Тежка катастрофа по пътя за Рилския манастир! Кола се заби в дърво и изгоря

05 март 2021 15:01   5 коментара   24448 прочита


Тежка катастрофа стана преди около половин час на пътя за Рилския манастир, в близост до разклона за с. Стоб. Шофьор е изгубил управлението на колата си и се е ударил в топола край пътя.

След удара колата се е запалила. 34-годишният водач е закаран в болница в Благоевград за уточняване на състоянието му. Движението се осъществява в едната пътна лента, на място има полиция и пожарна, която загаси пламналия автомобил.

М. Иванов

5 коментара
05 Март 2021 17:09 | Очевидец
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

В  мвр в момента работят едни кадри които не работят за благото на хората а точно обратното. Ще ви издам знания и факти които са не известни за повечето от вас, да не кажа за 98% от вас. В нашия гдбоп и нашата специлизирана прокуратура и ДАНС имат инструмент за идентифициране на човешките мисли, достатъчно е да имате просто телефон или лаптоп пред себе си. Хора които не са направили нищо биват подлагани на подслушване и на този инструмент за идентифициране на човешките мисли. В нашата държава не е така както казват, че съдия трябва да издаде разрешително за подслушване. Подслушват който си искат, неудобен човек на власта или на някой близък до власта. Познавам човек който е под пълен тормоз от тези същите, изтриват му хора от фейсбук приятелите, бива преследван от години без да е нарушиш закона. Харчат държавен ресурс към хора които не нарушават закона, а тези които нарушават закона са необезпокоявани. Говора, че тези виши полицаи са от най-високите етажи в МВР. Добре дошли в България


06 Март 2021 15:11 | Реално
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Оправиха ли подпорната стена на цар тиква от Банкя, която бе построена за десетки милиона и вятъра я.... духна:)


08 Март 2021 23:18 | Майстор Кольо Фичето
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Еми в стената нема джелезо, мрежата е поластмасова, що ке я държи! Да я заковат с пирони за некой бор, оти ке дойде Европа да си тръси парите!


08 Март 2021 23:37 | инж. Инженеров
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Как ще се закове за бор подпорна стена! Основи трябва да се направят, основи! Да се изкопае под стената и да се положи бетон ! Много бетон! без основа пак ще падне! Слаба основа, слаба стена! Темел трябва не да се кове за борове!


09 Март 2021 08:17 | Онзи
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Горния иронизира, а много бетон не слагат за да има пачки евро в шкафа на на цар тиква от Банкя.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар