Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)  
   –егистрац舫абравена парола

“ема с продължение! /¬»ƒ≈ќ/ Ўофьори на автобуси от градски€ транспорт в Ѕлагоевград гневни: ћахнете паркираните коли от улиците в Ѕлагоевград, оставаме заклещени, пътници протестират


23 април 2019 11:34  10 коментара   11760 прочитаЎофьорите на автобусите от градски€ транспорт в Ѕлагоевград изпитват огромни затруднени€ да минават по тесните улици в града. ѕричина за това са спрелите автомобили, които сериозно затрудн€ват движението на автобусите.  олите са буквално навс€къде, дори и на забранените за паркиране места, а от ѕаркинги и гаражи не могат да смогнат да "разчист€т" нарушителите.

 акто Struma.com писа вчера, автобус създаде хаос в движението по ул. "»ван ћихайлов" и задръсти ц€лата улица, тъй като н€маше как да премине заради множеството спрели коли.

—ъщата ситуаци€ се разигра и на ул. "Ўар планина" часове по-късно. јвтобус заседна между две коли и не можа да мине. “ой буквално бе на милиметри от колите и едва не ги закачи. ’ора се опитваха да помогнат на шофьора като му даваха наставлени€ какви маневри да направи, за да не удари колите, но безуспешно. —ъбра се колона от коли, а по-нетърпеливите шофьори не дочакаха автобуса да се измъкне и минаха по тротоара. ¬се пак собственичката на една от колите се по€ви и едва усп€ да влезе в колата си. ∆ената премести джипа и автобусът н€как усп€ да премине. —агата със заклещени€ автобус продължи около 20 минути, през които търпеливо изчакаха и единствените пътници в него - майка и дете.

Ќовото разписание на автобусните линии в Ѕлагоевград вече е факт от 1 април. Ќовите автобуси и новите спирки също. ћанталитета на местните шофьори, обаче, не се е променил и те вс€чески пречат на движението и създават предпоставки за ѕ“ѕ. Ќад€ваме се все пак това да се промени и всички участници в движението да бъдат по-толерантни и търпеливи.

√. √еоргиев

ќще за: шофьори  автобуси  улици ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


10 коментара

23 април 2019 11:58 | ∆ител
ќценка:
15
 (
17
 гласа)

“ам по 5 пъти на ден да чинава патрул и да си ги глоб€ва и ще се отучат за седмица две


23 април 2019 12:32 | ёли
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

Ќали ги б€ха махнали по ваш сигнал, ха ха ха.


23 април 2019 12:51 | Ќеделчо
ќценка:
10
 (
12
 гласа)

ѕа€ка рабо ти ли му на Ќеделчо или само частни поръчки изпълн€ва на —ел€ка от село грамада


23 април 2019 13:11 | ћони
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

“акава е ситуаци€та и на улица ¬етрен в кв. ќсвобождение. “ротоарите са заети от паркирани коли, при все че кооперациите имат гаражи. ѕредстав€те ли си какво ще стане като настан€т в общежити€та младите семейства? ўе върв€т принудително по път€ и ще има пострадали, но както обикновено се случват нещата първо е бел€та, а после се чудим как да се оправдаваме. Ќј ¬Ќ»ћјЌ»≈“ќ Ќј  ј“! ¬«≈ћ≈“≈ ћ≈– »! –ј« ј–ј…“≈ ѕј– »–јЌ»“≈  ќЋ» ќ“ “–ќ“ќј–»“≈ ƒќ ј“ќ Ќ≈ ≈ —“јЌјЋќ  Џ—Ќќ!


23 април 2019 13:46 |  ирилка
ќценка:
7
 (
11
 гласа)

ќт другата улица ¬етрен 35 колите са паркирани на тотоара въпреки, че имат гаражи .ƒори и сега сива «афира е уж пред гаража си а е на тотоара .ўе чакат да стане бел€ и тогава ще реагират


23 април 2019 14:01 | ’х
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

Ќаправете € еднопосочна и се решава проблема


23 април 2019 14:12 | “ончо “окмакчиев
ќценка:
11
 (
17
 гласа)

ћахнете кмета от село ѕадеш и се решава проблема.


23 април 2019 14:32 | Nia
ќценка:
3
 (
13
 гласа)

ј защо изобщо тр€бва да минава автобус по "Ўар планина"? «а един пътник, кой плаща? ƒа не би да минават автобуси по улиците над плажа и старата бан€? Ќе. ј, заради социалните жилища, дето не им е там м€стото? » къде да си сложат колите, н€кой да е мислил като е проектирал улици, като е давал разрешени€ за строеж? » най- лесно, забран€вам паркирането, на къде да се паркира, н€ма отговор.


23 април 2019 16:11 | евгени
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

еднопосочно движение по дойран и шар планина и 1месец патрулка да глоб€ва и нещата са готови


23 април 2019 23:54 | »збирател
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

 олко автобуса влизат в квартал √рамада?  олко таксита от това се хран€т?  аква е разликата в цената? «а чи€ сметка? «а –илци и ≈леново колко автобуси и на колко минути минават, а в √рамада е един, а защо?  мета като управленец, ако не може да си подреди схемите да си лекува пациенти! ƒанъка на къщите в √рамада се увеличи, а санираха новодошлите?!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.