Важно: Здравният министър заповяда удължаване на мерките срещу COVID-19!

26 март 2020 12:34   1 коментар   7305 прочита


Допуска се в големите търговски центрове тип МОЛ да работят доставчиците на платежни услуги

Здравният министър Кирил Ананиев издаде заповед, с която удължава срока на въведените противоепидемични мерки до 12 април, включително. Заповедта е във връзка с обявеното с Решение на Народното събрание от 13.03.2020 г. извънредно положение и препоръките на Националния оперативен щаб. По-рано днес Националният оперативен щаб предложи ограниченията, които до момента бяха до 29 март, да продължат още 2 седмици.

Допуска се в големите търговски центрове тип МОЛ да работят доставчиците на платежни услуги, при строго спазване на санитарно-хигиенните изисквания, в т.ч. дезинфекция, проветряване и инструктаж за спазване на лична хигиена на персонала, осигуряване на лични предпазни средства и недопускане до работа на служители с прояви на остри заразни заболявания, посочват от здравното министерство. Припомняме, че броят на заразените от COVID-19 в България в момента е 243.

blitz.bg

1 коментар
26 Март 2020 17:10 | �������� РИКО
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Короновируса е най голямата афера на англосаксите след 11 септември 2001, където уж шепа терористи отвлякоха самолети и се врезаха в кулите близнаци та покрай тях без причина падна и трето здание. През 2008-2009 г. беше епидемията от свински грип. Тогава, пролетта на 2009г в България загинаха 4000 човека за един месец.. А тук такава истерия! ХОРАТА ТРЯБВА ДА СА НА ЯСНО, ЧЕ ТОВА Е ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАН СПЕКТАКЪЛ ОТ НАЙ ВИСОКО НИВО ПРЕСЛЕДВАЩ СВОИТЕ ЦЕЛИ. На европейските държави им се заповядва да влизат в карантин и да затварят заводи, предприятия.. удар по икономиката . Англосакските спецслужби умишлено разпространяват заболяването за удължи спектакъла възможно по дълго.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар