Вдовецът Емо Чолаков: Не мога да гледам децата си, живеят при бабите в Гоце Делчев!

29 март 2020 11:12   6 коментара   37937 прочита


Родителите на бившия синоптик се грижат за дъщерите му след смъртта на жена му

Трудно с живота се справял вдовецът Емо Чолаков, който преди по-малко от два месеца загуби внезапно съпругата си. Водещият на любовното предаване „Един за друг“ призна, че не може да гледа децата си и ги виждал много рядко заради новите си тв ангажименти и работата си на летище София, която не бил напуснал, пише вестник Ретро. За да подсигури на двете си дъщери всичко нужно, бившият синоптик почти не спял и се трудел на две места за две заплати.

За щерките му помагали неговите родители – Тома и Диляна, които вземали децата при себе си в родния на семейството Гоце Делчев. Голяма опора на Емо била и неговата сестра Ирина, която обаче не можела да му се притичва на помощ непрестанно, защото живеела със съпруга си и детето си в Пловдив.

Близо два месеца след огромната трагедия, която остави бившия синоптик вдовец само на 44 години, той все още не е коментирал загубата на съпругата си. От близки и роднини на Чолаков в Гоце Делчев, където жена му бе погребана, стана ясно, че тя дълго време се е борила с коварната диагноза рак, но е загубила битката. Кръстимира бе ученическата любов на Чолаков.

Двамата са родители на две дъщерички. По-голямата – Ема, която е кръстена на своя известен татко, е вече тийнейджърка на 14 години. Сестричката ѝ Дара е с цели 10 години по-малка и в началото на този март навърши едва 4. Кръстимира бе с 5 години по-млада от Емил. Двамата така и не се решиха да се изправят пред олтара и години наред живееха на семейни начала. Бяха се устроили в София и Краси, както я наричаха близките ѝ, се бе отдала на грижите на дъщерите си, тъй като и двете баби живеели в Гоце Делчев.


Още за: Чолаков   синоптик   деца   Още от: Общество

Принтирай статия
6 коментара
29 Март 2020 16:38 | Бл
Оценка:
-12
 (
12
 гласа)

Палячо!


29 Март 2020 22:10 | Марян
Оценка:
-8
 (
8
 гласа)

Е помак грозен


30 Март 2020 00:30 | 333
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Кураж Чолаков. Бъди силен и упора на децата си.


30 Март 2020 23:57 | Беззначение
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Е Мариян. Ти с акъла ли си. Как може да използваш тези реплики. Защо е тази омраза на верска основа. Всички са хора. Нямазначение каква религия изповядват. Ти си расист


01 Април 2020 15:32 | Катюша Димова
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Успех ви желая!


01 Април 2020 15:33 | Катюша Димова
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Браво! Желая ви успех!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар