В Якоруда гъмжи от полиция! Градът е блокиран! Търсят малкия Мехмед под дърво и камък! Няма го ..

24 септември 2020 09:36   1 коментар   17703 прочита


Полицаи от Банско ,Якоруда ,Разлог, Благоевград се включват в издирването на 2.7 годишния Мехмед, който изчезна вчера около 18 часа от двора на къщата им. Детето е оставено за кратко само да си играе, и когато родителите му го потърсили установили ,че го няма . Няма го и до момента. Целият град е включен в издирването .

Драмата е голяма. Работи се по всякакви версии, включително и детето да е станало обект на престъпление . На място е и директорът на ОД на МВР комисар Дойчин Дойчинов, както и опитни криминалисти от полицията. Вървят разпити на близки ,роднини ,семейството му ,но до момента няма информация ,която да помогне на полицаите в откриването на малкото момченце. Паниката е страшна. Семейството е в шок. Преди малко от полицията изпратиха следната информация. 

Издирва се Мехмед Юркин на 2 години и 7 месеца от гр. Якоруда. Детето е високо около 80 см, с руса коса и кафяви очи. Облечено е със синя жилетка с дълъг ръкав и розови панталонки. Обуто е с чехли. Последно е било забелязано около 16:00 часа на 23. 09. 2020 г. в двора на дома си в гр. Якоруда.

След подаването на сигнала, около 18:00 часа на тел. 112, са предприети незабавни издирвателни мероприятия от полицейски служители, служители на РСПБЗН-Разлог, Планинска спасителна служба и служители на общината. Действията по издирването на детето продължават. 

Гражданите, които имат информация за издирваното дете могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото управление на МВР.


Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
24 Септември 2020 15:22 | И тетака
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Все пак някой трябва да напише и името на улицата, на която живее семейството. А така " изчезнал от двора на дома си"... Май ще се окаже някоя комшийско- роднинска история.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар