В Struma. com! Украинци отново вдигнаха на крак полицията в Банско! 37 г. А. Горколенко заплаши сънародник с убийство, изпотроши колата му! В основата -жена?

22 юни 2022 08:57   9 коментара   14798 прочита


За пореден път ченгетата са на бойна нога заради украинците. Един заплаши да взриви хотел, друг преди зверски жена си, побоища и скандали от хора със статут на бежанци

За пореден път украинци, със статут на бежанци, подлудиха полицията в Банско, известен като градът, с колония от украински бежанци. Вчера жалба в полицията е депозирал инвалид от войната, който твърдял, че сънародника му 37- годишният Андрей  Горколенко от дни го заплашва с убийство, научи Първо Struma. com.

Като начало на изпълнение на заплахите за вендета, автомобилът на жертвата на терора е изпотрошен, а 4-те гуми спукани. Според жалбоподателя Горколенко е в състояние да изпълни страховитата си заплаха, тъй като нравът му бил такъв и има сериозни основания за притеснения. Полицията работи по случая, терористът, който отправял заканите по всяко време на деня и нощта чрез обаждания и съобщения на личния телефон на набелязаната жертва се е покрил и не е на адреса в хотела, в който живее.

Първоначалната версия е ревност, в основата на кофликта е жена. Полицията го търси за разпит. Припомняме, че Горколнко вдигна персонала на хотела на крак преди време, след като направи луд скандал на жена си и я преби. За пореден път украинци създават проблеми на местните хора и полицията.

Преди време пиян бежанец заплаши да взриви хотел, други се биха сред пиянски рейд из местните кръчми. Горколенко системно вдига скандали в хотела, в който е настанен. Очаквайте подробности 

Петя Колева 
 


Още от: Общество

Принтирай статия
9 коментара
22 Юни 2022 09:13 | Решение
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Ами време е да го преместят в някой хотел в Киев! Заедно с цялата тайфа скандалджии!


22 Юни 2022 09:23 | Действие
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Чемодан, вокзал, Лисичанск!


22 Юни 2022 09:40 | Демокрация
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Ало Зеленски прибирай си ги!


22 Юни 2022 10:01 | Кдкфкфк
Оценка:
-16
 (
24
 гласа)

Подкрепа за Украйна, те са бежанци, бягат от война, вие знаете ли какво е война, знаете ли как само с една торбичка дрехи, оставяш дома си и заминаваш, бъдете толерантни и смирени спрямо украинците


22 Юни 2022 11:03 | щото
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Вън хохлите от България! ГЕЙзеленски да си прибира боклуците и да не ни се правят на бежанци... бежанците са в бежански центрове, а тия боклуци са туристи на безплатна почивка в България! Хохлите в ХОХЛАНДИЯ да си крякат техните си "слава"... на боклуците дето ядат як кютек от руснаците и прехвалените им "бойци" се предават в плен!!! Майната им на хохлите!


22 Юни 2022 11:43 | cup of coffee
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Не е много професионално да се пишат тенденциозни статии, в които чисто битови ситуации, се обвързват с националност. Тъжно за родната (местната) журналистика, за която внушенията са нормална практика.


22 Юни 2022 12:54 | Валенс
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Абе, вие освен прокамбитова, проилкостоянова, сте и пропутинова медия. В България има 100 000 украински бежанци и вие с тази статия ги поставихте всички под един знаменател. Не ви ли е срам, бе. Да ви видим така ли ще се чуствате ако и над вашите глави падат бомби, отидете в чужда държава и там някой писарушко ви обяви за престъпници и неблагодарници. Между другото, това ви е пета подобна тенденциозна и изкривена статия за бежанците. Не знам какво са ви направили хората, 95% от които са майки с малки деца.


22 Юни 2022 14:17 | Вън
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Вън всички укри от България, ако не в бежанските лагери заедно с другите бежанци


23 Юни 2022 13:21 | сошел с ума
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

След украинците Путин и нас ще побърка ...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар