“Универсал строй консулт” спечели приза “Пирински строител”

22 октомври 2011 00:20   3 коментара   42074 прочита
Г. Ганджов, Р. Шатев, Й. Каназирев и М. Бачев с грамотите
Г. Ганджов, Р. Шатев, Й. Каназирев и М. Бачев с грамотите


Г. Ганджов, Р. Шатев, Й. Каназирев и М. Бачев с грамотите

Мощната благоевградска строителна фирма “Универсал строй консулт” на съдружниците Георги Ганджов, Чавдар Узунов и Петър Парашкански получи най-високата награда на Камарата на строителите в Благоевградска област - “Пирински строител”. Тя се връчва за пръв път за високото качество на работата, достижения в бранша и изградени позиции сред колегите.

Грамотата и плакетът бяха връчени на Г. Ганджов от областния председател на Камарата на строителите Ромео Шатев на тържествена церемония, организирана по случай Деня на строителя. На нея бяха отличени още 4 фирми, всяка специализирана в една от основните групи строежи, съгласно структурата на Централния професионален регистър на строителя.

Приза за строежи от високо строителство получи разложката фирма “Балканстрой” АД със собственици Йордан Каназирев и братята Костадин и Николай Калоянови, за транспортна инфраструктура - “Агромах” на Христо Савев и Методи Бачев, за благоустройствена инфраструктура - “Хидроенергийна компания” - Благоевград на Иван Чапов. В четвърта група - строежи от благоустроийствената инфраструктура, голямата награда получи държавната “ВиК” - Благоевград с управител Божидар Спасов.

“Пирински строител” е една от най-ценните награди, които получавам, защото е признание за работата ни от нашите съграждани и колегите от Благоевград и региона, коментира по телефона за “Струма” Георги Ганджов.

За “Универсал строй консулт” това е второто високо отличие, получено тази година - първото бе връчено наскоро в Москва за перфектното строителство на Детски лагер “Камчия”.


Още за: фирма   Г. Ганджов   награда   Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
22 Октомври 2011 14:26 | 458
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Какъв е конкретния обект изпълнен от В и К самостоятелно, че е получил награда? Какви са критериите на Сметната палата? - граждани непрекъсното се оплакват от липса на вода по селатал


22 Октомври 2011 19:00 | ...
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

..


23 Октомври 2011 17:49 | ммммм
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

браво колеги честито
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар