В Struma. com! Потресаващо! Педофилски скандал в Петрич! Арестуваха домакин в читалище за еротични чатове и мръсни предложения към деца

22 октомври 2021 21:53   24 коментара   32767 прочита


В стаята му полицаите открили атрибути за плътски удоволствия, иззели компютрите му 

Педофилски скандал с участието на културен, читалищен деец гръмна в Петрич. Полицията задържа миналата вечер Димитър П., домакин в читалището в южния град за еротични чатове с деца, на които предлагал тайни срещи,научи Първо  Struma.com.

През работно време от компютрите в читалището Димитър влизал в социалната мрежа ТиК Ток и Фейсбук и говорил цинизми на непълнолетни деца, предлагайки им сексуални удоволствия. При обиска в стаята му в културната институция са намерени аксесоари за плътски удоволствия, вибратори, еротични снимки, а в компютрите му чатове с непълнолетни момичета.

Компютрите са иззети. Димитър е и активен поддръжник и активист на политическа партия в града. Според коментарите в полицията има оплаквания от родители на малолетни и непълнолетни момичета, които разказвали за залитанията на читалищния деец, намеците му по време на занимания на децата в читалището.

Домакинът  е арестуван и е оставен с прокурорско постановление за 72 часа в ареста. Скандалът се разраства в Петрич, хората са настръхнали, според източници на Struma. com след ареста на Димитър, деца продължавали да се оплакват от домакина. Това е вторият случай на педофилия, разкрита в Пиринско в последния месец.

Припомняме, че преди дни гръмна скандал с известен разложанин, който бе заловен от учениците ловци на педофили в София, че кани на среща 13 годишно момиче, увещавайки я, че ще и отнеме девствеността и говорейки и сладострастни мръсотии в чата. Очаквайте подробности в Struma. com.

П. Петрова 

24 коментара
22 Октомври 2021 22:04 | гр.Петрич
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

НЕЩАСТНИК ГРОЗЕН


22 Октомври 2021 22:05 | гр.Петрич
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Нещастник


22 Октомври 2021 22:48 | Kafalo
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Дайте ми го на мен то педерас аз ки му здера гъзо


22 Октомври 2021 22:58 | $
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Щом е активист на политическа партия означава че ще се измъкне. Изобщо няма да се учудя ако се размине само с 72 часа арест. Да не забравяме че живеем в България, държавата където ако имаш човек зад тебе винаги ти се разминава. За съжаление такова е положението.


22 Октомври 2021 23:00 | ВСС
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

е** нуж* еба* сега у зандана от братя МАНГ* :Д


23 Октомври 2021 03:18 | Зелена светлина
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Кръчмарите искат пункт за тестове...
НАРОДЕ, 15 ЛВ ЗА ЧУЧАЛОТО Е М А НУ Е ЛА В ГРАФИТИ?!?!?!
КАКВИ БЕЗПЛАТНИ ТЕСТОВЕ ЗА ТИЯ БАНДИТИ?!
ИЛИ СПРЕТЕ ДЕЦАТА СИ, ИЛИ СИ ЕБЕТЕ МАЙКАТА И. ВИЕ


23 Октомври 2021 07:29 | До Kafalo
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

На теб ти трябва спешно.... буквар.


23 Октомври 2021 10:32 | лавина
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

В тая община има ли кмет, да излезе и да каже дали това е истина или не. Преди седмица -фиктивни търгове, разигравани в общината, сега пък педофилска стая в читалищтна институция .Кмета отново се крие от обществеността и не дава отговорите .Не разбирам едно, защо му е вибратор, при положение, че стаята му е съседна на секретаря на читалището Гичка. Едното има ли връзка с другото


23 Октомври 2021 10:50 | не е за вярване
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

всички в това читалище са наваргаляни като прасета .от търговския регистър са разбира, че в него фигурират един бивш зам. кмет по хуманитарни дейности, един бивш директор на пощите, и един действащ общински съветник, освен секретаря Вангелия Тренчева


23 Октомври 2021 11:11 | не е за вярване
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Помислете си в какви раце е бил поверен и архива на Народното чителище "Братя Миладинови " .Могло е във всеки един момент да бъдат маниполирани снимките от фестивали и др. културни мероприятия .И, после, обяснявай, че нямаш сестра. Ужас!


23 Октомври 2021 11:16 | Тъ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Така, какъв да е освен политически поддръжник. Служба, да си клати крака за заплата.


23 Октомври 2021 11:26 | бръчкв
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

тоя го ползаха и като официален фотограф и озвочител. Цтццц.


23 Октомври 2021 11:28 | Стефанов
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Проблем на проблемите е назначаването по политическа линия. А Петрич е емблематичен в това отношение. Леличка в детска градина да те назначат трябва партийна протекция. Да не говорим за домакин на читалище? И нали така се осигуряват хора да носят едни знамена, да скандират, да агитират и убеждават по всички възможни начини да се избере вярната бюлетина. Кофти е, че тоя юнак май е от парти, която преди време за изневяра са удряли сто тояги на голо. Ако този живееше по времето на ВМРО/едновремешното/ кастрирането не му мърдаше. Ама сега... така е...


23 Октомври 2021 11:54 | Иглин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Юнакът е дългогодишен член на партията на Боби Ячев - НФСБ. Беше секретар там по едно време


23 Октомври 2021 12:01 | Асен
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Сега държи знамената на ГЕРБ и носи лайната на Бръчков....


23 Октомври 2021 12:10 | Angry
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Дано си е останал само с мръсните помисли. Стерилизация и катран + перушина за този боклук!!!


23 Октомври 2021 12:51 | мишок,страх го е от хорат
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

бръчков и сега ли ти влияят коментарите на ментално ниво .Минеталист


23 Октомври 2021 12:58 | мишок
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

единственият кмет в цяла югозападна българия, който си позволява да звъни в редакции на вестници и сайтове, когато нещо не му изнася. застрами се !и, когато откриваш предизборната кампания на партията на която ти навремето брутално оплю и лично нападна с грозни думи Бойко, си помисли, че наистина идват и такива времена .Всеки, ще получи заслуженото, въпрос на време


23 Октомври 2021 13:14 | бирник 20%
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

после петричани се чудим, защо кандидат президенстката двойка, подкрепена и от ПП ГЕРБ, не идва в Петрич, а в съседен Сандански .затова, уважаеми Бръчков, затова .Само и единствено заради теб. И не прави внушения пред избирателите, че коментарите, които са насочени единствено за правилното ти управление, без нагласени търгове и порно стаи в читалището на града ни, е, с цел, да навредят на партията .това е само в твоята глава .омръзна ни от всичките ти оправдания


23 Октомври 2021 21:55 | ххх
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Малолетни нямат място в тези сайтове. При регистрацията пише 18+, а не 18-,. Не съдете хората. Чука им се. Съдете родителите, които не могат да се справят с възпитанието на децата си.


24 Октомври 2021 07:16 | Todorova
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Политическата принадлежност измести оплюваната принадлежност съм бившата ДС. Вижда се, че сега в силните партий се мушкат мишоци, мързеливи и алчни, педали, коцкари и педофили. Защото там са недосегаеми и охажвани. Само дето вече години наред същите тези лайна си измиват ръцете с:"предишните са виновни".


24 Октомври 2021 13:42 | делфи
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ванта алексов хвана делфи на среща с дете на 10 години, записа се въртеше във фаисбук, и нищо не стана, в тази ситуация ще е същотото


25 Октомври 2021 07:54 | Драго Кефалски
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Царе са петричани да си подхвълрят пред себе си монета и сами да си я намират после, като упражнението се повтаря поне един ден, на маса в кръчмата ехтят:"Цял ден си намирам монета от два лева, на какво се дължи това? ". Този тъмен субект сега са го нарочили и околните, които са затънали в битов секс, му се подиграват отстрани. 60-те години в този прочут град се роди епиграмата:"НАДОЙДОХА ГОДИНИ ДА СЕ ЧУКАТ РОДНИНИ". Добър отип от зандана в Бобовдол имат множество петричани, така че са усвоили конспирацията на паралелните бракове, тяхна е песнята "Плати-клати", та ще си усложняват битието с прокурорски дечица. Старите петричлии са хард сексапил нерези и се утешават скришом с балдъзите си, които пък от благодарност им подавта шавръкливите си колежки. Този тъмен субект само за две недели ще смени ориентацията си в пандиза Бобовдол. Не му мърда отмах да стане първа невяста на втори отряд, сформиран предимно от саждивки, разбирай роми. Халал да му е благата ракия там.


26 Октомври 2021 07:37 | КАМЕН ДЕЛФИ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ХОРА КАКВО СТАНА С КАМЕН ДЕЛФИ УПРАЖНЯВА СИ ПЕДОФИЛИЯТА НА МАЛКИТЕ МОМЧЕНЦА ОТ ГОДИНИ И НЯМА НИКАКЪВ РЕЗУЛТАТ! БЯХА ГО ХВАНАЛИ В КРАЧКА ДА ПЛАЩА ЗА СЕКС УСЛУГИ НА НЕПАЛНОЛЕТЕН! ИМАШЕ КЛИПЧЕ НО НАБЪРЗО СЕ ИЗТРИ!!! МОЛЯ ВИ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ТОЗИ ПРОБЛЕМ ЕДИН ДЕН ТОВА ЩЕ БЪДАТ ВАШИТЕ ДЕЦА!!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар