Туроператорът Здравка Чимева: Сърбия и Македония е изборът на благоевградчани за празниците

13 декември 2019 15:26   2 коментара   13262 прочита


„Сърбияи Македония са местата, на които благоевградчани са избрали да посрещнат предстоящите Коледно-новогодишни празници. Местата вече са напълно заети.Причината за избор на Сърбия и Македония е, че кухнята им е много добра, обслужването е на много високо ниво и разбира се, цените са ниски“, сподели пред репортер на Struma.com туроператорът Здравка Чимева.

Тя допълни, че за Нова година предимно се избират пакети от по 2- 3 нощувки. Цените варират спрямо празничното меню и това колко звезди е хотелът. Празничната вечеря за Нова година е от порядъка на 30- 40 евро. „Вечерята включва поне 3- степенно меню, има програма, безплатни напитки за тази цена. Спрямо Благоевград, цените са ниски. Местните ресторантьори, трябва да помислят добре, защото е важно колко туристи посрещаме и настаняваме в Благоевград.

Негативен момент за гостите на града е, че цените тук се вдигат значително, особено за Нова година. Колкото и богата да е програмата, колкото и скъпи продукти да се използват, куверт от 120 лв. е много висок за българския и чуждестранен потребител“, уточни Здравка Чимева.

Цвети Иванова

2 коментара
13 Декември 2019 17:56 | ...
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Как тъй имат по-хубава кухня? Благоевградчани не знаят ли трикольора на България е кулинарен символ ? Бяло - сирене, зелено - краставици, червено - домати!


13 Декември 2019 20:35 | Петърчо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

В Благоевград всички ресторантьори са един дол дренки - нищо не става от тях
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар