Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си   
   –егистрац舫абравена парола

/¬»ƒ≈ќ/ „ерен дим над Ѕлагоевград рано тази сутрин! ќгнеборци на крак, заради....


22 октомври 2019 09:42  2 коментара   4886 прочитаѕожар лумна в контейнери за боклук в района на гарата в Ѕлагоевград. «адушлив мирис се разнесе в района и "отрови" въздуха, а гъстите кълба дим се издигнаха високо и се виждаха от цели€ град. ћинути, след като получиха сигнал за пожара, огнеборци пристигнаха на м€сто и овлад€ха на пръв поглед безобидната ситуаци€.

»з€сн€ват се причините, довели до възпламен€ването на купчината боклуци. ¬ъзможно е контейнерът да е запален умишлено, или огън€т да е причинен от човешка небрежност при боравене с огън и лесно запалими предмети, не се изключва и веро€тността н€кой да е хвърлил гор€щи въглени от запалена печка..

»нцидентът обаче никак не е за подцен€ване, тъй като огън€т гор€ в непосредствена близост до влаковите релси, а в района има и жилищни блокове. Ѕлагодарение на бързата намеса на пожарникарите, огън€т усп€ да нанесе щети само на контейнерите за боклук. √ол€м процент от пожарите са причинени от неправилно боравене с открит огън и човешка небрежност, а, за съжаление, в Ѕлагоевград такива случаи стават почти ежедневно.

√. √еоргиев

ќще за: пожар  контейнери  гара ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

22 октомври 2019 11:59 | анонимен
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

 Џƒ≈ ¬»ƒя’“≈ „≈–≈Ќ ƒ»ћ. я¬Ќќ ¬ —“–”ћј –јЅќ“я“ ѕ–ќ—“» ’ќ–ј.


22 октомври 2019 16:46 | ∆ивка
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

≈лате в ѕетрич да видите, вс€ка вечер вћаалата се гор€т гуми и кабели. Ќие в ƒълбошница умираме бавно, но сигурно
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.