/Видео/ Бърза реакция и край на спекулациите! Лидерът на ДСБ Ген. Атанасов и председателят на "Движение Да България" Хр. Иванов в Благоевград, за да подкрепят кандидата им за кмет Калоян Ханджийски

17 октомври 2019 14:12   13 коментара   17339 прочита


Включиха се в нестандартната агитация на Ханджийски да раздава флаери с лика си и сам да се представя на хората

Край на спекулациите покрай изпратената и разпространена в социалните мрежи по-рано днес позиция от ПП „Движение Да България“ и ПП „Зелено движение“, че партиите оттеглят подкрепата си от кандидата за кмет на Благоевград от ДСБ Калоян Ханджийски и която в разговор със Struma.com Ханджийски опроверга категорично. И потвърждението дойде много бързо.

Минути след като попитахме Ханджийски защо коалиционните партньори оттеглят подкрепата си от ДСБ и лично от него в центъра на града се появиха светкавично председателят на "Движение Да България" Христо Иванов и лидерът на "Демократни за Силна България" - Ген. Атанас Атанасов „Това е кандидатът на Демократична България“, коментира Христо Иванов пред репортери на Struma.com, другото са спекулации.

„Вижте колко бързо действаме, докато разберем, че сте били при Ханджийски с въпрос, дали оттегляме подкрепата си, ние веднага дойдохме тук“, шеговито коментира ген. Атанас Атанасов.

Прегърнати, Ген. Атанасов, Хр. Иванов, К. Ханджийски, придружавани от симпатизанти, се отправиха на неофициален обяд, за да обсъдят стратегията си за предстоящите избори, като по пътя си Калоян Ханджийски продължи да раздава флаери с лика си и да призовава "Гласувайте за мен". От дни като апостол Ханджийски обикаля улиците и сам си прави предизборната агитация.

Припомняме, че по-рано днес в публичното пространство бе разпространена позиция от името на ПП „Движение Да България“ и ПП „Зелено движение“, в която пише, „искаме да уведомим гласоподавателите в община Благоевград, че местните структури в Благоевград на ПП „Да, България“ и „Зелено движение“ взеха решение да не номинират представители в листата за кандидати за общински съветници на Коалиция „Демократична България - Обединение“ – Благоевград и да не подкрепят, издигнатия от Обединението кандидат за кмет на община Благоевград Калоян Ханджийски".

Цв. Иванова

Дружески победен поздрав към struma.com

13 коментара
17 Октомври 2019 14:26 | Ryan
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

Не трябваше ли един друг човек да е кандидатът на Демократична България за Благоевград? Лидерите на партията знаят ли с кой се срещат? Много жалко!


17 Октомври 2019 14:48 | papo
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Тоя, дебелия с раницата кой е. Дека е Рамадан


17 Октомври 2019 15:21 | !!
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Рамадановите войничета са смешни и жалки! БойкикеФ и наско дошли да подкрепят Ханджийски, ха ха ха ИЗЛАГАЦИЯ!


17 Октомври 2019 15:31 | Дедо Мраз
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Да не би да поздравяват Камбитов!
С този кандидат му помогнаха за победата, колкото и да отричат


17 Октомври 2019 15:48 | Снежанка
Оценка:
14
 (
26
 гласа)

Защо да не раздава флаери, Камбитов преди години обикаляше по шивашки фирми, и не само, заекваше, изчервяваше се, защото беше бая срамежлив, също раздаваше флаери, даже на чистачките ... този Ханджийски е непознат за много от благоевградчани и все някак трябва да покаже кой е. Това че този клюкарски сайт на струма. ком рекламира главно Камбата и само дето не му лиже подметките заради плащанията му, а той направо опротивя вече, не значи че другите нямат право да се представят кой както намери за добре. И по-добре нов човек за кмет, отколкото това селянче - парвеню- па и доктор бил ха ха ха


17 Октомври 2019 16:01 | Бойко
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Кои са тези барбарони с Лишков?


17 Октомври 2019 16:04 | Христо
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Лумпени.....


17 Октомври 2019 16:32 | Иван Кацарски
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Лидерите на двете основни партии в коалицията май още не са разбрали че това са местни, а не парламентарни избори и че кандидатите за кмет не се назначават от централите, а се издигат от местните структури . Всеизвестно е че местните структури на Да България и на ДСБ чрез гласуване на събрания с мнозинство издигнаха Спас Митев за кандидат за кмет . Също така е видно, че в листата обявена като листа на Демократична България не участва нито един от 15-те кандидати на Да България и на Зелено движение


17 Октомври 2019 16:43 | Ценко
Оценка:
13
 (
21
 гласа)

Struma, защо имате двоен аршин, под статии за псевдо-доктора от село Падеш и неговата любима- русата Хриси не може да се пише коментари, да не би да ги е страх и срам от"народната любов"?


17 Октомври 2019 16:47 | Тина
Оценка:
12
 (
24
 гласа)

Само така, браво Калояне ти си истински човек и няма капка лицемерие и злоба в теб! Оня от Падеш с любовницата му вървят по центъра и нито един човек ме се спря, за да ги поздрави. Какво ви говори това?


17 Октомври 2019 20:33 | видех ги
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

тръгнали са да играт карти при Кире


18 Октомври 2019 18:10 | гд
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

иде ВИДОВ ДЕН КАМБИТОВ И СХРУМА .КОМ ЩЕ ИЗГУБЯТ ИЗБОРИТЕ НЕ ПОЗНАВАМ ЧОВЕК КОЙТО ДА МИ Е КАЗАЛ ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕДЕЛЧО И ГРОБ


19 Октомври 2019 16:57 | Благоевград
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Тоя Ханджийски е напълно безсмислен и вреден за каузата на ДБ. Само отблъсква симпатизанти с празното си самочувствие. Какво направи като опозиция през последните 4 години? Какви реални идеи даде за развитието на града? Само повтаря всеизвестни неща, които са в програмата на всички кандидати. Какви партийни прояви организира? Протест срещу магистралата, това ли е? И едно дело да се разкрие договора за Лафка спечели. За 4 години... Защо да гласуваме за него?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар