Важно! Община Разлог с апел към всички граждани

19 януари 2017 13:13   3 коментара   11970 прочита


Във връзка с усложнената зимна обстановка, Общинска администрация-Разлог и кметът инж. Красимир Герчев, апелират жителите на града и населените места, при възможност, да ограничат ползването на автомобилите си, както и да приберат намиращите се такива се пред домовете и търговските обекти, за да може снегопочистващата техника да бъде максимално улеснена при преминаването по пътните артерии.

Умоляват се гражданите да почистват пространствата пред жилищата си, както и собствениците на търговски обекти редовно да почистват прилежащите им места, а снегът почистен от снегорините да не се връща обратно на пътното платно, което е заложено в Наредба №1 на Общинска администрация-Разлог.

Община Разлог полага максимални усилия за справяне с възникналата снежна обстановка и се умоляват всички жители на общината да се присъединят, като спазват апелите за реда при зимни условия.

А. Дункина

3 коментара
19 Януари 2017 20:20 | разложенин
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Г-Н ГЕРЧЕВ апелираме както каниш ИвАН Стоичев-Буллес-Стефан Караджов-Гошо Фарфаров-Емил Божанов-Ем Строи и други твои спонсори на изборите сега учтиво да ги поканиш да участват с по една фадрома и самосвал каквито имат и в момента бездеистват в почистването на града не само да печелят и пълнят гуши от ОБЩИНСКИ ПОРЪЧКИ


19 Януари 2017 20:25 | разложенин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

сега в 20. 30часа няма почти никакво движение на хора и автомобили и спокоино снегопочистващата фирма може да почне да чисти


20 Януари 2017 09:50 | Ха-ха Да ама не.
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Вчера цял ден Кмета си се джирка с колата, ще си се джиркаме и ние.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар