
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

До Блашко
Прав си, но всяко училище има ред и ако ученика не го спазва могат да се предприемат действия, но не и по този начин както госпожата.


28 Февруари 2020 09:37 | 123
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

Гледам включили са се всички гърбави, компетентни готвачки, чистачки и колеги на даскалицата. Бабичките са изключително активни, особено във фейсбук. А въпросната “педагожка” или е стара мома, или разведена от 30години. Ощетените жени се държат така.


28 Февруари 2020 09:49 | Зрител
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Ама хайде, кажете нещо положително и за майката... Много сте отвратителни всички. Аз я намирам за чудна милф-ка.
Бих и разклапал зайчарника с удоволствие...


28 Февруари 2020 09:59 | следовател
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Доцент Божкова ама много дрога спрете се малко?!?!


28 Февруари 2020 10:04 | ...
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Мишо Спасов е боклук, нагъл и арогантен! Комплекси скрити под измислено самочувствие!


28 Февруари 2020 10:40 | ЩИП
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

След като са те промили написа:В случая вие сте си помагали, но той не ви е скубал
Ще дойде ден и това момиченце само ще си скубе косите. Защото, подпомогнато от майка си, ще има диплома, но няма да има знания и умения. Което всеки работодател ще го вижда още като се появи на вратата на кабинета. На достагодини съм, родителите ми ги няма, но и до сега съжалявам за два момента в живота си, в които те ме оставиха да се оправям сама и аз сдбърках. Много пътисъм казвала, „е е било по-добре да ме нябият и да ме насилят да направя това, което трябва, а не това, което искам. Животът доказва, че са успешни тези деца, които имат строги родители (т. е. родителите не са приятели, а са РОДИтели) и строги и взискателни учители. Всичко останало е "мижи да те лажем". След много години и успешна кариера разбирам, че най-добри учители са тези, които тогава сме възприемали като най-лоши. Да, учителката сега има неприятности с тази ученичка, но високата цена ще плати ученичката.


28 Февруари 2020 10:59 | майка
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

ПОКЛОН пред ТРЕТО ОУ


28 Февруари 2020 11:01 | диди
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

НЕ на ВАНЕСКИТЕ В УЧИЛИЩЕ


28 Февруари 2020 11:26 | Познат
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Майката е долна шаврантия, спи с наркоман, крадец и боклук.


28 Февруари 2020 11:47 | Koko
Оценка:
-11
 (
17
 гласа)

Отвратително долно държане на малтретиране от учителка която завижда на младо и хубаво момиче. Това се нарича тормоз. Да се махне учителката. Незабавно.


28 Февруари 2020 12:16 | Koko
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

Четох коментарите и за двете страни. От 2ро съм и на подобна възраст като на момичето е било в тъмната 1978 год. Но такива ДИНОЗАВЪРСКИ методи на възпитание не бяха прилагани и по това време - 1978. За тези които говорят и "предвиждат" ярко бъдеще на момичето в негативен аспек - просто ми се плаче защото си личи колко са се заглавили в дълбоката "кал" "правилната" педагогика ма преподавателката. Явно тези хора седят и гният в калта на Османското робство и са загубили представа за действителността. На кого са нужни по-добри преподавателки за да почнат децата да ползват дрога или да скочат он няйкой друг етаж, както правят тези за които чуваме често в Благоевград. Винаги сум бил (а) пълна 6-ца по успех и със златен медал съм от МГ-то но никога не са правили забележки за фон-дьо тен или малко грим и безцветен лак, на кпгп му в пукало. А и психологически тормоз на дете е най-ужасното нещо на света, особено ако госпожата знае че няма баща и майката не е НЕЩО В ОБЩИНАТА. СРАМ ДИНОЗАВРИ!


28 Февруари 2020 12:19 | Зайчарник
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Положителни са и заразите които пренася тоя ку*росмук макята, стар бардак, тоя па искал да и разклапа зайчарника хахаха ха, она е пълна кочина тцтц


28 Февруари 2020 12:26 | гражданин
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Случаен написа:каква е майката и явно такава жена иска да създаде от дъщеря си свое копие. Повярвайте ми жена, която има две деца от различни мъже не може да бъде особено добър пример за подрастващата си дъщеря.
Ооооооо, не, не, колко жени имат по два брака и имат деца, и от първия си съпруг, и от втория си съпруг... повърхностно се изказвате... Гледайки клипчетата ми става ясно, че учениците се държат така, защото учителите не ги предразполагат да се държат по друг начин, Зашева има отвратителен тон и поведение, и аз да съм сега ученик, и аз щях да съм в потрес. Такива учители са най-неприятните, но те са си такива и в живота. Доброто поведение и отношение човек притежава по рождение, има значение и възпитанието също...


28 Февруари 2020 12:38 | ����
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

Непристойно поведение за един педагог. Преместете си детето в друго училище това не е най-доброто само му се носи славата. Много от преподавателите нямат място там. Но рибата мирише от главата.


28 Февруари 2020 13:29 | Атанас
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Подкрепям учителката, тая малката пикла мисли само момчета по - цял ден.


28 Февруари 2020 14:38 | До Атанас
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

Още дълго ще гледаш момичета само на снимки с това отношение ;


28 Февруари 2020 16:11 | не съм адвокат
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Видеата представят само едната страна на проблема. Как така никой не направи видео защо учителката реагира така. Не можем да произнасяме присъда без да сме видели ситуацията от край до край.


28 Февруари 2020 17:00 | ***
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Отношението на г-ж Зашева спрямо това момиче е напълно неадекватно. Когато има проблеми с дисциплината на учениците или както в случая уж неприличният вид на ученичката, не е наложимо да се стига до физическо "дисциплиниране". Лично като бивш ученик от 3-то ОУ "Димитър Талев" мога да подтвърдя, че някои учителите доста често прибягват към ненужни мерки. Също така, всеки ученик има право да напусне часа по собствено желание и следователно родителите да бъдат оведомени. Ако един учител не може да вкара ред в класа и му се налага да прилага физическо насилие и/или да наругава неговите ученици не му е там мястото.


28 Февруари 2020 17:34 | ...
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Каква учителка е тая бабичка, и то по английски...? Истеричка, тази работа не е за всеки, и когато те дразнят учениците си сядаш вкъщи. В това училище постоянно има проблеми с учителите. Децата са лигави, някои невъзпитани, но питам как едни учители успяват да ги овладеят, други вдигат ръцете? Пример: г-жа Дешева, в нейните часове се спазва дисциплина... Май подход трябва, а?


28 Февруари 2020 17:41 | Анонимен
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Срам и резил да се петни преподавател с такъв стаж срамота и за хората тук даващи такива коментари ...нямам думи за поведение и държание на днешните ученици и родители относно това младо дете ще кажа ако майка ви не осъмваше по нощните клубове а ви възпитаваше повече нямаше да се занимавате с такива щуротии ! Неможе в училище да се появите все едно сте в нощен клуб не не бива така там с майка си ходете но в училище има права и закони ясни за всички ученици ! Срамота да занимавате с това медиите и хората


28 Февруари 2020 17:55 | гери
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Момето с гримчетата да си ходи, сума ти свестни деца чакат за ТРЕТО


28 Февруари 2020 18:08 | СТЕЛА
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Някяква бръснарка искала дъщеря и да изглежда като от бранша още на 13 години и сума ти народ и се връзва на акъла. Трето е най-доброто училище и за съжаление остана единственото, в което все още има някакво ниво.


28 Февруари 2020 18:56 | аз
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

В трето се работи и някои май се дразнят от това. Иначе детето не е виновно, толкова е капацитетът на майката, ако и мине номера утрешния ден ще го прати на училище и по бански.


28 Февруари 2020 19:10 | Измислици
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Пълни измислици и клевети спрямо госпожа с толкова години опит и доказала се във времето. Ако няма РЕД И ДИСЦИПЛИНА още на този етап, то какво да очакваме за в бъдеще от това поколение??


28 Февруари 2020 19:33 | ...
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Айде гърбиците пак се включиха


28 Февруари 2020 19:57 | Измислици
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Нещо против да имаш?


28 Февруари 2020 21:26 | нона йото
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Чисто и просто учител от старото поколение с някякъв морал.


28 Февруари 2020 21:44 | МОН
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Г-жа Зашева е под Алкохолен туризъм всеки ден, заради Коронавируса!


28 Февруари 2020 21:46 | трол такса
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Майката с къса кожена поличка с перверзни извити нокти едвам държи шишето с вода. детето и гримирано и със клинче прилепнало на дупето с прашка отдолу. Това е потенциална проститутка. Ако влезе стратегията за детето, ще и вземат детвто веднага.


28 Февруари 2020 21:46 | Учител
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

А бе каква е тая бе .


28 Февруари 2020 21:49 | Колега даскал
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Абе тая каква четка е на директора немам думи..


28 Февруари 2020 21:52 | МОН
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

Г-жа Зашева има комплекси, много големи комплекси. Нареди ли сме проверка по случая и среща със психолог


28 Февруари 2020 21:55 | Зашева
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Ми ще си правя каквото си искам, неможе да ме бутнете


28 Февруари 2020 22:04 | Комшията
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Ма тея с мажо си всеки ден пият и се карат само разправий с тях имаме..


28 Февруари 2020 22:07 | Зашева
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

Иванов! Може ли такива неща да пишеш! Не те е срам га яде луканката добре беше сега ще се топиме


28 Февруари 2020 22:11 | Иванов
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Добре няма да пиша повече за пиянските ти купони всяка вечер, сипи по едно идвам и оня твоя вземи го прати за семки


28 Февруари 2020 22:19 | Детето под Зашева
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

Г-жо Зашева може ли малко по тихо да пеете след 22 часа, че немога да заспя от вашите купони така каза тати че се казва това събиране което правите почти през вечер, искам като тъпа гугутка да ме разберете, много ви благодаря г-жо Зашева.


28 Февруари 2020 22:22 | трол такса
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Майката с къса кожена поличка с перверзни извити нокти едвам държи шишето с вода. детето и гримирано и със клинче прилепнало на дупето с прашка отдолу. Това е потенциална проститутка. Ако влезе стратегията за детето, ще и вземат детвто веднага.


28 Февруари 2020 22:23 | ц ц ц
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Държи бутилката, като пенис


28 Февруари 2020 22:26 | Терминатор
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Тая гая блъсках в бъбреците пияна ми говореше на развален Английски па мъжо й ми правеше салати


28 Февруари 2020 22:29 | Бевша ученичка
Оценка:
-9
 (
11
 гласа)

Тя ми предлагаше да се виждаме след училище, постоянно ми звънеше и се наложи да се изместя в друго училище


28 Февруари 2020 22:33 | слънце грее дъжд вали
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Много чалга, малко коментар


28 Февруари 2020 22:36 | Към ощетените
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Айде айде
Малко ги скастрят 04, 05... ………. и веднага да се водят дела, да има справедливост
Ако в училище има правилник на когото се разписват РОДИТЕЛИ и УЧЕНИЦИ
Много сте ощетени в 21 век
Дали майка и знае как се държи в час
Какво прави в час
Хубаво ще е да се вземе мнение от предишни възпитаници на учителя и после да се говори за поведение, кой как и не трябва да се държи... ………………..


28 Февруари 2020 22:37 | към бевша учептичка
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

и я ти предлагам.... колко?


28 Февруари 2020 23:05 | БАКАЛОВ
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Тия па двенките кифлички - майка и щерка откъде се явиха. УЧИЛИЩЕТО Е СВЕТИНЯ, АЛОООО КИФЛИТЕ С БОЗА!!


28 Февруари 2020 23:13 | Любопитен
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Ехоооо, СтруНа, имали ли сте под някоя статиика до сега толкова много коментари?
Просто ми е любопитно...


28 Февруари 2020 23:14 | Любопитен
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

И майката не е отпадък, не, не, не е въобще...


28 Февруари 2020 23:16 | Любопитен
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

С чизмите и късата кожена пола,...
Вдъхва толкова респект!!!
Колко ли предни капака на коли е издраскала с тези нокти?!?


28 Февруари 2020 23:17 | Любопитен
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Ейййййй, забележете ноктите на 13 годишната ученичка...
НА ВТОРАТА СНИМКА!!!
Падам!


28 Февруари 2020 23:51 | селска преса
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Тия двете са много яки каки. КАТО ОТ КЛИП НА А ГЪЗИССССССССССССС


29 Февруари 2020 00:26 | я елате пиленца при батко
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

да ми .....четете на английски .... ама не знаете английски .....е ще може и на френски.....


29 Февруари 2020 00:34 | До Трол такса
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

И ти така искаш троле, ама няма. Жена ти с килотите и косми до коленете! Айде марш под юргана да тренираш дясната ръка


29 Февруари 2020 00:36 | Не
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Като чета коментарите, не сме хора!!!
Да убием учителката, без съд, ненужна, непотребра!!!!
Да убием образованието - това е забавачница!!!
Да убием педагозите - хлебари, мерзавци ненужни с високи заплати!?!
Да убием детските градини, от тях започва всичко - ненужни хора с високи заплати!!
Видео: провокирано, сценарий, драматизирано!!!
Случая не е единичен има го и в други училища и то с резултат- уволнени и унизени педагози!!!
п. п. Бог да пази България!!! Обичайте хората - не ги осъждайте, мислете!!!


29 Февруари 2020 05:59 | ����
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

Поведението на учителката е възмутително. Неправилен подход от страна на учителката каквото и да е детето.


29 Февруари 2020 06:00 | мими
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Поведението на учителката е възмутително. Неправилен подход от страна на учителката каквото и да е детето.


29 Февруари 2020 08:33 | Някой
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

И директорът е за затвора. Училищата бяха такива с потулени случаи преди 25 години и си останаха същите. Хората трябва да си изпращат децата в проверени елитни училища и такива като директора и учителката да умрат от глад.


29 Февруари 2020 08:36 | До Трол такса
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Е грозната ти жена ли да драска, на нея дори и ти не се качваш, въпреки малката ти пи$ка. Колко комплексирани мъже и злобни, грозни жени са се разписали тук, не е истина просто!


29 Февруари 2020 09:23 | градски
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

ЗАШЕВА КМЕТ !!! ПОЯВИ СЕ "ЧОВЕКА" "ИЗБРАНИЯ" Е ВЕЧЕ ТУК БЛАГОЕВГРАД ИМА НАДЕЖДА ДА НЕ СТАНЕ КВАРТАЛ НА СИМИТЛИ С ТАКЪВ КМЕТ
ЗАШЕВА КМЕТ


29 Февруари 2020 09:49 | ???
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Браво, Струма. ком! Омаскарихте с лека ръка един учител, без да се срещнете с него, без дори да разберете как стоят нещата в действителност. Вие си позволихте да публикувате този пасквил и не се постарахте да помислите дори колко много успяхте да навредите на учениците, най-напред, за които сте толкова "загрижени". Как не ви светна лампата да махнете проклетото писание!


29 Февруари 2020 11:22 | ........
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

Тази майка и дъщеря-кифла е типичен пример на болното ни общество! Докато родители толерират такова поведение на своите деца, нищо хубаво не ни очаква. Струма. ком и вие падате на нивото на тази майка, която не е възпитала правилно своето дете! Учителите трябва да бъдат безкомпромистни към такива родители и деца!!!!!


29 Февруари 2020 11:33 | Сирма Войвода
Оценка:
-8
 (
12
 гласа)

Каква е връзката на косата, грима за покриване на пъпки на момичето и лака на ноктите и с възможността и да учи английски? Не разбирам. Тази отвратителна учителка разваля атмосферата на класа и изостря отношенията като явно тормози момичето за назидание пред децата с цел да не работи в час щото я мързи или е некадърна. Каква наглост - и това става в Европа, в България, в 21 век. И такива отвратителни думи по отношение на жени и момичета се допускат от Вестник Струма - които са напълно мисогенистични и насочени срещу свободата и правата на жените и момичетата. Как не ви е срам.


29 Февруари 2020 12:15 | ванеса към сирма войвода
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

А така какче подкрепи ме и гюбеци да врътнеме в часо по английски


29 Февруари 2020 12:33 | 12
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Възмутените хуманистите, дайте нови методи за възпитание на безвъзвратно завършените "шедьоври" на чалга културата. Аз лично поздравявам учителката за хладнокръвието.


29 Февруари 2020 12:45 | Любопитен
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

До “??? ” : Колега/жке, Струна. ком даже са се изкачили на нивото на тези двете, публикувайки тази статия. А не са паднали на “това ниво”...


29 Февруари 2020 12:46 | Ало, шефе!?!
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

А защо директорът на училището мълчи? Защо хлапетата си джиткат с телефоните в час? Тия клипове нали не са заснети от телевизионен екип? И изобщо този принцип "Тихо, да не се разчуе. " и "При нас са децата на елита" води до ето такива елитни претенции на майки-героини!


29 Февруари 2020 14:16 | 1
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Струна, въпреки страстта Ви да подклаждате подобни дълбоко философски дискусии, не Ви ли е хрумвало, че има нещо противозаконно (не казвам неморално, защото очевидно нямате отношение към тази категория) в разпространението на незаконно заснети кадри. Колкото и да не ви се вярва, един ден може и да си намерите майстора.


29 Февруари 2020 15:03 | Иии
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Ей, видехте ли си ексклузива с незаконните записи, секо чудо за три дни! Насрахте се вие, барабар с майката и щерката. Хората подкрепят Зашева.


