/Видео/ 3-ти март! Страшна неделя! Гневът на Петрич се изля под купола на храма! Докато мъже скандираха: Недостоен! Павел вън! Мафия, мишки, марш от тук, ние сме църквата, разплакана жена молеше БОГ за прошка и помощ!.....

03 март 2019 10:10   52 коментара   24801 прочита


Тази черква е строена с дарения, къде бяха отец Павел и владиката.. "Този огражденски франт, продава апартаменти, говори се, че бие жена си, хората в Коларово да разкажат страшни неща, питайте.."

Страшно скандална неделна утрин в Петрич. Навръх националния празник 3-ти март, божият храм стана свидетел на невиждано до момента недоволство. Гневни миряни нахълтаха в черквата "Св. Богородица" и със скандирания "Мафия, мишки излезте, марш навънка", се събраха около олтара, в очакване на изявление на Владиката Серафим и новоназначения архиерейски наместник Павел, който както се вижда е крайно недолюбван от жителите на града. Неврокопският митрополит Серафим, обаче не се появи, противно на очакванията на петричани. Хората бяха неукротими в недоволството си от извършената от митрополит Серафим смяна на архиерейския наместник Ангел Кочев, с отец Павел. Протестиращите провалиха неделната служба, влизайки в черквата, за да поискат сметка очи в очи с владиката.

"Излезте, не се крийте като мишки, излезте и обяснете на хората", крещяха гневни петричани. Гледката бе невиждана. Мъже гонеха църковните служители извън храма, а докато крясъците им отекваха под купола му, жена със сълзи на очи се кръстеше, отправила взор към бога, сякаш търсеше прошка за това, което се случва в неговия храм. Молеше за помощ Бог да вразуми църковните служители, взели решението за смяна.. Трудно се описват човешките емоции, но това, което видяхме е покъртително. Миряните искрено се гневяха срещу митрополит Серафим и отец Павел и заявиха, че няма да стъпят в черквата, докато Павел е архиерейски наместник.

"Тази черква е строена от нас, с наши средства, къде бяха владиката и отец Павел, тогава". Кой му дава право да решава, кого искат петричани за духовен водач, защо не се съобрази с хората. "Напусни храма Палав, Недостоен", скандираха петричани, когато започна церемонията по въвеждането на Павел в храна и първата служба с негово участие. Това е безобразие, което няма до допуснем, казваха хората, този оргражденски фант ходи с джипове, докато смененият отец Кочев обикаля миряните пеша, питайте в село Коларово какво ще ви кажат за Павел, говори се, че продава апартаменти, че бие жена си, той е недостоен за наш духовен водач, говореха един през друг петричани. Вътре в черквата само дето до бой не се стигна. Гняв, обида заради незачитането на волята на миряните, това усетихме днес в Петрич.

Хората се чувстваха сякаш омерзени от това решение на църквата и Неврокопския митрополит, сълзи се стичаха по лицата на вярващите, които запяха молитва към Св. Богородица. Имайте търпение и изгледайте видеата, които показват част от напрегната атмосфера в петричкия храм. Една Неделя, която ще остане в историята. Страшна неделя под купола на Храма!

Припомняме, че всичко това, което днес видяхме е резултат от едно управленски църковно решение заповед на Митрополит Серафим, с която дългогодишният архиерейски наместник отец Ангел Кочев, бе сменен с отец Павел.

Страшни неща се чуха за новия наместник, хората категорично заявиха защо не го искат, въпреки това снощи Митрополит Серафим разпрати отворено писмо, с което обясни защо се е стигнало до смяната. Въпреки това обаче хората са категорични. Ще протестират, ще събират подписи, докато митрополита не отмени решението. Иначе черквата "Св. Богородица" няма да прави служби, няма да работи, защото хората няма да влизат в този храм.

П. Костадинов

52 коментара
03 Март 2019 10:36 | 1
Оценка:
19
 (
33
 гласа)

Църквата, храмът не е място за протести! Не може да крещите в Божия дом! КАК СИ ПОЗВОЛЯВАТЕ? ИМАЙТЕ СТРАХ ОТ БОГА!


03 Март 2019 10:42 | 1
Оценка:
18
 (
32
 гласа)

Не разбирам..... да се крещи под купола на църквата "мафия и мишки" ? Това не са избори за Кмет, не може по този начин да изразявате недоволството си ! В църквата се влиза да се молиш, а не да крещиш! НЕ ЗАЩИТАВАМ НИТО ЕДИН ОТ ДВАМАТА ДУХОВНИЦИ, ИЗРАЗЯВАМ ВЪЗМУЩЕНИЕ ОТ ПОВЕДЕНИЕТО НА МИРЯНИТЕ!


03 Март 2019 10:48 | 1
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

Да точно така. Много сте прави хора.
Значи сте трезво мислещи и адекватно определяте ситуацията. Това е голям грях. Как си го позволяват!


03 Март 2019 10:55 | Ф
Оценка:
8
 (
22
 гласа)

Боже, Боже как може. Какво ви става хора . Къде е в този момент полуцията аз да питам! Как е възможно в Божии храм са се случват такива неща и са се допуска изобщо. Виждате ли поповете си вършат работата въпреки всичко и не се спряха от злобните нападки на хората без морал и ценности. Дано Бог да ви прости този грях!


03 Март 2019 10:56 | гражданин
Оценка:
5
 (
21
 гласа)

В божия храм трябва да служат богуви хора. Павел няма уважението и подкрепата на миряните. Те не го припознават. Павле, откажи се докато е време. Не си достоен.


03 Март 2019 10:59 | до гражданин
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

БОГОВИ НЕ богуви!


03 Март 2019 11:12 | Младежи герб
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

Герберската агитка беха първа линия простаци


03 Март 2019 11:18 | Мт
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Как беше оная мисъл - религията е опиум за народите...


03 Март 2019 11:32 | Тодор Колев
Оценка:
15
 (
29
 гласа)

Браво! Така се прави! Като в комунизма - лумпените се месят в божиите дела.
Както някой спомена "ако всеки от тези 5000 човека даваше по 1 лев всяка неделя сега черквата нямаше да е в това състояние вече 30 години" Иначе добре нека неверниците да видят черквата. Виждат се физиономии които няма кога да ги видиш вътре. Някои много добре изпълняват партийните си поръчения. Няма нищо ново само добре забравено старо. Липсват само възгласи "Венсеремос" и "Но пасаран"


03 Март 2019 11:36 | Секта
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

E за това съм атеист, ако се мислите за вярващи с това поведение ще горите в ада


03 Март 2019 11:36 | Дядо Йоцо
Оценка:
17
 (
23
 гласа)

Трети март е! Да се гордея че съм българин или да се срамувам, че съм петричанец? Туй е въпроса.


03 Март 2019 11:39 | Тодор Колев
Оценка:
15
 (
23
 гласа)

Иначе от това тридневноброжение се налагат три извода:
1- Кмета е комбина с поп Павел и му прави безплатна реклама. Защото няма лоша реклама.
2-Всички грехове в които упрекват поп Павел ги виждам и в кмета, с изключение, че не е производител на опияти а май потребител.
2-След като поп Ангел не е желан за архирейски, а е толкова популярен сред хората да го издигнат за кмет. Има достатъчно подписи.


03 Март 2019 11:40 | петричанец
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

По-скоро второто за жалост!
Защото аз се срамувам!!!!!


03 Март 2019 11:42 | *****
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Отче, прости им, понеже не знаят, що правят [1]. С тези думи Господ първо е показал милостта си към Своите убийци, чиято злоба не стихнала дори по време на кръстните Му мъки. И второ, провъзгласил от върха на Голгота една известна, но често забравяна истина, а именно – че злодейците никога не знаят какво вършат. Убивайки праведника, те всъщност убиват себе си, а праведника прославят. Погазвайки Божия закон, те не виждат воденичния камък, който невидимо се спуска над тях, за да ги смаже. Подигравайки се на Бога, те не виждат как лицата им се превръщат в скотски муцуни. Опиянени от злото, те никога не знаят какво вършат.


03 Март 2019 11:43 | Тодор Колев
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Само кмета да не го привлече в екипа си. Не искаме Ангел и Дявол в общината. Няма да правим реклама на уиски -"черно & бяло"


03 Март 2019 11:44 | Аз
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Типично по Петрички...


03 Март 2019 12:24 | Православен
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Съграждани, ние днес отидохме в Божият Храм не да го опопочим а да изгоним дявола от него!


03 Март 2019 12:25 | Православен
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

извинете ме:опорочим


03 Март 2019 12:35 | Юрий
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

ДС се е задействала много яко !
Всичко е организирано .
Някой дали ще се сети дали отеца не е бил от бившото ДС ??


03 Март 2019 13:37 | Християнин
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

Тези хора защитават черквата от богохулници, какво лошо има, че крещят дърпат книги и т. н. КАКВИ ПЕТРИЧАНИ СТЕ АКО ТОВА СА ХОРАТА ОТ КОЙТО СЕ СРАМИВАТЕ, ГОРДЕЙТЕ СЕ ЧЕ ИМА ХОРА КАТО ТЯХ В ПЕТРИЧ


03 Март 2019 14:44 | илко
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Защо не отидете в парламента така да крещите срещу управляващите и да ги бутате на депутатите. Черквата е свято място.


03 Март 2019 14:44 | Мирянин
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Гошо Белята и Стария кафал ли са остриетата на Петрич.
Смешки. Рипкате на попове турци.


03 Март 2019 14:47 | Сирма Войвода
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Ако хората знаят че новия поп е търговец, бие жена си, какъв пример ще дава на хората от църквата?
Католическия Поп Кардинал Пел го осъдиха в Австралия че се гаврил в Църквата с две деца и е прикривал педофили от 25+ години, хората са си мълчали, нищо не са казвали, щото се страхували от Католическата Църква, години наред, не са вярвали на децата дето са понесли това малтретиране, и едва сега "конеца" започна да се Развързва. В България хората се познават по-добре и веднага се "носи" славата на Поповете дето не са "годни" да водят хората. Особено ако се знае, че се занимават с "търговия" под масата, или са домашни насилници. Колко е Голяма Петричка околия? Сигурно си знаят космите на гърбивете, щото се търкат един друг у банята. Така че нищо не може да се скрие. А кавгите в храма - то е Божа работа, ако Господ мисли че е неправилно, той ще накаже, ако не нема. Не мъ се бъркайте в работата....


03 Март 2019 14:51 | ?
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Хубавото е, че Христос ни учи на смирение, но тези хора в храма днес показаха, че примирението е нещо друго и не им е присъщо. Поради него 5 века търпяхме иго и чакахме друг да ни освободи, а днес свободни нямаме право на собствен избор на добър духовен отец. Не бива да се примирявате с натрапения ви от владиката служител, но мисля, че храмът не е мястото за такова брожение, а Светая Светих, в която влизаш със страх, почитание и смирение. Общественият бунт се извършва извън църквата, а не вътре в нея. Това е единствения минус на непримиримите протестиращи петричани.


03 Март 2019 15:36 | Мара Чинковица
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Скара шо го чекаш на поп Палав грабвайте го за брадата с Гошо Белята и го изкарвайте от цраквата оти ойде да дое на дедо ти алъш веришо. Пак си турлил трева цела вечер гледаш кат посерена кокумяфка
Ей тва ако беше едно време бившио зет Чинката кви тапканици ки им наредеше на тиа посерковски там никои немаше да се заварте в цраквата сички калимяфки ки летеха през джамовете. Не ставаш ти за арамия вуйче. С тиа дрехи дек се токмиш само да играеш Хитар Петър в читалището


03 Март 2019 16:36 | Пешо
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Срам как може дане те желаят и ти да се натискаш за това място.. Палав що невзе думата днес мълчиш си алчняко... с какви очи ки излезеш по градо.. кой ки те поздрави теб бе менте.. безсрамник


03 Март 2019 16:42 | Пешо
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Палав ако имаш още неква съвест останала откажи се.... откажи се откажи се... иначе ки ти мине живото без да те запомни никой.. язък че се наричаш поп


03 Март 2019 16:44 | 3
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Има кой да си го поздравява ти за това не се коси.


03 Март 2019 16:45 | pepi
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Исус е обръщал масите на търговците в храма като го удрят дава другата си страна кой е пуснал сатана в храма да се случват такива неща времето е доказало че отец Ангел е истински свещенник и съм сигурна че хората ще разберат това но това е храм недопустимо е това да се случва в него това е божия дом


03 Март 2019 17:42 | Йордан
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Тоя За какъв диалог говори, след като владиката се крие винаги? Кога владиката се е спрял да говори с хората - никога. Винаги ги избягва, а поповете с му добермани, които го пазят от народа... Ако беха свестни владици, щяха да са сред народа, а не зад гърба на попчета та, които само казват, сега владиката няма време,. Аз питам, кога ще има време? Или само пред дерибеите и хората с пари има време, да се киска с тях, все едно вижда Господ.... Това не е владика. Роженския и той, ходете си, вие сано знаете да събирате. 2 реда не можете да кажете на хората. Но и нямате доблестта на светиите, които се оттегляха от постовете си, а вие сте срам. Като го махаш Кочев, махни и другите пенсионери на ръководни места, да ама не


03 Март 2019 19:40 | 123
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Срам за Петрич, пак станахме за смях. Не можеха ли да изчакат службата и тихо и кротко да представят подписите и каквото реши митрополита това да е. Ама не, диваци крещят по време на служба. После като ги застигне Божието наказание ще реват защо на тях и децата им. ЕТО ЗА ТОВА. Ако о. Ангел беше читав, щеше да дойде там и да спре озверелите кафали, както са правили хиляди светци в историята, когато народа се е подлъгвал не по разум, но той откъде да знае за техния пример, трябва да им чете житията. И скандалджиите не сме ги виждали един път на църквата на служба или да помогнат с работа, ама за скандали са тук. И о. Ангел не е възстановил/построил църквата с негови пари, а с бюджет от митрополията и се е справил зле като гледаме опушените стени.


03 Март 2019 19:58 | Калоян
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Епифани и той е една лисица. Защо казва че няма писма, всичко каквото не им отърва се изхвърля в коша? Има много оплаквания от попове, ама нито ги входират, нито нищо.


03 Март 2019 21:09 | Православен
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Това поведение е на озверяла тълпа, а не на православни християни. Явно протестиращите са хора, които или изобщо не са стъпвали в църква, или ходят от дъжд на вятър без да познават изобщо вярата си. Нито един православен християнин не би направил това кощунство, да крещи в храма по време на Света Литургия, да блъска свещеници, да им крещи и да им търси сметка. Това е бесовщина. Бог да ги вразумява! Бог да закриля от козните на дявола Владика Серафим и свещениците, които са обект на нападение от тази събрана кой знае откъде тълпа!


03 Март 2019 21:54 | Варшава
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Не нападайте хората, те са прави! Павел си е калпав, бие жена си.... С други имаше връзки.. А епифани си е терикат, кога и да идеш в манастира все е на някъде. Идват хора, той на сянка, ама така беше и като беше Серафим там, те не могат да говорят с хората, понеже са просто неуки. Нямат речник, само философстват...


03 Март 2019 22:14 | Мирянин
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Вътре в храма протестиращи бяха хористите на църквата и редовните посетители на литургиите в неделните и празничните дни. Христос пзволява да се спори по въпроси на вярата и затова при хиротонисване
(Произвеждане в духовен чин дякон, свещенник, митрополит или патриарх се чака народа да реч достоен или недостоен). Палав е Недостоен за архиерейски наместник той и за свещенник не е защото е сребролюбец и женкар отделно псува като каруцар. Но днешите млади и калпави попове не постят и не се изповядват вижте ги като данаци айдуци са на вид като башибузуци са невестари гледат като зверове кютекчии.


03 Март 2019 22:24 | Мирянин
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Абе, пийте си ги тия хапчета бе хора?!
Това не е никакъв протест бе?
Това е сбирщина от психично болни хора скандиращи някакви пещерняшки викове!


03 Март 2019 22:34 | Мирянин
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Възрастна жена каза днес следното децата в чужбина ни прогониха, парите на народа още 96 година обезцениха сега душите искат да ни погубят това искат ей всичко искат да му вземат на човек.
Едно време на достойните свещенници турците ги мъчеха и убиваха после комунистите същото сега икуменистите още по подмолно действат вкарват в църквите най недостойните и покварени за свещенници и хората спират да ходят на литургия в църквата което е тяхната цел. Накрая целта им е обединение на всички религии и помрачаване на Православната вяра и вероизповед и хаос анархия и издигане на Един световен господар - това ще бъде Антхриста . Четете Библията, Светите Отци и житията на последните светци на нашата Православна вяра и ще разберете че живеем във непосредствените времена преди Второто Христово пришествие има още време но нещата ускорено вървят на гибел - едно е хубавото че ако успеем да се запазим да бъдем Христови ще бъдем в Небестното царство.


03 Март 2019 22:42 | Аз Петричанин
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Да бехме в църквата и викахме Недостоен. Него в градо не го искат той архийерески се натега да бил - ей Поп Палав опичай си акъло как е още време малко ли ти беше днеска другио път мелнишки и беласишкио нема да те бранат.


03 Март 2019 22:49 | Мирянин-ТЪП
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Гибелта ти сам я предизвикваш с простото и ограничено мислене.
И какви пришествия, какви пришълци, какви глупости дрънкаш?
Отвори си очите и излез от матрицата.
Живееш в постоянен страх от това което ще се случи ако НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ съгрешиш?!
На това ли ви учи религията?
Страх от неизвестното и автоматичното отхвърляне на всякакви научни ДОКАЗАТЕЛСТВА отричащи ПОЛЗАТА на религията в съвременния пещерен човек?
Ми дай да се самоубием всички заедно щом вървиме към гибел, а?


04 Март 2019 00:05 | Мирянин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Малоумн си ти прочети Библията и ще разбереш че ще има Антихрист и Второ Христово пришествие и няма защо да се страхуваме ако сме истински християни. аз знам как да живея привсякакви обтоятелства ти си роден напразно.


04 Март 2019 01:03 | Мирянин-ТЪП
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Библията си я чети ти.
Пишеш простотия след простотия.
Пък и взе че ме определи вече - роден съм бил напразно. Та нали ти ме засенчваш.. Общ работнико, неграмотен при това!
Личи си че цял живот робуваш, то самото ти ограничено мислене го подсказва :)
Невежеството нали е блаженство де, защо ти е на теб да мислиш?!
Айде със здраве и вземи прочети некоя книга различна от библията :))04 Март 2019 01:40 | Лъв
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Спрете да спекулирате и да пишете глупости прости хора.. Покрихте се като мишки на този велик празник се скрихте като мишоци и доказахте че сте нищо повече от паразит обитаващ земното кълбо и изразходващи ценни ресурси. историята ще ви помни срама ще остане на челата ви на вас и вашите деца национални предатели а и духовни вече нека спомен люти от дни на позор нищожни същества. изпитвам срам че говорите тоя език и се наричате българи вие сте никакви.. празни хора сте.. не си позволявате да пишете за хората отишли да изкажат своята съпричастност към един сериозен проблем късаещ всички.!!!!! хора със самосъзнание, достойни хора хора със чест.!! 500 години клани нашите предци запазиха вярата вие я предавате Без да се замислите дори.. Във пъкала ще горите за вашата измяна.. Бездушни плужеци.. Целувайте ръката утрешния ден на тоя тръгнали да пишат срещу нормални и дейни хора вие сте без морал и ценности.!!!!


04 Март 2019 12:02 | Оппаа
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Срам за християнската религия Срам! Владиката да се опомни и да види какво става по храновете. Вън на всички продажни попове! Е сега едно голямо браво на Петричани, когато не може с добро става и с лошо. Мечката играе според тоягата.


04 Март 2019 13:37 | Варшава
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Кажете колко са против това, че владиката постоянно служи с гърци, на гръцки език... Да каже колко от наще попове ходят и имат съслужение с гърци в гръчко!? Хората не искат гръцки песнопения, но те си ги вкарват завоалирано, като светогорски песнопения, глупости!!!! А предишния като беше от ДС, да не би да се оттегли, не се, а похарчи сумата църковна пара за лечение, ама на края го сложиха на улицата. Е толко ви е християнския дух, - вълци в раса


04 Март 2019 14:47 | Венета
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Простаци излагат целия град. Големите миряни вярващи развика ли се все едно са на битака. Не ви е срам, повечето обиждате новия свещеник не защото го познавате или имате някакво отношение към него, а защото сте като овцете. Кажат един двама нещо за някой и айде стадото тръгва по него. Петричка работа проста и тръгнали да недоволстват в Божия храм големите набожници и безгрешници. Айлякчий. Повечето от тия протестиращи само на празници са ходили в черква а някой и тогава не ходят. Как си мислите че църквата ще се съобрази с вас. Това е нейно решение и е ясно че е обмисляно много време. Който и да беше на мястото на поп Ангел щеше да загази. Поставяте в неприятно положение и отец Ангел не само, че не спряхте да обиждате отец Павел. Вас ще ви слуша църквата. Нали ще стане за смях. Решението е взето. Ако не ви харесва си се молете удома, ако изобщо се молите. Отец Павел биел жена му


04 Март 2019 16:19 | Петрич
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Хората искат своето, своя храм, своята вяра и своя свещеник. Нищо лошо. А това, че някой си дошъл от някъде, Чуричене лие, или някъде оттам, иска да стане богат, това е нормално. Не е нормално да срещне подкрепата на Серафим. Полека-лека местната власт, ловното сдружение, едрия бизнес, а сега и църквата в Петрич се командва от Подгорията и Огражден. Явно така ни се пада.


04 Март 2019 16:41 | Иван
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Нека отец Ангел, да покаже че е смирен, както ни учи Християнството. Да помоли за смирение ! Да отиде с достойнство в село Ръждак. Нека покаже че е истински духовен водач. Няма нищо достойно да се подстрекават хората да БОГОХУЛСТВАТ В БОЖИЯТ ХРАМ.


04 Март 2019 18:20 | Вазов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Кой е подстрекаван бе мижитурко? може ли да ме накара някой да ида където и да било против моето желание? Нека похотливия поп отиде на селото от където е дошъл и къдете му е мястото за да покаже, че е смирен. Този човек е цял един живот служител в тази черква не е във Ръждак за да иде във Ръждак селяндури нагли. А за хората.. всеки е свободен да прави каквото желае не да богохулстват а каквото им душа и ум реши.. Всеки сам си носи кръста.!!!! Селски номера във града не вървят криви физиономий грозни плод на кръвосмешение. Вие сте морално и ментално обременени по рождение няма как гражданите да бъдат с вас като само за овце пасене ставате. не насаждайте повече гняв във хората защото ще се стовари на края със пълна сила. Във природата има равновесие. Не дърпайте дявола за опашката съветвам ви.. Молете се да приключи колкото се може по скоро. Видяхте че нямаше нито общинска охрана нито полиция нито който и да било да спре народа и ножа и хляба са в гражданите внимавайте двликатна е ситуац


05 Март 2019 10:55 | ----Петричанка
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

За първи път се гордея, че съм от Петрич. Браво на хората защитили своя духовен водач Ангел Кочев. А за този мазник павел ли е какъв ли е ще кажа обсебил е черквата св. Петка, черквата в Коларово, гробищната черква, сега и св. Никола. Не се ли наяде бе алчак?


05 Март 2019 10:59 | Минчо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Митю Пръч се меша и у църковните дела сано и дамо да се ареса да гласуват пак за него, ама той нема да е кандидато на герб а на прокуратурата.


05 Март 2019 15:37 | До Петричанка
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Айде холан, моме защо се гордееш, че си от Петрич, защото показахте простотията си на връх Националния празник. А кой е по-добър от двамата, ще разберете, като се държите не като селяци, а като грамотни хора. Но в Петрич няма такива - всичко е шкарто.


05 Март 2019 23:52 | Мирянин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ехааа, статия написана по—зловещо и от Стивън Кинг. Миряни, осъждащи държанието на хора, защитаващи една свята душа, като Отец Кочев. Храма е нещо свято, когато в него царува светец, когато слагат расо на давола, храма губи своята святост. Тези мишоци, които сега застават под чужди имена и хулят тук хората”осквернили”храма, къде бяха в този ден? Защо не дойдоха там, да изразят своето отвъщение, срам и мнение? Защото са мишки, използващи мрежата само, като поле за изява хахаха и точно Вие ли ще съдите хората, които излязоха без да се притесняват да изразят мнение за едно долно и подло дело? Хахаха цитирате Библията? Като гласове в пустиня сте, защото вие сте виртуални сенки, които нямат смелостта да се изправят пред проблема. Заради драскачи като Вас, няма държава вече, щом и на черквата посегнаха Бог да ни е на помощ.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар