Ученици от ЗПГ "Кл. Тимирязев" гр. Сандански с медали и грамоти от математическо състезание

22 януари 2019 13:14   7 коментара   9121 прочита


Земеделска професионална гимназия "Кл. Тимирязев" гр. Сандански може да се гордее със своите ученици. Отново медали и грамоти от математическо състезание, вече в група 9 клас -първо място за Божидар Караджов от 9б клас, трето за Мариян Славков от 9а клас, четвърто за Донна Георгала от 9а клас и пето за Мария Кукучева от 9а клас.

Учебната 2017/2018 година- получихме медалите и грамотите от великденското математическо състезание. Представянето на ЗПГ в 8 клас беше отлично. Божидар Караджов от 8б клас е първи, Мариян Славков от 8а клас, трети, Славена Янчева от 8б клас, четвърта и Катерина Илиева от 8а клас, пета. Поздравления и за техния ръководител г-жа Сашка Николова.

Учениците имаха много-добри постижения и на областен кръг на олимпиадата. Така експериментът на г-н Терзийски с въвеждането на СИП по математика се оказа повече от успешен и показа, че когато има мотивирани ученици и мотивирани преподаватели, тогава нещата се получават и броят на часовете няма никакво значение.

На срещите с кандидат-гимназистите директорът ни обеща, че ще приложи същият способ и за часовете по Биология и Химия, като освен задължителните часове в ЗИП, по желание те ще може да записват и СИП по време на своето обучение

Дани Мицев

7 коментара
22 Януари 2019 21:10 | Бодро тимирязевче
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Поредният цирк от ЗПГ. ЗПГ и математика- звучи смешно! Освен медали, нямаше ли и ученици пак да разнасят наркотици из училището? Като сте почнали да разказвате, споделете си всичко с другите.


22 Януари 2019 21:50 | Родител
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Защо подценявате постижението на децата и техните учители. Вашите злободневни нападки умаловажават труда и усилията на учениците. Това ли заслужават


22 Януари 2019 22:22 | Бодро тимирязевче
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Защото знаем много добре как наистина стоят нещата там. Има време и вие да разберете. Иначе нямаме нищо против учениците, но сте сгрешили, че сте избрали това училище- там нищо не е така, както ви го представят. Ще видите. Успех ви желаем.


23 Януари 2019 08:08 | Родител
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Благодаря,
но аз съм родител на дете дипломиращо се в ЗПГ Климент Тимирязев, и друго, което учи там. Всеки има право на мнение разбира се, но ми се струват целенасочени Вашите нападки. Хубав и успешен ден!


23 Януари 2019 14:34 | Циркаджия
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Най-добрите ученици от Сандански и околията отиват при този циркаджия и му лъскат имиджа. Върви ли му бизнеса с кредите за учители? Първа писта е пред всеки началник, министър, депутат, кмет, иначе капацитет 0. Ако не са му хубавите ученици и учители той не знае на кой сват се намира


23 Януари 2019 21:13 | Родител
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Стига глупости, първо се научете да пишете правилно, и тогава изказвайте мнение. Браво на тези деца, техните учители и родители. Пожелавам Ви още много успехи.


24 Януари 2019 21:04 | Бодро тимирязевче
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Според теб Умаловажавам правилно ли е? Не се захващай на темите правопис и пунктуация, защото е видно, че не ги владееш. Не се прехласвай по измислените успехи на учениците- всичко е фалш, за да се представи, че училището и учителите уж развиват някаква дейност и печелят, а всъщност след това се отпускат пари за училището, които обаче се сещате какво се случва с тях. В днешно време навсякъде е така. Но тук е прекалено, отдавна.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар