В Сандански вече се готвят за зимата, обявиха обществена поръчка за зимно поддържане

25 август 2019 10:51   1 коментар   5429 прочита


В община Сандански вече се готвят за зимата, обявиха обществена поръчка за зимно поддържане и снегопочистване на общинската пътна мрежа през сезон 2019/2020 и 2020/2021.

Поръчката е с цел да се осигури проходимост и безопасно ползване на общинските пътища през два зимни сезона, както и да се осигури достъп до населени места от общината. Зимното поддържане на пътища включва дейности, свързани с осигуряване на проходимостта им при зимни условия, премахване или ограничаване на неблагоприятното влияние на снега и леда върху условията на движение.

Видът и обхватът на работите за зимно поддържане на пътищата ще се определят в зависимост от приетото за определен път ниво на зимно поддържане. В дейностите Община Сандански е заложила и снегозащита на пътищата и окосяване на тревни площи, изсичане на храсти и отстраняване на материали и предмети, в обхвата на пътя, които водят до образуване на снегонавявания и други.

В обхвата на поръчката попадат над 32 пътища с обща дължина над 177 км. Максималният финансов размер на поръчката е 979 110 лв. с ДДС.

Цвети Иванова


Още за: поръчка   поддържане   мрежа   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
25 Август 2019 12:26 | agent08
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

пак ще се гушнат едни парички!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар