Ученички от СУ Симитли с първи места в Регионално състезание по Георгафия и икономика

18 май 2021 19:42   1 коментар   4232 прочита


Ученици от СУ "Св. Св. Кирил и Методий" – град Симитли спечелиха две първи места на Осмото регионално състезание по География и икономика. Любица Руменова Ортомарова от 5. „а“ клас се класира на първо място в направление: „Презентации“, а Виктория Валентинова Докузова от 6. „а“ спечели първо място в направление: „Макети“.

През април - май 2021 година се проведе ОСМОТО РЕГИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ по География и икономика на тема: „ГОРАТА КАТО НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО“ с любезното домакинство на 7 СУ „К. Шапкарев“ – Благоевград и съорганизатори - РУО - Благоевград и Асоциацията на професионалните географи и регионалисти.

В състезанието взеха участие ученици от областите Благоевград и Кюстендил, подкрепени от техните учители, като представиха макети, презентации и видеоклипове. С подкрепата на своя учител по география и икономика – г-жа Златанова, нашите момичета представиха достойно училището ни.

С използваните в проектите си - творческия подход и оригиналност на идеята, стил, дизайн, техническо изпълнение, Любица и Виктория спечелиха журито и заеха първи места в две от направленията в състезанието.


Още за: награди   ученици   Симитли   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
18 Май 2021 21:19 | Антон Миленков 945
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ей, Струмагафия! Писахме поне едрите букви да четете...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар