Трагедия! Жена се хвърли от високите етажи на блок в благоевградския квартал "Еленово" и издъхна на място

19 август 2019 08:21   3 коментара   36026 прочита


Жена полетя от високите етажи на блок в благоевградския квартал "Еленово" тази сутрин. 61 -годишната жена скочи от 4-тия етаж на блока и загина на място.

Била болна, със син с психични отклонения и явно не е издържала на тежкия си живот,изпаднала в отчаяние. Намерила стълбичка покачила на прозореца и се хвърлила. Полиция е на място.

П. Попов


Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
19 Август 2019 09:57 | Моне
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Социалните служби не са си вършили никак работата. Ама за това е журналиста, да поразрови за чиновническо безхаберие. Но, едва ли ще стане. Нали струмаком?


19 Август 2019 19:46 | жалко
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

България в лицето на доста посредствените ни управници отдавна е абдикирала от социалните си дейности. Раздават пари на соц. отдели в общините, а те тъпанарите като и управниците ги ползват без да мислят. Къде са нормалните, чисти, уредени домове за стари хора, за психично-болни, за тежко лежащо болни деца и възрастни? Оставени са на отглеждане на близките си с мижави соц. пенсии. Един такъв болен може да унищожи 10 човека около себе си бавно и сигурно! Вместо да ни залъгват с мижави програми за лични асистенти нека ремонтират изоставени сгради и отворят домове, където да приемат такива хора. Толкова млади хора завършват социални дейности просто, за да се изфукат че имат висше, вместо да работят в такива домове. Помогнете на семействата с такива болни! Хората от безисходица вече се самоубиват!


20 Август 2019 21:42 | хаха
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А така дано се изметкате всичките и после струна ще разправя колко сте луди
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар