„Великият Гетсби“ развълнува десетки във втория ден от театралния фестивал „Талантино“

15 юни 2014 16:46   1 коментар   25648 прочита


С „Великият Гетсби“ започна вторият ден от театралния фестивал „Талантино“ в Благоевград. Младите актьори от Театрално студио към гимназия „Христо Ботев” в град Дупница бяха първите, които представиха постановка във втория фестивален ден. Десетки бяха любителите на театралното изкуство, които бяха дошли да видят майсторската игра на младежите в залата на Младежки дом. „Другото лице на американската мечта“. Така отговори на въпрос кое най-много го е впечатлило от поставката един от зрителите в залата.

Играната днес постановка е по романа на Франсис Скот Фицджералд, като това е най-четената книга на американски писател за всички времена и е филмирана общо пет пъти.

На входа на залата е поставена специална кутия, в която зрителите ще могат да определят кой е спектакъл е бил най-добрия в рамките на фестивала. Програмата на „Талантино“ продължава с „Копче за сън” и „АБВ- The wall” на Арт асоциация „Водолей, както и „Аз чувствам” на Театрална школа „Юлий”- София, сътоветно от 13:00, 15:00 и 19:00 часа.

В. Стефанов

1 коментар
15 Юни 2014 23:55 | :)
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Постановката е по Христо Бойчев, тя е преработка на романа на Фицджералд ;
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар