Ученик от III ОУ в Благоевград мина по червения килим, Силвестър Велячки е част от новия сериал по Нова ТВ "All Inclusive"

21 февруари 2020 10:14   5 коментара   29369 прочита


Ученикът от III ОУ Димитър Талев Силвестър Велячки влиза в ролята на Сашко в новия български комедиен сериал "All Inclusive, който ще бъде излъчен по Нова ТВ. Шестокласникът от квартал Еленово в Благоевград бе избран за участие в сериала след кастинг. Във филма Сашко обича приключенията, много е любопитен. Привличат го забранените неща и затова често прави щуротии. Ако знае, че не трябва да се качи в лодка, той ще направи точно това.

Често казва на приятелите си: “От шубе изпускате най-интересното.” Сашко просто е магнит за пакостите. Има мнение по всички въпроси, даже и по тези, които още не разбира. Той обича движението, много е активен, винаги нещо върши. Умее да кара ролери и какво ли още не. Но баба му все го гони да учи и да чете книги. Мечтата му е да направи успешен бизнес и сам да изкарва пари от някоя своя гениална мисъл.

На морето дори пробва различни свои бизнес идеи, но те пропадат заради мързеливи съдружници. Умно, забавно и хитро момче. Знае как да се възползва от слабостите на възрастните, особено на баба си. "На мен Сашко ми е много симпатичен с това, че почти винаги е в супер настроение, все е щастлив. Харесва ми също, че е поел като своя отговорност да оправя всички семейни проблеми, които забелязва. Той мисли, че много неща зависят от него.

Приличаме си по това, че и двамата сме доста нетърпеливи, но аз съм по-избухлив от него. Той е по-хитрият от двама ни. Малко ме дразни, че понякога се държи твърде детски, но все пак е по-малък от мен" - споделя Силвестър. Младият актьор учи до втория срок на пети клас в VIII училище в Благоевград и печели награда от състезанието по информатика. В момента е ученик в шести клас на трето училище в областния център, а през лятото бе на снимачната площадка край морето, където е заснет сериала.

Нов български комедиен сериал започва по Нова ТВ през пролетта на 2020 г. Поредицата ще се казва "All Inclusive" и има амбициите да поднесе свежа доза комедия в телевизионния ефир. Сюжетът проследява две приятелски семейства, които тръгват от София към родното Черноморие, след което се впускат в една щура ваканция с много смях и неочаквани обрати. Всеки от героите потегля със свои проблеми, но след морските приключения и предизвикателства компанията се завръща променена, но и още по-сплотена от всякога.

В главните роли се превъплъщават Ненчо Балабанов, Любен Кънев, Елена Атанасова, София Маринкова, Йоанна Начева, Силвестър Велячки, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Алекс Иванов и Петър Калчев. Участват още и колегите им Димитър Баненкин, Явор Борисов, Елени Декидис, Мирела Карабанчева, Александрия Чальовски, Любомир Димитров, Стефан Георгиев, Алек Чурчич, Халед Канхуш, Виктор Иванов, Живко Сираков, Моника Иванова, Теди Цветкова, Кирил Стоянов и други. Според продуцентите героите от сериала са близки до реалността и много зрители ще се припознаят в тях. Семействата попадат в различни весели ситуации, но са предвидени и да са откровени.Сн. Нова .тв

М. Иванов

5 коментара
21 Февруари 2020 14:48 | ������
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

браво на момчето и успех


21 Февруари 2020 17:01 | Сссс
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Благодаря дано да се гледа


23 Февруари 2020 16:59 | �� ����� �������
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не стига, че е Силвестър, ами и фамилията му Велячки ха ха ха освежаване на селските фамилии с вносни малки имена


23 Февруари 2020 22:23 | ! $&
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Пукн се от злоба червей.


23 Февруари 2020 22:28 | /? *
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Селяндур фамилията няма нищо общо с труда и възпитанието на детето толкова си ограничен. Жалък си
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар