Усилени ремонтни дейности текат в Благоевград през летните месеци

18 юли 2019 15:32   3 коментара   8698 прочита


Усилени ремонтни дейности текат в Благоевград през летните месеци. Треската по освежаване, облагородяване на учебни заведения, институции, домове, обхвана и местния бизнес, видя репортер на Struma.com. Масово кафенета и магазини по търговски улици в Благоевград са обявили ремонт. Летните месеци са особено благоприятни, тъй като повечето благоевградчани са в отпуск, ученици и студенти са почивка.

Местните ресторантьори подчертават, че най-подходящи за ремонт са именно месеците юли и август. По този начин, те ще имат възможност през септември да посрещнат клиентите си с обновени интериорни решения. Магазините също непрекъснато се опитват да променят визията си, за да бъдат по-привлекателни на фона на конкуренцията.

Истината е, че независимо от интериора на заведение, неговата кухня или пък подредбата в магазина, най- важният момент е обслужването. Именно затова най- добрите места залагат на позитивен персонал, който е приветлив и с отношение към клиента.

К. Тодоров


Още за: ремонт   месеци   институции   Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
18 Юли 2019 16:18 | Т.панар
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

Кмете, престани да преремонтираш вече ремонтирани главни улици в центъра и да крадеш пари! Вложете пари и ремонтирайте тротоарите на улиците в широк център поне, извън основните булеварди, че там са нагънати като след земетресение и плочки не са сменяни от десетки години, откакто са поставени при бай Тошо. Пари има, стига да се изразходват разумно, а не да се цели по-бързо и лесно "усвояване"!!!


18 Юли 2019 17:56 | До Struna
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

Ремонт ли? Това е най-подходящото оправдание за временното затваряне на обектите. Разпуска се персоналът, спестява се от заплати, а и клиентите се заблуждават, че всичко е наред. Няма вече бизнес, покупателната способност на благоевградчани рязко намаля, откакто затвориха Цигарената. До гербавите тролове - забележете - аз не плюя, а казвам истината. Сега вие ще почнете да ме плюете. Това вие си го можете. И не съм и комунист - и комунистите като вас опропастиха държавата. Опровергайте ме, ако можете. Вижте данните от НСИ - те са достоверни. Градът всяка година намалява. Това, което казват кметът и депутатката - че градът е 108 000 - е пълна измишльотина. Градът е точно 69 417 души. Хайде - вие сте на ход. Нека простотиите ви започнат сега!


18 Юли 2019 18:00 | Стуй
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Герберските тролове са в панелките си или на село, а там няма безплатен нет.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар