Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)  
   –егистрац舫абравена парола

—ватба е! —инът на кмета на –азлог  расимир √ерчев-»ван и неговата избраница  онстантина отпразнуваха най-важни€ ден в живота си със стилно тържество


21 юли 2019 18:00  3 коментара   38602 прочита—ъс стилно сватбено тържествто във ваканционен клуб –еденка в –азлог, синът на кмета  расимир √ерчев—»ван и неговата избраница  онстантина опразуваха любовта си. “е събраха близки и при€тели, за да станат част от най- важни€ ден в живота им. “очно на светли€ празник »линден, младата двойка се врече във в€рност в присъствието на родителите си ,близки роднини и при€тели.

—лед ритуала младото семейство √ерчеви посрещна гостите си в разложки€ комплекс, а празненството бе като от приказките. Ѕулката и младоженецът си€еха в празничните си премени.  онстантина бе в разкошна б€ла рокл€ с дантела и воал. ƒо не€ б€ха и нейните шаферки в нежни розови рокли.

 умовете и при€тели б€ха неотлъчно до двойката. Ќай- развълнувани от събитието б€ха родителите на »ван и  онстантина. —ълзи, благопожелани€ и житейски съвети за щастлив семеен живот към младите отправиха техните родители,които също се заклеха да помагат на младото семейство във вс€ко начинание и да ги подкреп€т във важните им решени€.

Ќезабравима веселба бел€за празнични€ за младоженците ден. Ќеуморен в танците бе и кметът  расимир √ерчев.

≈кипът на Struma.com пожелава на семейство √ерчеви здраве и много любов! ўастие и късмет, сбъдване на всичките им мечти. — много любов да увеличават фамили€та за радост на родителите им. „естито, младоженци.

÷вети »ванова

 ќще от: ќбщество
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

21 юли 2019 19:08 | 123
ќценка:
2
 (
12
 гласа)

честито


22 юли 2019 14:31 | ћиглена
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

∆иви и здрави, много щастие и любов!!!


22 юли 2019 21:11 | майка
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

едно скромно семейство, никога н€ма да парадира с положението, никога н€ма да позволи да демонстрира каква сватба прав€т. не вс€ко семейство може да си позволи тази разхищаемост, и най вече, че си кмет на разлог. на всички е известно откъде са доходите. аз пък се горде€ с моите деца, където далеч от родината си работ€т денонощно, сами отглеждат децата си, сами се бор€т с живота. нищо лично към никого. накра€ само с мога да кажа, че по прости и лоши хора от разложани н€ма.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.