29 Февруари 2020 16:40 | Иван789
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Учителката ми се стори приятна. Говореше тихо, спокойно и нормално с детето, което на всичкото отгоре ходи гримирано и с маникюр още в основното училище. Жалко. Много жалко. Жалко за учителката.


29 Февруари 2020 21:25 | МОН
Оценка:
-7
 (
9
 гласа)

Във Понеделник 02. 03. 2020г Г-жа Зашева ще бъде разпитана във присъствието на Психолог, Служител КАТ пътна полиция (Със Дрегер) и служител от Психо Диспансер. Очаквайте подробности


29 Февруари 2020 21:51 | градски
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

ще я научиш ли и дъщерята на дълбоко гърло а милa
и тя ли обича GANG BANG


01 Март 2020 00:20 | ЧУДОМИР
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Майката ще преподава - чизми, късо поле и нокти като на Баба Яга. И какви ли ги знае.... Къде тая даскалица ще се сравнява с нея ....Пък и деца тръгнала да възпитава...


01 Март 2020 00:21 | коко
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Майката ще преподава - чизми, късо поле и нокти като на Баба Яга. И какви ли ги знае.... Къде тая даскалица ще се сравнява с нея ....Пък и деца тръгнала да възпитава...


01 Март 2020 00:59 | Арабин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Давам една камила


01 Март 2020 08:04 | Смисъл
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Записите трябва да ги има! Не сте били свидетели и без да мислите обвинявате детето. А ако беше вашето дете и гуете такива записи? С тоя манталитет едва ли някой ще се занимава учителката да си получи заслуженето по този начин, а ще е направо, зитирам: “Е са ше види таа като и ида у даскалото” - и въпреки това нормална родителска реакция изразена по различен налин. Комлексирането на учителите от децата е често явление. Това дете какво иска според вас да покаже специално на учителката? Просто е, нищо. Но учителката си мисли: “Гледай я са тая пикла с грим ми ходи”. Това са деца бе хора, нали всеки е бил ученик. Всеко дете иска да го харесват съучениците, да порастнат по-бързо. Не виждам проблем в това, всеко дете се изразява по различен начин и съм сигурен, че не претендира с това. Проблема е в главите на учителите, а те са там да преподават. Не са нито психолог, нито фейс контрол персони. Всяко нещо си има граници и всяка жаба да си знае гьола. И пак питам: ако детето беше ваше?


01 Март 2020 15:34 | �� ���� � ��.
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Моето дете никога не би нарушило Правилника и не би проваляло часа. Няма начин да му позволя такива орлови нокти или пък грим. Това момиче иска да порасне много бързо. А реакцията на майката е твърде първична. Досега въпросната госпожа изобщо не се е интересувала от дъщеря си. До миналата година я обличаше като клоун и нейните съученици я скъсваха от подигравки.


01 Март 2020 15:44 | Югозападнала чалга
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Търсим автора на клипа да запишем хита ТИ СИ САМО СЕДМИ КЛАС
Ако имаш ти матура
Мога аз да ти го .....
Знанието във главата
Да те скубна за косата
Да омачкаме тревата
И да шашншм даскалята
Припев:
Мама ми купи днес
Телефонченце за снимки
Джиткам си с интерес
Не прочитам нито лист


01 Март 2020 16:16 | Берберино
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Са па и песни, на толкоз бездарие


01 Март 2020 16:23 | Аре са
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Оп са


01 Март 2020 17:21 | Лили
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Въпросната Ванеска е известна с арогантното си поведение от "Славянска" до "Александър Стамболийски" и от Джамията до гарата. познават я по всички табачета и лавки, по всички кафенета.


01 Март 2020 17:28 | Найденова
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Всичко е режисирано предварително!!! Повече от ясно е, като се проследят поведението на малката и нейните думи от първия клип. Видно е, че някой я е подучил, но не я е изучил достатъчно как да провокира госпожата и да я извади от равновесие. А за правещия клипа нямам думи!


01 Март 2020 18:19 | Хора с впечатления
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Тази майка е объркала училището. В ТРЕТО СЕ УЧИ, не се ходи на чалга ревю. НЕ знам как ги търпят още.


01 Март 2020 18:35 | �������
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

СЪРБЕЖИТЕ СА ОПАСНО НЕЩО...


01 Март 2020 18:38 | �������
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

на това Моме точно тава и е проблема Сърбежите...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар