Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище  
   –егистрац舫абравена парола

/¬»ƒ≈ќ/ јсансьорът пред јмерикански€ университет в Ѕлагоевград вече работи


18 октомври 2019 13:33  1 коментар   3976 прочитајсансьорът, който се намира пред јмерикански€ университет в Ѕлагоевград вече работи, вид€ репортер на struma.com. —ъоръжението ще осигури по-гол€м комфорт в ежедневието на благоевградчани и гостите на градa. “ой ще е в помощ най-вече на майките с детски колички, трудноподвижни и възрастни хора. “е вече безпроблемно могат да стигат от подлеза до площад "√еорги »змирлиев" и обратно, без да се налага да преодол€ват множеството стълби. ¬се още много хора не зна€т за удобството и се лутат в търсене на заобиколен път, за да избегнат преп€тстви€та по път€ си към центъра.

јсансьорът се поддържа от ƒ««ƒ "Ћифт  онсулт", коeто се финансира от ќбщина Ѕлагоевград. ¬ момента той е напълно изр€ден, а в случай на повреда, от фирмата са задължени да реагират в срок до 1 час.

 . “одоров

ќще за: асансьор  площад  път ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

18 октомври 2019 14:48 | !!!
ќценка:
11
 (
13
 гласа)

 ак проработи точно преди изборите?
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.