Ученици от гимназията по туризъм в Благоевград с изнесена практика в Гърция

24 април 2024 06:45   7 коментара   6913 прочита


Група ученици от 11 и 12 клас от гимназията по туризъм в Благоевград, специалности "Кетъринг" и "Организация на туризма и свободното време", успешно реализираха изнесена практика в южната ни съседка Гърция. Учениците бяха придружени от техните преподаватели по специални предмети Людмила Иванова и Спасимир Русков. 
 Посещението включваше забележителностите: 
 Укрепление Рупел: Разположено в близост до град Серес, това историческо укрепление е свидетел на много битки и е част от българската история. Учениците се запознаха с историята на крепостта и се насладиха на панорамната гледка, която се разкрива от нея. 
 Изкуствено езеро Керкини: Известно със своята богата флора и фауна, езерото Керкини е истински рай за любителите на природата. Учениците се разходиха с лодка по езерото, наблюдаваха птици и се насладиха на чистия въздух и красивата #природа. 
 Еко ферма за водни биволи: Разположена в близост до град Серес, еко фермата за водни биволи е чудесно място за запознаване с тези уникални животни. Учениците се запознаха с начина на отглеждане на биволите, дегустираха продукти от биволско месо и мляко, известни със своите диетични качества. 
 Особено важно е да се отбележи, че маршрутът на практиката беше разработен изцяло от самите ученици. Те проучиха забележителностите, планираха пътуването си и се справиха отлично с всички задачи. 

В. Василев 


Още от: Общество

Принтирай статия
7 коментара
24 Април 2024 08:24 | Севилският бръснар
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Изводът накратко - екскурзийка до Гърция! Къде е практиката, която би трябвало да включва реална работа в туристически фирми и заведения!


24 Април 2024 09:58 | ХО-ХО
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Е, СЕГА И ПЛОСКАЛИЙСКИЯТ ДИРЕКТОР НА ЗПГ''ТИМИРЯЗЕВ''-САНДАНСКИ ДА СЕ ПОУЧИ ОТ КОЛЕГИТЕ МУ И ПОВЕДЕ ПОРЕДНАТА ЧЕТА ЗА ''ОБУЧЕНИЕ'', ТОЗИ ПЪТ НА ЮГ. ТОЙ Е ПЪРВИ ПО РАЗХОДКИ, ПЪЧЕНЕ, ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И ПЛОСКИ ЛЪЖИ. АКТИВЕН ЛОБИСТ В ПРЕДИЗБОРНИТЕ БОРБИ ЗА KMETA МРАВЧО. ЕДНАКВИ НА БОЙ, НА АКЪЛ И НЕПОЧТЕНОСТ. ''QUI SE RESSEMBLE, S, ASSEMBLE''??? UNTACHABLES, HO-HO-HO, ДО УТРЕ.


24 Април 2024 10:18 | до ХО-ХО
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Санданчани даже го видяхме и като ''артист'' във филма ''Вина"? Макар и с хитрата си, ''артистично'' замръзнала физиономия да беше нарядко появяващ се декор. Предлагам да му връчим местен Оскар-печена тиква без семе. На това наподобява и плешивата му, нагла кратуна. А честито, Емка, но вече те чака червения килим към Плоски. Да сееш, копаш, поливаш, пръскаш. Да вършиш това, за което си бил роден, Андрешко.


24 Април 2024 12:06 | Леберкез
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Чимевица беше ли с учениците ??


24 Април 2024 21:55 | 6666
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

На Русков жена му горката сигорно и тя е била на секс туризьм


01 Май 2024 17:44 | Секси
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Е знаем за нея тя е сгодена не такава, сервитиорката


02 Май 2024 08:55 | Ох
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Всички жени са еднакви
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар