Сватба е! Синът на кмета на Разлог Красимир Герчев-Иван и неговата избраница Константина отпразнуваха най-важния ден в живота си със стилно тържество

21 юли 2019 18:00   3 коментара   40803 прочита


Със стилно сватбено тържествто във ваканционен клуб Реденка в Разлог, синът на кмета Красимир Герчев—Иван и неговата избраница Константина опразуваха любовта си. Те събраха близки и приятели, за да станат част от най- важния ден в живота им. Точно на светлия празник Илинден, младата двойка се врече във вярност в присъствието на родителите си ,близки роднини и приятели.

След ритуала младото семейство Герчеви посрещна гостите си в разложкия комплекс, а празненството бе като от приказките. Булката и младоженецът сияеха в празничните си премени. Константина бе в разкошна бяла рокля с дантела и воал. До нея бяха и нейните шаферки в нежни розови рокли.

Кумовете и приятели бяха неотлъчно до двойката. Най- развълнувани от събитието бяха родителите на Иван и Константина. Сълзи, благопожелания и житейски съвети за щастлив семеен живот към младите отправиха техните родители,които също се заклеха да помагат на младото семейство във всяко начинание и да ги подкрепят във важните им решения.

Незабравима веселба беляза празничния за младоженците ден. Неуморен в танците бе и кметът Красимир Герчев.

Екипът на Struma.com пожелава на семейство Герчеви здраве и много любов! Щастие и късмет, сбъдване на всичките им мечти. С много любов да увеличават фамилията за радост на родителите им. Честито, младоженци.

Цвети Иванова


Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
21 Юли 2019 19:08 | 123
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

честито


22 Юли 2019 14:31 | Миглена
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Живи и здрави, много щастие и любов!!!


22 Юли 2019 21:11 | майка
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

едно скромно семейство, никога няма да парадира с положението, никога няма да позволи да демонстрира каква сватба правят. не всяко семейство може да си позволи тази разхищаемост, и най вече, че си кмет на разлог. на всички е известно откъде са доходите. аз пък се гордея с моите деца, където далеч от родината си работят денонощно, сами отглеждат децата си, сами се борят с живота. нищо лично към никого. накрая само с мога да кажа, че по прости и лоши хора от разложани няма.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар