В. Чамбов с най-успешно представяне в първия етап от конкурса за директор на ЮЗДП, М. Катранджиев продължава надпреварата за шефския пост

01 декември 2023 10:32   5 коментара   15176 прочита


Бившият зам. кмет на Благоевград М. Петрова отпадна от конкурса за член и председател на УС 

Директорът на ЮЗДП Валентин Чамбов е с висока оценка в първия етап на конкурса за директор на предприятието. Той влезе в надпреварата с бившия член на УС на ЮЗДП Марин Катранджиев. Кандидатите трябваше да представят концепция за развитието на ЮЗДП и бяха оценявани по точковата система. Според наши източници, В. Чамбов е оценен най-високо, сравняван с кандидатите за директори по другите предприятия в страната, и резултатът му е близо до максималния брой точки-40, Марин Катранджиев е с по-нисък резултат.

Бившият зам. кмет на Благоевград Мария Петрова, която кандидатстваше в обявените конкурси за член и председател на УС на ЮЗДП е декласирана и не е допусната до втория етап на конкурса- устен изпит- интервю с комисията. Предполага се, че не е представила концепция, или концепцията и не се е харесала на комисията.

В конкурсите за УС участват областния лидер на ПП- ДБ Марио Граченов, Марин Катранджиев, който ще се състезава и за място в съвета, столичния юрист Мария Маринова, Галина Райчева и Емилия Петкова. Кои от участниците продължават битката за място в УС ще съобщим по-късно, очаквайте подробности. 

Петя Колева 


Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
01 Декември 2023 11:11 | Гора
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Браво! Чамбов ще спечели.


01 Декември 2023 11:18 | Питане
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Какво стана с агент Дамянов? Нали уж и той беше кандидат? А, тази, бившата зам. - кметица на Благоевград, какво напъва да е в горите? Горите са за горските, или защото заплатите са високи там. Хайде, всяка жаба да си знае гьола.


01 Декември 2023 15:38 | Долно Каменарци
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Слага се една от Кметството за горски .Хванала е стабилни връзки .Нищо, че е завършила с 3 .25.


01 Декември 2023 21:08 | Юздп
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

А кои са, комисията,?


01 Декември 2023 21:37 | До горния
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Правилните хора.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар