Университетският център за кариерно развитие към ЮЗУ организира изложение под мотото „Кариерни предизвикателства

17 април 2024 23:09   5 коментара   2632 прочита


Университетският център за кариерно развитие организира изложение под мотото „Кариерни предизвикателства“

„Кариерни предизвикателства“ е мотото на форума, който организира Университетският център за кариерно развитие към Югозападния университет „Неофит Рилски“
Събитието ще се проведе на 15 май 2024 година на откритата площ между кафе „Бон Тон“ и параклиса (Учебен корпус № 1) от 10:00 до 13:00 часа.

По време на изложението младите хора ще имат възможност да намерят подходяща работна позиция, стаж или стажантска програма; да се запознаят с тенденциите на пазара на труда, най-търсените професии и младежки програми за трудова заетост; да се информират какви компетентности и личностни качества търсят работодателите.

Заявката за участие и работодателите, заявили участие във форума до този момент, може да видите тук: http://careernew.swu.bg/cfairbg
 


Още за: ЮЗУ   център   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
18 Април 2024 06:37 | Палечко
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ще има боза, пасти, толумби и лимонада ..


18 Април 2024 09:22 | АЗ
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Този университет е пълна пародия! Пропит от корупция, невежество и неграмотни селяндури! Добре би било да се закрие като университет!!!! Пълна гавра с образованието!


18 Април 2024 14:18 | Джумаята
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Мазния Сладкар Марин да дойде да покаже как върти торти и прави толумбички (не е сигурно че дори и това може!) - друго не може да се покаже в тази пародия на университет. Кариерното развитие на младите хора с абсолютна сигурност няма нищо общо с ЮЗУ-то, средната работна заплата на завършилите бившия ПУЦ е около 400 лв. (даннити са от НСИ) !!! Във всички независими рейтингови системи е последен ... и то с много! Добре, че има още преподаватели от старата школа - ама чувам, че и тях са ги погнали да ги махат! А и тези отворени врати по факултетите - доказаха само едно, къде във времето е заседнало ЮЗУ-то - между каменнанта и бронзовата ера! Неграмотни, неадекватни преподаватели, които са откровени лъжци, измамници и крадци (плагиати)! Позор!


18 Април 2024 14:45 | Сурвачки
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Само глупости измислят от това ЮЗУ !?!?
Знаеме, че са корумпирани всички .
Кинтаци са им в главата на доценти професори докторанти асистенти и др...


19 Април 2024 13:26 | Боре Тъпото и Мазния
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Айде сега да видим тия дето подкрепяха и твърдяха, че не са престъпници: От къде взехте тези дни фалшивите фактури за подаянията на Мазния Сладкар и Боре Тъпото! Крайно време е НАП, МОН и прокуратурата да се самосезират срещу продължаващото десетилетия престъпление с представянето на фалшивите фактури за дрехи за 450 лв., продавани от секретарки и друга сволоч за по 6 лв. от фиктивни софийски фирми и после да ми се правят че НЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ! Престъпници сте и измамници и още как - даже и долни помияри щом за жълти стотинки сте готови да станете измамници и престъпници! Жалка картинка сте - и вие се наричате университет и преподаватели - продажни некъдърници! Срам и позор за Благоевград!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар