Умните "Хлапета" на Благоевград! 7-годишният Ил.Димитров стана супершампион на интернационалната олимпиада по ментална аритметика в Истанбул

09 юли 2024 15:37   6 коментара   22439 прочита


С медал от национална олимпиада се завърна и 8 годишният Костадин Гуджев

Умните благоевградки деца от ФК"хлапетата" се представиха блестящо на интернационална и национална олимпиада. Илиян Димитров, от набор 2017 година  , е супершампион на “Интернационална олимпиада по ментална аритметика" - Истанбул, Турция 2024 година.

"Илиянчо, е едно усмихнато, трудолюбиво, скромно и интелигентно хлапенце! Ние му пожелаваме да продължи да се радва, усмихва, труди и забавлява!", пишат от "Хлапетата" к.

 Честито и нека това да бъде загрявка към още по-големи и престижни награди, му пожелават всички, които го познават.  

С медал от национална олимпиада по ментална аритметика се завърна и още едно хлапе Костадин Гуджев, роден през 2016 -та година. Дисциплина, талант, добро възпитание ,което дава спорта са в основата на постиженията на малките "Хлапета" .Поздравления за учителите им ,треньорите и родителите им.

В. Василев   

Костадин Гуджев

 


Още от: Общество

Принтирай статия
6 коментара
09 Юли 2024 17:31 | hlapeta
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Ебахти загубеняците, не е резултат от труда на децата и школата по ментална аритметика, а било резултат от дисциплината в школата на хлапетата. Лелелеле да не би на хлапетата да им бягат хлапетата, та за ровс да прибягват към толкова отчаяна реклама?


09 Юли 2024 18:31 | да
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

мойто хлапе се отказа, дете на 7 годинки никога не беше в групата. Нормално ли е? Не мисля! На есен с песен Орлета или Дюлгеров


09 Юли 2024 18:58 | was
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Като гледам на снимката “хлапето” в с тениската на школата си по ментална аритметика. Наистина много жалък опит за реклама от страна на футболната школа. Иначе адмирации за школата по ментална аритметика и успех на “ хлапето”.


09 Юли 2024 20:48 | Антон Миленков
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Бе ако може да ни разясните разликите между менталната и простата аритметика, а?


10 Юли 2024 07:36 | Фен
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Там в школата при тея хлапета има един "треньор", нисък, страничен съдия по футбол който се мисли че е Мауриньо, ей Сапаревски миник внимавай как се държиш с децата че ще си останеш сам с 3-4 твои любимци


11 Юли 2024 17:58 | Без Име
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Много жалко, никъде не се споменава школата по ментална аритметика, госпожите и организациите благодарение на които тези дечица постигат тези резултати, а е написано името на футболен отбор който няма нищо общо с изявата на състезателите по скоростно смятане. Голям срам и за медията и за "хлапетата"!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар