В капан: Бивш баскетболист от Благоевград сред блокираните на летището в Рим

07 май 2018 19:27   4 коментара   12712 прочита


Хората нямат пари, храна и място за подслон. Най-ранният полет е в петък. Деца пищят, реват, никой не им дава обяснения, ситуацията е критична, каза Манолев

Бившият баскетболист на БК Старт Благоевград Огнян Манолев ,е сред българите, които остават блокирани на летище в Рим,научи struma.com . Собственикът на ресторант "Лебеда" в областния център не успя да се прибере в родината, заради отложен полет. 300 българи са блокирани на летище „Чампино“ в Рим, след като самолетът на обслужващата ги авиокомпания не успял да излети рано тази сутрин.

Според нашите сънародници полетът е бил отложен заради мъгла. От 8 ч. сутринта, когато е трябвало да излетят за София обаче, не им е предложена алтернатива как да се приберат у дома.

„Децата пищят, всички реват! Най-ранният полет, с който може да се приберем в България, е в петък – така ни казаха от летището. Никой нищо не обяснява!“, каза Огнян Манолев – един от потърпевшите.

Повечето българи, блокирани на летището в Рим, са били били на почивка и казват, че нямат достатъчно средства, за да организират алтернативен транспорт.

До момента от компанията превозвач не са дали конкретни предложения.

„Няма нито офис нито нищо. Дойде една жена, даде ни по една вода и това е. Каза: „Чакайте, ще ви предложат алтернативен вариант за връщане“. А алтернативният вариант е петък“, каза Манолев.

На телефоните на компанията не отговаря никой.Проверяваме дали няма и други благоевградчани попаднали в този капан . Очаквайте в Struma.com

Марти Иванов

 

4 коментара
07 Май 2018 20:36 | Виктор
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Ще намери ракия и ще оцелее Огнянчо.


07 Май 2018 20:52 | Геле
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

А и водката му се услажда по обед и не само.


07 Май 2018 21:58 | Миро
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Беше добър баскетболист


08 Май 2018 10:00 | 123
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Нека седи там тоя селски тарикат и пиянде. Комплексар със самочувствие-гравитира около шайка съдии и адвокати и се мисли за много велик
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар