Томислав Дончев за Седемте рилски езера: Грозно

30 юни 2020 12:17   5 коментара   8442 прочита


Грозно – така вицепремиерът Томислав Дончев определи изграждането на пътеки с чакъл в района на Седемте рилски езера. В студиото на БТВ Дончев се ангажира да направи проверка на проекта и решенията, които са се взели. Ще го проверя със сигурност, обеща Томислав Дончев, а на въпрос дали проектът не се прави само и само да се усвоят едни пари, той реагира:

“Дай боже да не е така”. Също грозно би било, ако по маршрута Ком – Емине се изгради подобна пътека за улеснение на повече туристи, съгласи се Томислав Дончев, но и заяви, че слава богу това не би било възможно по билото на Стара планина.

Вицепремиерът, който е планинар, обясни обаче, че след изграждането на лифта към Рилските езера районът е проблемен, тъй като по-лесният достъп го е напълнил с хора, които не са планинари. По думите на Дончев проектът, започват от управата на парка, за него е неприемлив. Според Томислав Дончев обаче решението е в присъствие на повече служители на парка на място.


Още за: дончев   езера   багер   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
30 Юни 2020 12:48 | Павле
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Кой малумник одобри с чакъл да се прави пътеката? Да ти се набиват краката?! Ами много ясно, че всеки ще ходи ДО пътеката. Майка ви дееба крадлива от ДПС


30 Юни 2020 14:01 | ���. K������� ������
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ПАВЛЕ, НЕ ГИ ПРЕДИЗВИКВАЙ!!!
ЩЕ ВЗЕМАТ ДА НАПРАВЯТ И ПАРАПЕТИ НА ПЪТЕКАТА :))))


30 Юни 2020 16:29 | Симов
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Защо не казвате че фирмата е на дпс


30 Юни 2020 19:39 | Старата махала
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ДПС фирма краде и унищожава България винаги с любезното съдействие на ГЕРБ.


30 Юни 2020 20:45 | !!!
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Уникални сме ние българите ! Напредничави . Укрепваме морският бряг със стена и интегриран хотел . Рилските езера, които са велико творение на природата и висш дар от Господа трябва и те да са плячка за люде с ниски чела и широко отворени джобове ! Спрете се за бога ! Не го гневете
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар