Ваксинираме македонци на ГКПП “Ст. Лисичково” и ГКПП “Златарево”

17 май 2021 15:19   2 коментара   5999 прочита


Българският филантроп д-р Милен Врабевски заедно с българската държава продължава да създава възможности всички граждани на РС Македония да се ваксинират против Ковид-19, съобщиха от Сдружението за македоно-българско приятелство /СМБР/ в Скопие. Д-р Врабевски в сътрудничество с Министерствата на здравеопазването, отбраната, вътрешните и външните работи и Агенция “Митници”от днес открива два центъра за ваксинации на ГКПП Ст. Лисичково-Делчево и ГКПП Златарево-Ново село.

Кабинетите са разположени в междинната зона между двата пункта и няма нужда гражданите на РС Македония да влизат в България, съответно и да имат документ за негативен PCR – тест. От СМБП обявиха още, че всеки, който иска да се ваксинира, може да избере между ваксините на Пфайзер, Модерна, Астра Зенека, предаде 24 chasa.bg. В момента всеки, който има българско гражданство, след поставянето на втора доза ваксина, ще получи международно признат сертификат за ваксинация.

Търси се начин такъв сертификат да получат и гражданите на РС Македония които нямат българско гражданство, допълват от СМБП. На обявени телефони всеки, който иска да се ваксинира, може да заяви това предварително, допълват от Сдружението.

2 коментара
17 Май 2021 19:39 | Недейте
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Недейте бе хора! Те са пълни боклуци. Бъдете сигурни, че след като се ваксинират веднага ще кажат :"Па ги прее.. хме тия будали, бугарите... ". Крайно време е да им разберем мръсните душици. Толкова години сме могли без тях. Оставете ги на шиптърите да им набият канчетата. Не само техните политици ни мразят. И обикновените хора, дори децата ни ненавиждат. Знам го от първо лице. Те са по подмолни от ромеите, по-жестоки от албанците.


17 Май 2021 20:13 | buchi
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Нещо добро и хубаво да направи някой дори с покрепа на БГ държавата!
КОЛКО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА СЕ ВАКСИНИРЪТ ОТ МАКЕДОНЦИТЕ с БУГАРСКИ ПАСОШ дори и такива БЕЗ.
Хвала на ЧОВЕКЪТ за НАЧИНАНИЕТО
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар