Ток уби бизнесмен в Сандански! Собственик на сладкарница издъхна на място, докато поправял климатика в заведението 

23 септември 2021 20:33   2 коментара   27195 прочита


Ток уби собственик на сладкарница в Сандански. Бизнесменът, 37-годишният Емил Панайотов, е издъхнал на място., съобщиха от полицията. Инцидентът станал тази вечер малко след 19 часа при ремонт на климатика в сладкарницата, пред очите на персонал и клиенти.

Екип на Спешен център пристигнал за броени минути, но за Панайотов било късно. Токът го оставил на място. Полицията направи оглед на мястото на произшествието, разпитват се свидетели. 
П. Попов 


Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
23 Септември 2021 21:05 | Сандански
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Бог да го прости момчето. жалко


24 Септември 2021 08:01 | ---
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Каквото и да е, когато е включено в електрическата мрежа, по правило не се поправя. А в стопанските обекти трябва да се следи редовно изправността на електрическата уредба. Физичните закони не се влияят от качествата на човека - дали е млад или стар, дали е добър или лош. Просто се случват.
Жалко за човека и семейството му, което трябва да преживее такава трагедия, но няма да е първия нито последния случай. Дори големи професионалисти пренебрегват често безопасността при работа. Само можем да се надяваме възможно повече хора да си извадят поука и да не допускат подобни фатални грешки.
Без време си е отишъл и макар да не го познавам се натъжавам от случая. Да почива в мир!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар