Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо  
   –егистрац舫абравена парола

“ри дни Ѕанско ще е кинологи€


5 септември 2018 10:57  3 коментара   2538 прочитаќт 7 до 9 септември в √радски€ парк на Ѕанско ще се проведат станалите вече традиционни за града международни киноложки изложби. ¬ече н€колко години Ѕългарската –епубликанска ‘едераци€ по кинологи€ в сътрудничество с община Ѕанско, кан€т кинолози от ц€ла ≈вропа, да покажат породисти кучета и да получат екстериорни оценки, според стандарта на породата.

» тази година кучета, собственици и хендлери(водачи), ще бъдат оцен€вани от международни специалисти във всички FCI групи. —ъдии ще са ÷ви  упферберг от »зраел, ¬енцислав  итов – Ѕългари€, …охай Ѕарак Ћифас- »зраел, и  расимир “одоров също от Ѕългари€. » четиримата съдии са водещи специалисти, председатели и основатели на клубове по породи, международни съдии от години. ќт н€колко поредни години за банскалии не е чудно, да срещат из града красиви кучета от елитни породи, придружени от притеснени собственици, полагащи неимоверни грижи за питомците си. –азресани опашки, обемна козина, кордели, козметика и аксесоари, панделки и уникалните прически, са само част от суетенето около чудесно развитите и отглеждани по най-правилен начин породисти кучета. ¬същност кинологи€та е това. ƒа имаш регламентирана представа, как тр€бва да изглежда и какъв характер тр€бва да има твоето куче.  ак тр€бва да го отглеждаш, за да постигне то световноприети€т стандарт за породата си.

—ъбитието има за цел да привлече вниманието на граждани и туристи, обичащи кучетата, както и да бъде м€сто, където всеки може да научи нови и полезни неща за отглеждането на домашните любимци.

ќще за: Ѕанско  кинологи€  изложби ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

5 септември 2018 13:27 | ÷иркаджии
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

—лед тази изложба идва ред на друга:"»зложба на монтофонски породи говеда". Ќе пропускайте!


5 септември 2018 14:01 | ќт публиката
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

ћонтофонските говеда н€ма да са интересни. “€х ги гледаме вече седем години-гол€ма лакоми€-прираст никакъв. —игурно са хванали "син език". «а т€х си са добре-папкат и си живе€т отлично. ƒа му мисли публиката!


6 септември 2018 10:24 |  учкаро
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

Ќищо ново, то в Ѕлагоeвград e киноложка изложба всeки дeн с ти€ глутници бeздомни кучeта
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.