Търсач на силни усещания! Юристът на ОБС Благоевград, адвокат Т. Тошев, литна с парапланер

16 юли 2019 11:29   3 коментара   9650 прочита


Юристът на общински съвет, адвокат Теодор Тошев, полетя с парапланер над Благоевград. Младият мъж се наслади на гледката от високо, прелитайки над града, като в същото време се зареди с адреналин и положителна емоция. В последно време, парапланеризмът се утвърждава като много популярен въздушен спорт и много благоевградчани предпочитат да разпускат, летейки.

Въздушният спорт е съвсем нова форма на безмоторно летене, която дава възможност почти на всеки, който мечтае да полети. Да реализира това желание чрез индивидуален полет по един лесен и приятен начин. Едно от най-привлекателните качества на парапланеризма е неговата достъпност – от необходимата екипировка до уменията, които изисква.

М. Калинков

3 коментара
16 Юли 2019 12:17 | Някой си
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Струма, пак послъгвате малко! Снимките които сте публикували не са над Благоевград, а това е местността "Кръста" над село Полето! Хайде много моля поправете си статията!


16 Юли 2019 13:12 | адвокат
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

БРАВО ТЕДИ!


16 Юли 2019 13:59 | Богдан
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

еееее Тоше, верно едно време в нхг-то ни продаваше мара, са се издигнал и в пряк и в преносен смисъл, бравооо, ураааа, да живей. Към кмета и към боеко имам въпрос: Как да се върнем в България като навсякъде в управлението са те такива убавци, мръвкари, дето преди време ни продаваха наркотици, сега са посочвани за пример. Деградация и пак деградация, навсякъде. Никога няма да се върна, за какво да се връщам, да се скъсвам от бачкане и да ви плащам заплати на такива отрепки, дето ви слушат и затова сте ги сложили на топъл пост.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар