В Struma.com! Чии са разпилените човешки кости в село Баня? Мистерията разгадана!

19 април 2021 17:14   11 коментара   27671 прочита


 Разпилените човешки кости край гробището в разложкото село Баня са на бивш военен, починал през 2014 година, това научи Struma. com. Преди няколко седмици починала сестрата на военния и трябвало да я погребат в стария гроб на брат и.

Както писахме, копачите изровили костите и вместо да ги съберат както се прави в торбичка и положат в гроба, те ги изхвърлили или забравили да ги закопаят отново.

Днес полицаите ги разпитват един по един, но никой от тях не признава, че е направил такова нещо. В крайна сметка мистерията се разплете и слуховете за труп без глава, крака и ръце, намерен в реката, се оказаха легенди, предавани от уста на уста в село Баня. 

П. Попов 


Още за: гроб   копачи   кости   военен   Още от: Общество

Принтирай статия
11 коментара
19 Април 2021 18:06 | 124
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Цигански работи. Да почива в мир!


19 Април 2021 18:28 | Потвърждение
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Циганин и за гробар не става! Да го биеш и на снимка като го видиш-да знаеш, че не си сбъркал.


20 Април 2021 09:01 | Blg
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Циганина гледа да се напие и наяде първо па после да свърши половината работа


20 Април 2021 14:46 | aza
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Хубава работа, ама циганска-толкова си могат!


20 Април 2021 15:00 | Видело ,та зайдело
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

такива информации вървяха преди десет години, или повече, не знам. Не е нужно да се втълпява на читателите, за нещо зловещо и много, амо много страшно. Предполога се, сайта, като всики останали сайтове в странат има подписан договор за етично поднасяне на информациите си. Това, което се пише в сайта е отлъскащо. Другите, минаха на политически теми. И, са по -четими, и верни


20 Април 2021 15:42 | Видело ,та зайдело
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Чудят се от конкуренцията, откъде имат крими новинти в този сайт. От директора на криминална, разбира се -д. кьосев. схмаха е обърната -някога, на журналиста се плащаше сумати пари, за да не я разкрие .сега, е обратно -и в два часа в полунощ, когато ченгетата не могат да си полумат своето, звънят на сайта. Тя пък е доволна, и това е нещо, от нищо-вса пак е първа в новините на ченгетата. Леле Боже, докъде се е докарала тази журналистика.


20 Април 2021 16:15 | схемата е яснаот години с
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Криминални ченгета, подозират, въображем обект. Преди да го заловят, се обаждат на този сайт. За да е сигурно, че ще е закопчан. При все това, никой, не му съставя правилно пъполнен протокол за задържане-Има една графа, за лично, възражение. Когато обвиняемият я пъпълни без грешки, в две изречения, и най-млкото да посочи че ареста непровомерен -веднага, пада в съда. и сайта ъсъщо губи.


20 Април 2021 16:19 | схемата е яснаот години с
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

не си мислте, ме никой кмет на населено място не е доносник. ВСИЧКИ СА .Схемата при тях, е, че почти всички са в схемата при отглждането на канабис. Потят сълските си, и, после, като подемни лица, ги изнудват, заедно с ченгетта за пари. Ако откаат-отива се на съд. Там положението е същото, но в обратен ред


20 Април 2021 16:37 | схемата е яснаот години с
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Иначе, не си заслужава вече !Ще му търгуваш влияние, ще го пазиш, и накрая, същия ще те натопи .Внимавай! Защото, най-шумния е процеса, при разобличавене на същия този, на който си му имал доверие. Ченгето, обаче, ще ти се изсмее в очите .Ще те гледа доволно и пак, ще ти прошепне -другия път, внимаай! Нищо не можах да направя в тоя случай.


20 Април 2021 16:46 | схемата е яснаот години с
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Вече си го идпитала на гърба с и-никога, ама никога не се замесвай с ченгета интимно .Просто, те са пълни комплексари .Винаги ти ще си виновна за всичко. Мнителни са, също, и ще ти проверяват непрекъснато телефона. За спрвка. Таак се казва. Вземи си нормален мъж, работник, с професия, и ще живеете дълго и щастливо.


21 Април 2021 08:37 | РЗИ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Г-жо кмет, кой разреши да бъде разкопан стар гроб, преди да е минал санитарния минимум от осем години?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар