Тунингованата приятелка на бияча от "Фермата", разложанинът Ив. Милин: Ако бях на негово място, щях да ѝ спукам главата на гордата българка

23 септември 2019 13:25   14 коментара   57663 прочита


Иван Милин, татуираният здравеняк от "Фермата", който удари шамар на друга участничка в приключенското шоу - Елизабет Илчева и бе изгонен от предаването, получи сериозна подкрепа от приятелката си.

Tунингована мацка на име Ралица се вбеси след публикации в различни медии, че Иван шамарил не само участничката във "Фермата", а бившата си приятелка, налагал и сервитьорки по морето.

Ето с какво гневно писмо до "Хотарена" избухна гаджето на Иван (без редакторска намеса):

"Колко сте смешни с измислените си истории за Иван, само вие си знаете. Опитвате се да злепоставите приятеля ми и това, че той мълчи, защото вижда колко сте жалки, не значи, че и аз ще го направя.

Само мога да ви пожелая на вас и на всички малоумници, които четата статиите ви, някой ден да намерите толкова мил и грижовен човек като Иван, който да ви обича истински.

Това че продукцията не излъчват всичко, което се е случило, не значи, че Иван е виновен. Аз лично ако бях на негово място щях да й спукам главата на "гордата българка“, на която всяка втора дума и е на английски.

Има достатъчно обиди към него, които са предизвикали реакцията му. Аз като човек до него изобщо не се чувствам приятно постоянно да чета глупости по негов адрес. Всички хора около него са горди, че познават такъв човек“, пише ядосаната мацка.

Близки до Милин разказват, че често раздава юмручно правосъдие над барманки и сервитьорки в собствените си заведения по морето. Миналото лято татуираният разложанин се озова в ареста за 24 часа, след като стреля с пистолет пред кметството в Приморско. Тогава ченгетата го закопчаха в лъскавия му джип "Порше Кайен" заедно с две момичета – на 18 и 19 години, които се оказаха сервитьорки в една от кръчмите му. До стрелбата с пистолет се стигнало, след като Иван Милин опитал да наеме стая в хотел "Лагуна", вероятно за да се усамоти с дамите. На рецепцията обаче му казали, че няма да го пуснат, тъй като една от придружителките му не разполага с лична карта.

Вбесен, импулсивният здравеняк извадил пистолет и произвел няколко изстрела пред хотела, след това стрелял и в центъра на Приморско, точно пред кметството, преди да бъде задържан. До този момент обаче Иван не е осъден за това престъпление, което се наказва със затвор до 2 години, писа ‚Уикенд“.

Кръчмарският бизнес на Иван Милин по Южното Черноморие пък не вървял никак добре заради чобанските обноски на татуирания исполин както с клиентите, така и с персонала в заведенията му. "Миналото лято всичките му сервитьорки избягаха още в края на месец юли, тъй като се оплакваха, че им посягал.

Удрял им шамари и им крещял, че са малоумни и крадливи. Бях готов да наема една от избягалите барманки, но тя се прибра в родния си град Монтана от страх да не бъде репресирана от бившия си работодател", спомня си собственик на нощен бар в Китен. Заведенията на Милин на морето пък често ставали арена на мутренски сбирки. Имало случаи, в които компанията на собственика демонстративно се заяждала с други клиенти и се стигало до зрелищни боища.

Въпреки че 30-годишния здравеняк се извини във "Фермата" за шамара, който удари на Елизабет, той сам призна, че не му се случва за първи път да посяга на жена. "С предишното ми гадже се разделихме, след като я ударих", невъзмутимо призна старо свое прегрешение Иван Милин.

14 коментара
23 Септември 2019 13:36 | zapoznat
Оценка:
35
 (
37
 гласа)

Гледаш Милин..... гледаш и маймуната до него и си мислиш, че си в зоопарк! Като и гледам напомпаната джука ми става мило и драго, че са се събрали с разлочкио бабаит и са се превърнали в посмешището не само на разлог ами вече ги знае и целата страна..... ама нали има една много верна приказка--"каквото повикало--такова се обадило"!!!


23 Септември 2019 13:41 | Арабски принц
Оценка:
30
 (
32
 гласа)

Ако можеше с фотошопа и акъл да си налеят. Примати.....


23 Септември 2019 14:08 | Сравнение
Оценка:
27
 (
29
 гласа)

Какъвто "героят"- такава и "героинята"! Търколило се гърнето, та си намерило похлупака!


23 Септември 2019 14:19 | Спас
Оценка:
22
 (
26
 гласа)

Милин, иди завърши си средното образование! Не е късно момче!!! Може и да ти дойде акъла.
А за това нещо.... Няма какво де се коментира.


23 Септември 2019 14:21 | Алооо, журналята!
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Защо ме триете?
Вие виждали ли сте здравеняк?


23 Септември 2019 14:37 | Zoro
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

В един прекрасен за него момент, когато ти набие камбаната, ще за пееш друга песен.


23 Септември 2019 15:13 | Мммм да
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Не е удрял, а псувнята в ефир беше една прекрасна приказка


23 Септември 2019 18:24 | Dinko
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

смешен селянин и още по- смешна мърла … тези за какви се мислят ??? На този тъп наркодилър му изтича времето !!! Мисли си, че е мн нещо


23 Септември 2019 19:02 | Aaa
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

Какво ни занимавате с този селски пръч? Аман от подобни олигофрени, останаха ли нормални хора в тая държава?


23 Септември 2019 19:58 | Гнома
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Какво му правите реклама на разложки


23 Септември 2019 20:36 | Чефо
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

Жени лесно се бият, ама за да се сбиеш с мъж трябва сърце!
Милин да си избива комплексите по Годлево, Драглище, Бачево, а пичката с писмото да не търси известност, щото е смешно!


23 Септември 2019 22:29 | Клюкарката
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

Изкуствената кифла сигурно е писала писмото с опрян пистолет в главата и два юмрука в ребрата


24 Септември 2019 08:54 | saroqn
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Тези дами на които е посягал, както и тази от Фермата, нямат ли добри приятелски компании с разумни мъже, та още търпим да се гаврят с нас тия цигански подобия излезли от з... ……?


24 Септември 2019 09:05 | Цц
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Как исполин бе, та този е джудже
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар