/ВИДЕО/ Благоевградският футболист Станислав Костов се включва в кампанията "Чист и зелен Благоевград! От нас зависи!"

04 април 2019 11:28   2 коментара   3990 прочита


Футболистът от Благоевград Станислав Костов ще се включи в инициативата за пролетно почистване на Благоевград. Мотото на кампанията е "Чист и зелен Благоевград! От нас зависи! " Тя ще стартира на 6 април /събота/ от 10. 30 часа, с официално откриване на площад "Македония", като чистенето продължава на 7, 13 и 14 април.

Община Благоевград и Еко Партнърс подсигуряват всички необходими материали за едно по- качествено и полезно почистване. Ще има разположени шатри, както в центъра на града, така и в кварталите "Еленово", "Струмско", "Грамада", "Освобождение" и "Запад".

Ще бъдат раздавани шапки, тениски, ръкавици и чували (за общ отпадък и за разделно събиране), метли, лопати, разсад и други.

Целта е инициативата "Чист и зелен Благоевград! От нас зависи!" е да се превърне в традиционна и да ни научи на уважение към природата. Идеята е да покажем на децата ни колко важна е тя за нашето здраве и колко ценно е това да я пазим чиста. Нека се обединим и заедно да почистим местата около домовете си, пред входовете си, близките паркове и т. н.

Юношата на Пирин призовава всеки даде своя принос за по-чист и по-красив Благоевград!

2 коментара
04 Април 2019 19:23 | Стефан
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

А Биострой ще почива тогава.


04 Април 2019 19:24 | Милен
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Кмета се погрижи за почистването на града, още малко и в Благоевград ще има само държавни калинки - герберасти, пенсионери и роми.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар