Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае  
   –егистрац舫абравена парола

/¬идео/ Ѕърза реакци€ и край на спекулациите! Ћидерът на ƒ—Ѕ √ен. јтанасов и председател€т на "ƒвижение ƒа Ѕългари€" ’р. »ванов в Ѕлагоевград, за да подкреп€т кандидата им за кмет  ало€н ’анджийски


17 октомври 2019 14:12  13 коментара   15827 прочита¬ключиха се в нестандартната агитаци€ на ’анджийски да раздава флаери с лика си и сам да се представ€ на хората


 рай на спекулациите покрай изпратената и разпространена в социалните мрежи по-рано днес позици€ от ѕѕ „ƒвижение ƒа Ѕългар舓 и ѕѕ „«елено движение“, че партиите оттегл€т подкрепата си от кандидата за кмет на Ѕлагоевград от ƒ—Ѕ  ало€н ’анджийски и ко€то в разговор със Struma.com ’анджийски опроверга категорично. » потвърждението дойде много бързо.

ћинути след като попитахме ’анджийски защо коалиционните партньори оттегл€т подкрепата си от ƒ—Ѕ и лично от него в центъра на града се по€виха светкавично председател€т на "ƒвижение ƒа Ѕългари€" ’ристо »ванов и лидерът на "ƒемократни за —илна Ѕългари€" - √ен. јтанас јтанасов „“ова е кандидатът на ƒемократична Ѕългар舓, коментира ’ристо »ванов пред репортери на Struma.com, другото са спекулации.

„¬ижте колко бързо действаме, докато разберем, че сте били при ’анджийски с въпрос, дали оттегл€ме подкрепата си, ние веднага дойдохме тук“, шеговито коментира ген. јтанас јтанасов.

ѕрегърнати, √ен. јтанасов, ’р. »ванов,  . ’анджийски, придружавани от симпатизанти, се отправиха на неофициален об€д, за да обсъд€т стратеги€та си за предсто€щите избори, като по път€ си  ало€н ’анджийски продължи да раздава флаери с лика си и да призовава "√ласувайте за мен". ќт дни като апостол ’анджийски обикал€ улиците и сам си прави предизборната агитаци€.

ѕрипомн€ме, че по-рано днес в публичното пространство бе разпространена позици€ от името на ѕѕ „ƒвижение ƒа Ѕългар舓 и ѕѕ „«елено движение“, в ко€то пише, „искаме да уведомим гласоподавателите в община Ѕлагоевград, че местните структури в Ѕлагоевград на ѕѕ „ƒа, Ѕългар舓 и „«елено движение“ взеха решение да не номинират представители в листата за кандидати за общински съветници на  оалици€ „ƒемократична Ѕългари€ - ќбединение“ – Ѕлагоевград и да не подкреп€т, издигнати€ от ќбединението кандидат за кмет на община Ѕлагоевград  ало€н ’анджийски".

÷в. »ванова

ƒружески победен поздрав към struma.com

ќще за: движение  кандидат   . ’анджийски ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


13 коментара

17 октомври 2019 14:26 | Ryan
ќценка:
4
 (
20
 гласа)

Ќе тр€бваше ли един друг човек да е кандидатът на ƒемократична Ѕългари€ за Ѕлагоевград? Ћидерите на парти€та зна€т ли с кой се срещат? ћного жалко!


17 октомври 2019 14:48 | papo
ќценка:
5
 (
13
 гласа)

“о€, дебели€ с раницата кой е. ƒека е –амадан


17 октомври 2019 15:21 | !!
ќценка:
2
 (
14
 гласа)

–амадановите войничета са смешни и жалки! Ѕойкике‘ и наско дошли да подкреп€т ’анджийски, ха ха ха »«Ћј√ј÷»я!


17 октомври 2019 15:31 | ƒедо ћраз
ќценка:
4
 (
14
 гласа)

ƒа не би да поздрав€ват  амбитов!
— този кандидат му помогнаха за победата, колкото и да отричат


17 октомври 2019 15:48 | —нежанка
ќценка:
14
 (
26
 гласа)

«ащо да не раздава флаери,  амбитов преди години обикал€ше по шивашки фирми, и не само, заекваше, изчерв€ваше се, защото беше ба€ срамежлив, също раздаваше флаери, даже на чистачките ... този ’анджийски е непознат за много от благоевградчани и все н€как тр€бва да покаже кой е. “ова че този клюкарски сайт на струма. ком рекламира главно  амбата и само дето не му лиже подметките заради плащани€та му, а той направо опротив€ вече, не значи че другите н€мат право да се представ€т кой както намери за добре. » по-добре нов човек за кмет, отколкото това сел€нче - парвеню- па и доктор бил ха ха ха


17 октомври 2019 16:01 | Ѕойко
ќценка:
6
 (
10
 гласа)

 ои са тези барбарони с Ћишков?


17 октомври 2019 16:04 | ’ристо
ќценка:
5
 (
9
 гласа)

Ћумпени.....


17 октомври 2019 16:32 | »ван  ацарски
ќценка:
5
 (
9
 гласа)

Ћидерите на двете основни партии в коалици€та май още не са разбрали че това са местни, а не парламентарни избори и че кандидатите за кмет не се назначават от централите, а се издигат от местните структури . ¬сеизвестно е че местните структури на ƒа Ѕългари€ и на ƒ—Ѕ чрез гласуване на събрани€ с мнозинство издигнаха —пас ћитев за кандидат за кмет . —ъщо така е видно, че в листата об€вена като листа на ƒемократична Ѕългари€ не участва нито един от 15-те кандидати на ƒа Ѕългари€ и на «елено движение


17 октомври 2019 16:43 | ÷енко
ќценка:
13
 (
21
 гласа)

Struma, защо имате двоен аршин, под статии за псевдо-доктора от село ѕадеш и неговата любима- русата ’риси не може да се пише коментари, да не би да ги е страх и срам от"народната любов"?


17 октомври 2019 16:47 | “ина
ќценка:
12
 (
24
 гласа)

—амо така, браво  ало€не ти си истински човек и н€ма капка лицемерие и злоба в теб! ќн€ от ѕадеш с любовницата му върв€т по центъра и нито един човек ме се спр€, за да ги поздрави.  акво ви говори това?


17 октомври 2019 20:33 | видех ги
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

тръгнали са да играт карти при  ире


18 октомври 2019 18:10 | гд
ќценка:
2
 (
6
 гласа)

иде ¬»ƒќ¬ ƒ≈Ќ  јћЅ»“ќ¬ » —’–”ћј . ќћ ў≈ »«√”Ѕя“ »«Ѕќ–»“≈ Ќ≈ ѕќ«Ќј¬јћ „ќ¬≈   ќ…“ќ ƒј ћ» ≈  ј«јЋ „≈ ў≈ √Ћј—”¬ј «ј Ќ≈ƒ≈Ћ„ќ » √–ќЅ


19 октомври 2019 16:57 | Ѕлагоевград
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

“о€ ’анджийски е напълно безсмислен и вреден за каузата на ƒЅ. —амо отблъсква симпатизанти с празното си самочувствие.  акво направи като опозици€ през последните 4 години?  акви реални идеи даде за развитието на града? —амо повтар€ всеизвестни неща, които са в програмата на всички кандидати.  акви партийни про€ви организира? ѕротест срещу магистралата, това ли е? » едно дело да се разкрие договора за Ћафка спечели. «а 4 години... «ащо да гласуваме за него?
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.