В Struma.com! Потресаващ случай на родителско безхаберие в Благоевград! Отнеха 2- месечно бебе от майка му!

18 февруари 2021 11:59   12 коментара   24682 прочита


Социалните намерили момиченцето недохранено и полузамръзнало, посиняло от студ и глад

Малкото момиченце е под полицейска закрила, след като сигнал срещу родителите му вдигна социалните служби и полицията на крак. Бебето е на 2 месеца и при изненадващата проверка снощи на екипите на полицията, детето било заварено, с посинели ръчички и крачета и гладно, научи Първо Struma.com.

По данни на майката, тя  кърмила бебето си, но се оказало, че няма кърма ,а и няма нищо за хранене на детето. Социалните служби са взели момиченцето , настанено е в болница и в момента е под полицейска закрила.

Родителите са в полицията за разпити. Предстои заседание на социалните служби, на което ще бъде решена съдбата на момиченцето. Факт е обаче, че то не може да бъде върнато в средата, от която е извeдено. Майката и бащата твърдели, че добре го гледат и не признават вината си. Работата с тях продължава.

Петя Колева

12 коментара
18 Февруари 2021 12:18 | НИК
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

до кога ще търпим тези цигани?


18 Февруари 2021 12:24 | Бай Хой
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

НЕ ПЛАЩАТ ТОК, ВОДА И ДАНЪЦИ, ЖИВЕЯТ В НЕЗАКОННИ БАРАКИ, СТРОЯТ ИМ СОЦИАЛНИ ЖИЛИЩА, ДАВАТ ИМ ДЕТСКИ И ПОМОЩИ, КОЛКОТО НА ЕДИН РАБОТЕЩ БЪЛГАРИН, НО ДОЙДАТ ЛИ ИЗБОРИ ГЛАСУВАТ ЗА БАТЕ БОЙКО.


18 Февруари 2021 13:01 | ������� РЕАЛИСТ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

маиката е българка а бащата е циганин.


18 Февруари 2021 13:39 | минаващ от тук
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тази ако наистина е стигнала да се омъжи за мангал е ясна. Какво да я обсъждаме. Макар, че има и по безпардонни случаи между тези пропаднали женски говеда.
Например да зареже семейството си и да пренебрегне децата си заради някакъв прост чук.... ч на възрастта на своите родители. Егати и увлечение. Егати и любов.
Но както и да е. Болни жени колкото искаш.
Да и прибират детето и да не се церемонят социалните.


18 Февруари 2021 13:45 | ������� РЕАЛИСТ
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

за наше съжаление циганина оре като вол. а това е голиямо предимство колкото и да одричаме.


18 Февруари 2021 13:46 | Запознат
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Единственото вярно нещо е че детето е на 2 месеца и родителите не са цигани и оттам на татъка нищо не отговаря на написаното


18 Февруари 2021 20:48 | Очевидец
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

В  мвр в момента работят едни кадри които не работят за благото на хората а точно обратното. Ще ви издам знания и факти които са не известни за повечето от вас, да не кажа за 98% от вас. В нашия гдбоп и нашата прокуратурата имат инструмент за идентифициране на човешките мисли, достатъчно е да имате просто телефон или лаптоп пред себе си. Хора които не са направили нищо биват подлагани на подслушване и на този инструмент за идентифициране на човешките мисли. В нашата държава не е така както казват, че съдия трябва да издаде разрешително за подслушване. Подслушват който си искат, неудобен човек на власта или на някой близък до власта. Познавам човек който е под пълен тормоз от тези същите, изтриват му хора от фейсбук приятелите, бива преследван от години без да е нарушиш закона. Харчат държавен ресурс към хора които не нарушават закона, а тези които нарушават закона са необезпокоявани. Говора, че тези виши полицаи са от най-високите етажи в МВР. Добре дошли в България


18 Февруари 2021 22:17 | Коко
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Ами ако хората нямат пари за храна и отопление и жената наистина няма кърма? Защо сте толкова жестоки бе хора? По-добре попитайте как да помогнете.
А това от каква етнос са или за сексуланите отношения - има лизначение. Хора всякакви. Не се знае майките на тези които плюват най-много тука какви връзки са имали и с кого, нали така. Не винаги бащинското име на хартия значи много, така че замълчете и помогнете бе хора, попитайте - как може да се помогне на това мъничко същество, не бъдете толкова гадни. И за майката - сигурно не и е лесно и на нея. Студено, гладни, дори и да не е грижовна майка, някои майки не са с майчински инситнкт, просто това се създава и се научава. А това никъде не се учи в училище. За съжаление.


18 Февруари 2021 22:17 | Коко
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Ами ако хората нямат пари за храна и отопление и жената наистина няма кърма? Защо сте толкова жестоки бе хора? По-добре попитайте как да помогнете.
А това от каква етнос са или за сексуланите отношения - има ли значение? Хора всякакви. Не се знае майките на тези които плюват най-много тука какви връзки са имали и с кого, нали така. Не винаги бащинското име на хартия значи много, така че замълчете и помогнете бе хора, попитайте - как може да се помогне на това мъничко същество, не бъдете толкова гадни. И за майката - сигурно не и е лесно и на нея. Студено, гладни, дори и да не е грижовна майка, някои майки не са с майчински инситнкт, просто това се създава и се научава. А това никъде не се учи в училище. За съжаление.


18 Февруари 2021 23:17 | минаващ от тук
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Отговарям на "Коко". Семейството е всичко. Хората хич не са жестоки спрямо тази майка. Човек поставя на първо място собсвтените си деца и тогава себе си. Всичко друго е само приказки и празни думи. Тези разсъждения като вашите "Коко", че били бедни и нямали пари да нахранят детето. Че нямала кърма и още един куп извинения, не ги одобрявам. Тази майка. Това семейство имат приятели, роднини. Всеки би помогнал.
Другият вариант се казва безотговорност.


19 Февруари 2021 07:03 | ?
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Роднини не помагат.


21 Февруари 2021 06:42 | Мислете
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ей хора какви са тези ВНЕЗАПНИ проверки ? Сигурно е че няма внезапни а поръчкови проверки! Знаели са предварително, че хората са много бедни и лесно ще докажат че детето е гладно и му е студено. Лесен начин да се отнеме и продаде за осиновяване това дете от социалните служби! Не ви ли светна това бе глупаци? Днес това дете утре вашето!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар