Танцьорите от санданската група "Хоуп" с 2 златни медала

15 декември 2009 00:04   9902 прочита
Танцова формация ХОУП Сандански по време на победното си изпълнение
Танцова формация ХОУП Сандански по време на победното си изпълнение


Танцова формация ХОУП Сандански по време на победното си изпълнение

Два златни медала спечелиха танцьорите от формация "Хоуп" с ръководител Невена Станкова при читалище "Отец Паисий" - Сандански на национален турнир по хип-хоп "Предколедна танцова фиеста", проведен в Перник в конкуренция с 500 танцьори от 25 колектива от цялата страна. В журито е бил и Георги Енчев- Гош, най-известният български хип-хоп хореограф. Първите отличия сред най-малките участници в състезанието грабнаха Николина Траянова и Александра Равначка, ученички във Второ ОУ "Христо Смирненски" в Сандански.

Дуетът впечатли журито с професионалното си изпълнение и непринудено поведение на сцената. За Нина и Алекс това състезание беше истинско предизвикателство , тъй като те не знаеха върху каква музика трябва да танцуват, тя се избира от организаторите на фестивала, обясни ръководителката им Н. Станкова.

Вторият златен медал бе завоюван в състезателната категория "формация", там "Хоуп" разби конкуренцията си с хореографията "Бойс дрийм", направена лично от ръководителката им.

Санданчанката Нели Маринова след люта конкуренция пък успя да се нареди на 6-о място в "сола - жени".

"Отидохме, видяхме и победихме!"- гордо заявиха момичета от танцова формация "Хоуп", които за първи път се явяват на републиканско състезание по хип-хоп.


Още за: танци   медал   формация   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар