В Сандански се изгражда нов парк на 12 дка площ

21 октомври 2019 12:55   18 коментара   9972 прочита


Докато в редица населени места изчезват зелени площи, в Сандански се обособява нов парк на 12 дка площ. Това е част от цялостния проект за изграждане на нова мултифункционална спортна зала в града. Експертните оценки са, че всичко това ще доведе и до ръст на цените на имотите в района.

В близост до новия парк са няколко жилищни зони и най-големите блокове в града. Ще се обособят алеи, с които да се осъществи свързване между тях и новия парк, обясни кандидатът за кмет Кирил Котев. Благодарение на проекта реално се създава още един изнесен център в града, а в двата му края – южния и северния ще има големи паркови пространства. В дългосрочен план те ще бъдат свързани с пешеходни зони, за да могат жителите и гостите да се разхождат по цялото протежение на града. В новия парк ще има и две спортни площадки, както и възможности за масов спорт на открито. „Всичко това не са намерения, а нещо, което се случва, сега, в момента“, подчерта Кирил Котев.

Днес министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще бъде в Сандански, за да се запознае лично с възможностите на мултифункционалната спортна зала и плановете за нейното развитие. За изграждането ѝ правителството отпусна целево финансиране в размер на над 3,3 млн. лв., а общината осигури допълнителни 460 хил. лв.


Още за: парк   площ   зала   Още от: Общество

Принтирай статия
18 коментара
21 Октомври 2019 13:25 | Странно
Оценка:
-2
 (
30
 гласа)

Не са ли твърде много тея пари за тоя физкултурен салон. И после данъците по две.


21 Октомври 2019 13:29 | Даш
Оценка:
-3
 (
27
 гласа)

старата лимонадена която сега шивашки цех е малко по малка от залата се вижда от снимките, така си набутаха парите


21 Октомври 2019 13:33 | Санданчанин
Оценка:
1
 (
31
 гласа)

Борбата за кмет в Сандански ще бъде жестока . ГЕРБ в лицето на лъжеца Котев започнаха да бълват обещание след обещание. Стига с тези лъжи не ви ли е срам.


21 Октомври 2019 13:37 | Земеделец
Оценка:
-14
 (
24
 гласа)

Преди сега Атанас Василев е номер ЕДНО!!!!


21 Октомври 2019 13:39 | Йордан
Оценка:
-6
 (
24
 гласа)

На никой не му e за атанас василев приятелю! Престанете да тролите всяка статия мишоци от вмро. Относно статията, прекрасно е това което се върши, но нека първо бъде завършено, а не киро да ми се изпъчва пред тва хале и да вика вижте каква спортна зала направихме.


21 Октомври 2019 13:42 | гогин
Оценка:
4
 (
30
 гласа)

първо беше гимназиален салон, после като видеха хората за какво става дума всички почнаха да си преписват заслуги - вмро я били направили залата, земеделците били в основата. смешно става - залата я има и Котев я направи. Както всичко друго за тези 4 години.


21 Октомври 2019 13:48 | Приятел
Оценка:
-4
 (
28
 гласа)

Кирчо е направил и децата на гербаджиите сигурно. Салона е изграден от работници с държавни пари, защо никой един път не ги е похвалил и тех.


21 Октомври 2019 14:04 | Митко
Оценка:
5
 (
31
 гласа)

Котев е най-добрият кмет до сега. Колкото и да ви се иска, няма да го стигнете! Само 43!


21 Октомври 2019 14:15 | Местен
Оценка:
3
 (
29
 гласа)

Успех г-н Кирил Котев, единствения достоен кандидат за кмет на община Сандански, който работи и постига ВИДИМИ резултати за града и селата! Успех с Вас сме 43 и победа!


21 Октомври 2019 15:29 | гласоподавател
Оценка:
-3
 (
17
 гласа)

Очаквам на 23 на отворен дебат всички кандидати за кмет на нашия град но едва ли ще се явят . Киро и мрафката са еднакво корумпирани. Мравчо беше в екипа на Тотев Тимчев също, после застана Киро за да замаже положението и да продължи с далаверите. Всички сега се хвалят кой какво е направил но никой няма да си признае колко е присвоил, от парите на нас данъкоплатците е построено всичко което се равнява на 20 процента разумно похарчени пари за благоустрояването на града другите пари са присвоени


21 Октомври 2019 16:17 | тт
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Така например президент на страната е Румен Радев – член на БКП. Министър-председател е Бойко Борисов – член на БКП, уволнен от МВР като майор по щата на Държавна сигурност – железния юмрук на тоталитарната репресивна власт. Бойко Борисов е комунист по наследство. И неговият баща Методи Борисов е членувал в БКП. Бил пенсиониран като полковник от комунистическото МВР. Главният прокурор Сотир Цацаров е членувал в БКП. Настоящата министърка на правосъдието Цецка Цачева, членка на БКП, е заемала ръководни длъжности в тази партия, обявена със закон за престъпна организация. До неотдавна тя беше начело на Парламента като председателка на Народното събрание. В Парламента и правителството личат имената на множество комунисти, щатни и нещатни агенти на Държавна сигурност, т. нар. Народна милиция и т. н. Всички тези органи репресираха българския народ. Именно те изтребиха неговия елит и превърнаха страната в това, което е – задния двор на Европа, в нейно бунище.

Тоест – системата уж се е пр


21 Октомври 2019 16:45 | Мнение
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Кирил Котев и един от двамата насковци са на балотаж.


21 Октомври 2019 18:11 | Костадинка Петрова
Оценка:
-8
 (
18
 гласа)

Кметът трябва да е със висок интелект, да има морал, чест, достойнство, да е контактен, а не пионка на Партия. Лъжците като Котев, който по щастлива случайност влезе във мутро политическата каста, кой го познаваше преди? Знам, че от лъжливите хора може да се очаква всичко и не искам такъв кмет -ЛЪЖЕЦ!


21 Октомври 2019 21:06 | Избирателите
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Колко и да се напъват да тролят мушмулите на Мравчо, Тимчев и Янев - нищо няма да постигнат. КИРИЛ КОТЕВ ще бъде преизбран заслужено за втори кметски мандат. Хората са с него.


21 Октомври 2019 21:22 | Ива н
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Кирчо кмет. Тези който никога не са се съблича ли по физическо, коментират че залата, била салон. Пълни идиоти


21 Октомври 2019 22:27 | Другоземец
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Е ще пукнете от злоба, но не може да му стъпите на това младо и хубаво момче нито на акъла, нито на труда и даже на късмета
И да не е кмет някога той винаги ще е успешен, само Господ да е с него, но сега ще е пак кмет. Много жалко за вас и за злобата с която си чертаете кармата на семействата ви занапред.


21 Октомври 2019 23:25 | Извинение към
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Санданчани, защото статиите под Камбитов са цензурирани. Гербаджиите в Благоевград са се уплашили и се страхуват от коментари относно крадеца и псевдодоктор, който закри цигарената, замърси въздуха с предприятие за биомаса и нареди Благоевград на последно място по доходи. Да изметем ГЕРБ и Камбитов от властта!


22 Октомври 2019 01:38 | До другоземец
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

То се знае че си селянка . Аз лично познавам Дограмата и семейството му от как са се заселили в Сандански всички са членове и отрочета на БКП а ти си ходи на село защото си мислиш че си фактор но всъщност си една дърта ку....
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар