Вандали се крият в храстите и хвърлят камъни по теснолинейката край с. Краище

23 юни 2024 16:42   5 коментара   5576 прочита


В последната седмица група младежи решиха, че е добра идея да се крият в гората и да хвърлят камъни по влаковете в района на Мензиле край белишкото село Краище, пишат във Фейсбук страницата на селото.

 Първият ден имаше ударен с камък пътник, който за щастие не пострада тежко. Вторият ден нови камъни и бутилки с бира. Третият ден нова порция камъни, след което имало счупени прозорци на влака. Сигнализирани са полицията, които правят акция и залавят "героите" от Бимбашовата махала.

Тези деца вероятно не осъзнават, че хвърлен камък може да убие човек, а това ще има катастрофални последствия за тях и семействата им. Същите герои поставиха и камъни на релсите през април тази година. Да се надяваме, че сега, когато вече се знае кои са ще престанат.

Правете позитивни неща за обществото, а не действия, които могат да убият друг човек. Респект към служителите на реда, които навреме спряха тази лудост. Не е подвиг да хвърляш камъни и да се криеш в гората.

Това е тероризъм. Осъзнайте се. Железният път не е място за пиене на бира и употреба на балони с райски газ, пишат още в групата на село Краище във фейсбук.


Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
23 Юни 2024 17:12 | Кви вандали бе
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Кви вандали бе Краищенски шейтани, бахти и възпитанието -СЕЛЯНДУРСКО


23 Юни 2024 22:13 | tery
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Глоби за родителите трябва. Те са ги възпитали така


23 Юни 2024 22:38 | Ревански
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ПОМАЦИ ДОЛНИ .... ееей от ПОМАК по ДОЛЕН НЕМА, у Турция не ни искат-Българето ни имат за предатели..... ДОЛНИ СМЕ ПОМАЧОРИТЕ !!!!!


24 Юни 2024 08:00 | Простак
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Това са прости селяндури- бабечене за какво възпитание говорите, те са като примати.


24 Юни 2024 08:18 | апаш камботов
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Не са помаци, цигани са
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар