Трескава работа по пропадналата подпорна стена в района на Момина кула на пътя Банско - Гоце Делчев

14 януари 2021 14:41   4 коментара   5247 прочита


Два дни служители на полицията в Банско и АПИ обзпечават сигурността на пътуващите по трасето. Очаква се до края на деня движението да бъде възстановено  

В района с. Момина кула на пътя Банско- Гоце Делчев  се извършват дейности по възстановяване на пропадналата подпорна  стената. Движението в района е нормално и се осъществява в лентата в посока гр. Гоце Делчев.  Служители на АПИ извършват финални действия по укрепване на платното и обезпечаване на сигурността. 

На място има служители  на РУ Банско, начело с началника на управлението Кирил Стоянов.

Уверението от АПИ е, че в рамките на деня движението ще бъде възстановенo и в двете посоки. Предстои пристигане на валяк за полагане на твърда настилка, преди окончателното асфалтиране на участъка. Припомняме ,че пътят пропадна вчера сутринта .

В резултат на обилните валежи стената подаде и пропадна ,което създаде сериозна предпоставка за фатални инциденти на пътя . Незабавно служителите на управлението в Банско взеха адекватни мерки по охрана на пътя и реда на придвижване и въпреки сложната обстановка не се стигна до инциденти. 

Петя Георгиева 


Още за: път   момина кула   Банско   Още от: Общество

Принтирай статия
4 коментара
14 Януари 2021 14:53 | Калоян
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ремонт на ремонта, гарантирано от герб (гроб).


14 Януари 2021 15:31 | Санданчанин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Абе то цялата държава е пропаднала и за това и пътищата ще пропадат . Това се получава от 30 те процента за управляващите но те не са виновни ние сме виновните дето ги избираме тия алчни самозабравили се дебили.


14 Януари 2021 15:38 | Общинар
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не ги избираме ние, не е важно кой за кого гласува, важно е кой брои. Част от излишно надутата администрация плюс ромите, това е електората на герб (гроб).


14 Януари 2021 19:25 | Паола
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Тиквата ке оправи всички подпорни стени в България!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар