В деня на родилната помощ! Майка на близнаци към млада лекарка от МБАЛ-Благоевград: Вие сте ангел, пратен на земята да радва хората!

21 януари 2021 07:55   2 коментара   9079 прочита


  
Илияна Каймаканова стана майка на близнаци и изказа хиляди благодарности за грижите и топлото отношение на медиците в АГО към МБАЛ-Благоевград. Щастливата майката на двете малки ангелчета е изключително благодарна на младата докторка Фатиме Ролева, която преди години започна работа в отделението направо от студентската скамейка. 

Милите думи идват преди   21 януари, когато е Денят на родилната помощ – професионален празник за всички акушерки и акушер-гинеколози. На този ден всички изказват признателност към медиците, които работят неуморно в отделението. 


 
„Поклон и благодарност за грижите на лекуващия ми лекар д-р Фатме Ролева и целия колектив на отделение – лекари, медицински сестри и санитари МБАЛ Благоевград. Малко са думите, с които мога да опиша своята признателност за професионалната помощ, която ми оказаха. Там, където болката, студът и страхът сграбчват сърцето. Там, където човек се загубва в лабиринта на страданието, единствената нишка, която може да те изведе от бездната на небитието, е всеотдайността на хората с бели престилки и големи сърца! 

Единствено думата „Благодаря”, родена от глъбините на нашата истинска човешка същност, може да изрази преклонението пред професионализма и хуманното отношение на всички, работещи във МБАЛ- Благоевград. Прекланям се пред труда на тези хора! Лично към д-р Ролева няма да забравя ръцете, които ми поднесоха двете малки създания, които ме направиха най-щастливата майка на света. Вие сте ангел, пратен на земята да радва хората. Бъдете благословена. “ 

Честит Ден на родилната помощ ! Честит  празник на всички лекари и акушери, които са най-добрите вестоносци на земята.  Поклон пред благородната ви професия ,бъдете здрави ,щастливи и горди от това ,че носите най-голямата радост в семействата, давайки първата глътка въздух на децата ни . Бъдете благословени . 

 

 

 

2 коментара
21 Януари 2021 11:30 | Аз
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Честит празник поклон и респект към вас които първи поемате новия живот в ръцете си бъдете здрави и благословени и дарявайте повече радост и щастие


21 Януари 2021 14:41 | Благоева
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Честит празник и на акушерките - пенсионерки, оставили спомени в сърцата на много майки. Нека са живи и здрави, Симитчиева, Даракчиева, Миленкова, Балабанова, Зашева и всички други от тяхното поколение, на които съм забравила имената, но винаги ще помня усмивките и професионализма им. Бъдете живи и здрави!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар