Трагичен инцидент в производствена база в благоевградското с. Бело поле

25 септември 2023 16:15   2 коментара   49840 прочита


Товарен автомобил блъсна и уби на място 65-годишна жена в  производствената  база на Грома холд  в село Бело поле . Инцидентът станал около 13 часа ,научи Струма ком. Шофьор на циментовоз от град Белене при маневра на ляво не видял 65- годишната жена,блъснал я  със задната си част. Жената е издъхнала на място. Шофьорът е задържан. Преди минути от компанията съобщиха: 

От името на Groma Hold изразяваме дълбоко съжаление за трагичния инцидент, при който загина жена на територията на производствената база в с. Бяло поле.

В инцидента няма замесени служители и техника на компанията, той е причинен от тежкотоварно превозно средство на компания, която е наш доставчик. 

Покрусени сме и изказваме искрени съболезнования на семейството и близките на загиналата.

Съдействаме на компетентните органи, ангажирани с изясняването на трагичните обстоятелства.

В .Василев 


Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
26 Септември 2023 11:32 | Са/шън
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Съболезнование за жената. Лека й пръст. Камионджията има водеща вина в трагедията, не е погледнал в огледалото- пропуск който често правим. Но и жената не е внимавала и не се е пазила. Стояла е много близо до тежката машина и не е взела под внимание, че при завой на ляво, споменато в инфо, задните колела на бордовите камиони, както и на леки коли не следват следата на предните. Минават значително по-наляво, сечат траекторията и са я закачили. Подобна картинка за НЕВНИМАНИЕ има постоянно на пешеходни пътеки. Пешеходец/ка/ стои на тротоара, извденъж изпиза на пеш. пътека без да гледа наляво често говорещ по тлф и невнимаващ. Особено когато има паркирани коли и няма видимост за началото на пешех. пътека. И с 20 км да се движи колата инцидентът е вороятен. Водачите на коли/камиони и пешеходците са в система и постоянно си разменят местата във времето . Взаимно трябва да се пазиМ и уважаваМЕ. Това не се ли осъзнае и спазва ..... .....


26 Септември 2023 11:44 | viktorOZ
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами ----- https://welcome.to/biocom
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар