Вера Маринова представи в Сандански книгата си "Обръчите на Венера"

23 ноември 2022 17:27   1 коментар   4018 прочита


Събитието събра в Спортната зала на град Сандански президента на Българската федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева, вицепрезидента Невяна Владинова, и легендарната Вера Маринова с любители на един от най-красивите и завладяващи спортове - художествената гимнастика и настоящите гимнастички от двата клуба по художествена гимнастика - "Вихрен" и "Гранд".

Книгата бе представена в невероятна атмосфера, създадена от прекрасните гимнастички на спортните клубове, които поздравиха със свои изпълнения специалните ни гости!

Кметът на община Сандански - Атанас Стоянов поздрави авторката Вера Маринова, както и Илиана Раева, и Невяна Владинова за усилията, труда и таланта, който влагат в работата си за развитието на художествената гимнастика. За да научат повече за историята на този вид спорт в България и неговото развитие през годините, кметът подари на всички деца, трениращи в двата спортни клуба, книгата "Обръчите на Венера". Те от своя страна нямаха търпение да получат автографи и да се снимат за спомен с авторката, Илиана Раева и Невяна Владинова.


Още за: книга   Сандански   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
23 Ноември 2022 18:05 | Зрител
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

СтруНа, д-р Петър Узунов ли блъсна човек вчера на пешеходната пътека при Радина-та в Благоевград?!?
Покрихте ли го? В бюлетина на РДВР-Благоевград нищо ли нямаше по въпроса?
Сега ще питам в рубриката “Аз, репортерът” на БТВ, може те да знаят…




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар