Уличеният в педофилия Иван от Разлог с шокираща изповед: Аз не съм такъв, станах жертва на организирана банда за изнудване! Биха ме като куче, рязаха косите ми, чупеха пръстите ми..

18 октомври 2021 17:21   29 коментара   47506 прочита


После с кърпички бършеха лицето ми, момиче непрекъснато снимаше, чакаха седмици, докато пуснат клиповете, вероятно са очаквали да им се обадя и да им платя да не го правят. Те не са герои -престъпници са.. 

Аз не съм педофил, не съм престъпник, направете си справка в полиция и вижте дали някой, някога се е оплакал от мен, така започна изповедта си пред репортер на Struma.com уличеният в педофилия Иван Арнаудов от Разлог.

Мъжът бе записан на видеа от добиващата все по-голяма популярност ученическа група за лов на педофили в мрежата.

Момиче се бе представило за 13 годишна и разложанинът и уговорил среща, като преди това в чата си позволил да използва еротични намеци по отношение на нея и да и предлага разни сексуални удоволствия.

Ето разказът на Иван за опозоряващата го случка: "Тези, които уж ме разобличиха не са герои, престъпници са, организирана банда ученици, момичета и момчета, които са се събрали вероятно, за да изнудват хората. Аз съм жертва на престъпление, а не престъпник.

Какво се случи?! В 02. 30 часа в сайт за Възрастни, подчертавам възрастни, се запознавам с момиче без снимка, профил, който ми се видя интересен.

Започнахме да си говорим, сайта е само за хора, които търсят необвързващи връзки, или накратно правят срещи за плътски удоволствия. Та с това момиче се записахме и тя ми подметна, че е на 13 години, на което аз отговорих, че е невъзможно, защото в този сайт не пускат лица под 18 години. Тя ми заяви, че е написала, че е на 18, но аз пак не повярвах, тъй като ми говореше като обиграна млада жена. Позволих си волности в кръга на шегата, тъй като допоследно не вярвах, че е малолетна.

Говореше и имаше познания в сексуалната област като голяма жена. Беше крайно настоятелна за среща, съгласи се на минутата да излезе с мен, без всякакви колебания. Кълна се, че нито за миг не повярвах, че е на 13. Едно дете никога не може да говори като нея. Срещнахме се, а тя дойде с още момичета и момчета. Биха ме като куче, рязаха косата им, ритаха ме, аз съм на земята те ми мушкат тампони в носа, за да спрат кървенето, чупиха пръстите ми, беше страшно.

Същото момиче снимаше непрекъснато, вероятно и боят го има някъде, но е работа на полицията да го издири . Смляха ме от бой и така ме записваха , шокиран и уплашен. Затова на видеата съм такъв. После чакаха седмици преди да пуснат клиповете, вероятно, за да ме изнудват за пари, но след като не се обадих, са ги разпространили.

Съсипаха ми живота, а и не съм само аз тяхна жертва, но сигурно хората си плащат, за да не им разпространяват клиповете, каза Иван. „По отношение на случай от миналото му, за който писахме днес, че по сигнал на майка на момиче, той е заварен в леглото с нея, той твърди, че не е имал никакви прояви в полицията, не е бил никога с подобно  непълнолетно момиче.

Историята, с която го свързват се отнасяла за грък, а той просто бил викан за свидетел. " Съпругата ми, с която имахме тежък развод ви се обади и тя лично тя каза " Кажи къде да отида, за да разкажа, ти не си такъв човек, сподели Иван, който е завел дело срещу нападателите си.

Припомняме, че Иван е бил кандидат за кмет и кандидат за общински съветник от БСП в града. Има едно дете. 
Къде е истината в неприятния и силно унизяващ случай за Иван от Разлог. Време е полицията да се задейства и изясни кой казва истината. Ловците на педофили или техните жертви?!   

П. Попов      
   


Още за: Разлог   педофил   мъж   момиче   Още от: Общество

Принтирай статия
29 коментара
18 Октомври 2021 17:42 | 007
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Малко ти е


18 Октомври 2021 18:32 | :
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

V zatvora shte ti e oshte po gadno svikvai


18 Октомври 2021 19:34 | Учуден
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Видеото/ достъпно в една платформа/ не показва нито бой, нито чупене на пръсти. Отделно младежите са заснели още няколко мераклии и никого не бият, даже им се надсмиват. Необяснима е редакционната позиция по този случай.


18 Октомври 2021 20:47 | Ишо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Господ гледа. И ще види.


18 Октомври 2021 21:11 |
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Па да си га евал


18 Октомври 2021 21:54 | Неутрален
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

До учудения писател нищо не разбираш от журналистика
.така се прави всеки има думата и всеки е невинен до зоказване на противното. тук тук то разобличиха че е от разлог а не както беще писана някъде от блград 2 дни събират инфо срещу него еее и той има право да се брани.. не ги разбираш тия неща ти


18 Октомври 2021 22:33 | доносник
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

тоя е брачед на кмето на Якоруда-Чавдар/Нури..... уй за ченгесарян


18 Октомври 2021 22:58 | Мег
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

ЛЪЖА


18 Октомври 2021 23:03 | до Мег
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

кое е ЛЪЖА


18 Октомври 2021 23:38 | $
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

От гледна точка на закона, не е извършил никакво престъпление. Реално не е имал никакъв контакт с измислената героиня на 13 години. Става въпрос за сайта гепиме, какво правят там малки пикли? В условията на сайта си пише че е за лица от 18 нагоре. После ако на някой го сърби отдолу си е негов личен проблем. Дайте да видим чата кой какво е писал и да се разбере цялата истина. Ако младежите са почнали с нецензурни думи те са виновни, ако пък този е почнал той е виновен. По принцип това е работа на институциите а не на някакви келеши. Те така хубаво снимат и си позволяват но да не попаднат на някой бабаит да им разкаже играта и да им счупи телефоните. Ако наистина е имало бой и няколко човека са го ритали може да ги осъди като нищо. То ако трябва да пишете за всяка една пикла където се е шибала с по-голям целия сайт трябва да ви е само с такива новини, като започнете от циганската махала, там на по 12 раждат, но учудващо никой не пише за този проблем. Защо ли?


19 Октомври 2021 00:25 | Смях
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

В интерес на истината за регистрация във въпросния сайт наистина пише 18 години.


19 Октомври 2021 03:01 | Последствие
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Истината е, че както казах и преди относно групата тинеиджери, подобни умишлени действия подлежат на процесуално преследване, защото този когото уличават в содомия в съда лесно би могъл да се превърне в жертва. Отново ще ви предупредя, внимавайте с какво се захващате !!


19 Октомври 2021 08:21 | П
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ти си един мръсен педофил като всички извратеняци хванати до сега! Дори момичето да е влезнала с регистрация на 18 годишна, след като ти е написала че е на 13 ти си трябвало да я отрежеш, но не ти си си позволил волности защото си мислил че се шегува. Незнам някоя глупачка да се шегува че е на 13 години. Обеснявай ги на някой друг тези лъжй. След като жена ти те заряза заради друг ти направо си врътнал. Нищо чудно да си станал такъв кати друга няма да ти върже...


19 Октомври 2021 08:46 | !!!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Малко ти е, гад гнусна! Кастрация и рязане на пръсти да не можеш да вдигнеш, нещо", да не можеш да посягаш! Или смъртна присъда за извратеняци, дилъри на дрога и др отрепки !!


19 Октомври 2021 08:47 | Redneck
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Браво на децата! Да разкриват още такива откачалки.


19 Октомври 2021 09:05 | браво
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

тоя идиот сега от девед дерета вода ще докара да се оправдава. Изгледах цялото видео. Никой не го бие, натиснало го е едно момче на земята и го разпитва. Изнудван бил! А в чата пише на момичето дали има цикъл, дали е девствена как ще правят секс, френска любов в кухнята ама майка ѝ да не дойдела. Всичко с подробности си е описано в чата му а той се прави на невинен. Боклук долен да го хванат сега разложани и да го смелят от бой некъде в гората


19 Октомври 2021 11:11 | СИЙКА
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Психопатите са патологични лъжци. Техните отношения с другите хора са практически дефинирани от манипулация и експлоатация. Психопатът не вижда никаква причина, поради която да бъде честен или грижовен, загрижен за другите хора. Те обикновено са много добри в лъжите, понякога са способни да объркат дори опитни разпитващи. Понеже те са неспособни на срам или страх, езикът на тялото при тях или тонът на гласа им, и други подобни знаци, никога не ги издават, както обикновено се случва с другите лъжещи. Всъщност те абсолютно не се страхуват от това да бъдат хванати в лъжа. Когато те са поставени в ситуация да отговарят на реални въпроси и да се сблъскат с реалните факти, те, без дори да направят пауза, ще преработят своята история така че да пасва на фактите и да изглежда консистентна. Това непрекъснато преработване на тяхната история води до противоречия, които оставят слушателя объркан


19 Октомври 2021 11:59 | ГРАД КОЗЛОДУЙ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

СИЙКА
напълно сссте права


19 Октомври 2021 12:00 | ГРАД КОЗЛОДУЙ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

затвор


19 Октомври 2021 12:01 | ГРАД КОЗЛОДУЙ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ПСИХОПАТ в гр


19 Октомври 2021 12:02 | ГРАД КОЗЛОДУЙ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

в ГРУЗИЯ ги кастрират


19 Октомври 2021 12:02 | ГРАД КОЗЛОДУЙ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

СИЙКА права сте


19 Октомври 2021 12:25 | Наблюдател на сеира
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Никой не е виновен, до доказване на противното, от съответните инстанции! Това, че изразявате позиция е прекрасно, но задава ли си някой въпросите, къде са родителите на тези деца и какво правят в 2 през нощта, в сайт за възрастни. Сайтовете, за педофили, са недостъпни за обикновените хора. В тях се въртят видео и снимки с малолетни. Педофили, не стоят в сайтове като Гепиме или Елмаз, тъй като това са сайтове за възрастни. Прословутите "деца", за които се коментира, не са упълномощени, да раздават правосъдие, наказания и да постват клипове на разпити, като от времето на Гестапо. Подобни хайки, могат да бъдат организирани за бежанци, хомосексуалисти, малцинства и други. Факта, че групата от 10 души, гордо позира с жертвата, като прикриват лицата си, прилича на снимки на гестаповци, които позират с жертвите си. Никой, не се замисли, че в България, циркулират групи, предвождани от националисти, които реализират собствените си желания за насилие. Жалко, за заклеймения.


19 Октомври 2021 13:13 | До всички
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Това подрастващо поколение и тези сайтове не водят до никакво развитие. Младежта мисли само за популярност и пари . Тези групи се създават за да могат да злепоставят и да разклатят психически даден човек те по никакъв начин не помагат за прекратяването на такива деяния а подстрекават други момичета и момчета да вършат същото. Тези групи са надъхани защото знаят че за непълнолетни закона е безсилен.


19 Октомври 2021 23:18 | Manol
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Спрете да защитавате педофилите. По вашата логика, ако на улицата една 13 годишна говори нецензурно и предизвикателно на един 50 годишен, това означава че тон може да има сексуален контакт с нея ли? В закона ясно пише че секс с лица под 14 годишна възраст е забранен и това е педофилия. Чл. 2. Дете по смисъла на този закон е всяко физическо лице до навършването на 18 години. Децата не са виновни че заради пубертета се регистрират в такива сайтове. То и във фейсбук има много регистрирани деца под 18 години. В gepime щом разберат че си пишат с дете, трябва да подминават, не да се правят на безгрешни и уж подведени. Чисти педофили са си и заслужават някой да ги бие, докато им дойде акъла...


19 Октомври 2021 23:42 | Alex_Chankov
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Изгледал съм всички клипове в платформата, правят го с цел да ги разобедят и унижат. Никъде не бият. Те в клиповете обясняват и нещата които правят. Не провукират никой, а чакат педофилите сами да пишат, не бият чупят или нещо подобно, унижават и разговарят с тях за да достигнат до разковничето на проблема поради който са станали педофили. Повечето са или с травма от детството или от самота. Това е болно, а още по болно е да се уневинява такъв човек. В клипа ясно се показва чата и дори е накарано това мизерно същество да го прочете. Показва се още и профила му в който си пише с около 3 страници (в сайта) с момичета. (обяснявам само за този случай защото няма да ми стигне мястото) Педофилът е изчакан да провокира, след което му е повтаряно поне 3 пъти че момичето е на 13г при което той казва че не е проблем…цитирам “само да не ни хванат”. След което е зададено място и час на които той се появява и въпреки, че вижда, че е малко момиче продължава. Малко им е и да ги натрошат целите.


20 Октомври 2021 08:05 | Петя
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Ти си гнусен педофил! Изгледах цялото видео и гнусните неща които си писал на момичето, така че не се оправдавай!


30 Октомври 2021 00:35 | Бухал
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

До П. Попов, списалият този плитък и пасквилен опит за статия, и до всички псевдозащитници на човешките права на такива боклуци... ВИЕ ДЕЦА ИМАТЕ ЛИ, МЪРШИ?
Не косата, главата им трябва да се махне, и не пръстите, а всички кокалчета. И вместо да е благодарен, че си тръгна по живо по здраво, недоклатеният Рапунцел циври като пача, шокиран и уплашен, съчувствие иска! И като му порасне косата и позабрави, като влезе пак да пише на 13-годишни как щял да вкара само главичката - е, дано пак попадне на някоя поляна и да се моли да го питат какво прави там. Ама въпроси втори път няма да има. И видео няма да има. Тогава П. Попов да напише нов пасквил с по-минорен тон и да се радва, че Иванушка вече няма да заглежда деца! Деца! Слепи ли сте, тъпи ли сте, на тъпи ли се правите всички псевдоморалисти?! Като няма закони, то да има справедливост! И повече никаква милост!


04 Януари 2022 02:17 | MONI
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

яж ми мъдете ше ти скачам на главата
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар