Терморамка следи температурата на служители и посетители в сградата на ВиК – Благоевград

23 октомври 2020 12:04   1 коментар   2818 прочита


Иновативна терморамка за безконтактно следене на телесната температура е монтирана в административната сграда на „Водоснабдяване и канализация“ в Благоевград. Уредът разполага с дисплей и гласова команда за преминаване, а в случай на лице с повишена температура, рамката известява.

Закупуването и поставянето на съоръжението е по решение на ръководството на дружеството, в лицето на инж. Росица Димитрова, а целта е да се постигне максимална превенция на разпространението на COVID-19. Веднага след регистриране на първите случаи на вируса в България, работните условия във ВиК – Благоевград бяха съобразени със ситуацията.       

И към този момент мерките за безопасност продължават да се прилагат стриктно. Сред тях са честа дезинфекция на всички помещения, в това число касовите салони и центровете за обслужване на клиенти, поставяне на препарати на спиртна основа на достъпни места, осигуряване на маски и ръкавици на служителите и т.н.  „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград ще продължи да полага необходимите усилия за ограничаване и преодоляване на заразата COVID-19.


Още за: ВиК   рамка   ковид   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
23 Октомври 2020 19:38 | 123
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Най-отепаното дружество. За една чешма документи като за посолство и такси върху такси, смешници
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар