Страшно телефонно обаждане в редакцията на Struma.com! Мая от Рилци, обади се спешно на приятеля си в Перник, заплашва да се самоубие

27 ноември 2020 13:07   31 коментара   27556 прочита


"Това са последните ми думи", каза по телефона, ридаейки младият мъж

Млад мъж от Перник заплаши да се самоубие, тъй като приятелката му Мая Н. Х. от благоевградкото село Рилци го изоставила. Това съобши той по телефона за Struma.com!

Eто какво ни каза мъжът, ридаейки: Това е последният ми разговор, на никого няма да кажа повече и дума. Самоубивам се, но напишете, че е заради момиче от вашия град Мая Н. Х. тя ме изостави, остави ме сам, а толкова я обичам.

Не ме питайте нищо, не ме разубеждавайте, аз днес приключвам със себе си, каза мъжът хлипайки и затвори телефона. За първи път получаваме такъв сигнал, при нас е телефонът, от които се обади този мъж, ако наистина има Мая от Рилци, нека позвъни на приятеля си, или в полицията, за да предотвратим евентулното самоубийство на този мъж.

Ние също ще инфомираме органите на реда и ще предадедем телефона, тъй като мъжът не пожела да каже името си. Мая обади му се! Може пък и да казва истината.... Очаквайте подробности. 

П. Петрова 

31 коментара
27 Ноември 2020 13:27 | Бат Жорж
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Дръж се бате, а тя ще се чука с тоя и ония после. Къв мъж си жени ли свършиха


27 Ноември 2020 14:21 | �������ДЖУМАЛИЯ.
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

БЛЪФИРА КАТО НА ИГРА НА ПОКЕР СЪС СИГУРНОСТ. ТОИ АКО Е ВЗЕЛ ТОВА РЕШЕНИЕ НЕ БИ ИНФОРМИРАЛ НИКОГО. ТОИ ТЪРСИ СЪДЕИСТВИЕ ДА СИ ВЪРНЕ МОМЕТО. ЗНАМ ГИ АС ТЕЗИ НОМЕРА НА ВИНКЕЛИТЕ....


27 Ноември 2020 14:37 | �� �����
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

КУ*ВИ МНОГО, СВЕСНА ТРУДНО ЩЕ НАМЕРИШ.
ЕБИ ИМ МАЙКАТА, РАЗПУКВАЙ ГИ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО, ЧЕ АКО ЗНАЕШ ОЩЕ КОЛКО ЧОВЕКА ИМ ПОРЯТ ЗАДНИКА ....НЕ Е ИСТИНА.... 99, 9% СА ТАКИВА.


27 Ноември 2020 15:14 | Арматурист
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Грабвай един винкел и идвай в Рилци! Има и други за сурвакане. Таман ще си избереш!


27 Ноември 2020 15:36 | Гошо Оригинал
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

То за Сурвакане и в Бело поле има ..Елена... и в Струмско... Нина


27 Ноември 2020 16:11 | Близка
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тоя психар преследва Мая от месеци. Веднъж вече прави опит да си реже вените.


27 Ноември 2020 16:30 | Краси
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Боже каква стана тя. Жени много. Свестни малко.


27 Ноември 2020 16:37 | Ivan
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Do blizka . Ti si psiharka momcheto ima chustva i q obicha qvno


27 Ноември 2020 17:13 | Аз
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Който иска да го взима: пие, шмърка и играе по казина, почва търга за осиновяване


27 Ноември 2020 17:13 | Аз
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Който иска да го взима: пие, шмърка и играе по казина, почва търга за осиновяване


27 Ноември 2020 17:26 | Blagoevgrad
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ne vi li e sram da obsajdatete na choveka problemite


27 Ноември 2020 17:31 | Blagoevgrad
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Qvno mnogo q obicha


27 Ноември 2020 18:28 | Съвет
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Пичаго стягай се ! Винаги има по-добро момиче от предишното ! Преглъщаш загубата и продължаваш да търсиш правилната...


27 Ноември 2020 18:49 | койчо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

До "самоубиеца"!!! По-бърже се самоубивай, та да може момето да си е спокойно със следващия и да не са притеснява докато се чука с него! И поне да беше споделил как ще го правиш----хапчета ли ще гълташ, земеделска отрова ли ще пиеш, ще се давиш или ще се бесиш..... ама най-добре ще е да се гръмнеш, но не в главата, че ще си в затворен ковчег..... не че другите начини са хубави--при отровите посиняваш и умираш с ужасни гримаси.... подобни са и при бесенето, но тогава и много ще смърдиш, щото неволно се насираш.... ако па се давиш докато те намерят ще си се издул като удавена овца и няма да те побере никакъв ковчег..... та гръмни си се спокойно .....или в най-добрият случай си направи една "чикийка" набързо, олабави се и не ни занимавай с тъпотиите ти!


27 Ноември 2020 22:16 | Запеклия
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Отзарана олекнах


27 Ноември 2020 22:59 | Х
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Браво Койчо


28 Ноември 2020 08:40 | КойЧо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Евала, койчо! Добри съвети за начинаещи в любовта!


28 Ноември 2020 09:33 | До редакцията на стършел
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Точно на вас ще звънне, като ви знае какъв хумористичен сайт сте. Смешни сте.


28 Ноември 2020 10:00 | минаващ от тук
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Дали любовта може да бъде вечна.
Този юнак вярва, че Любовта може да е вечна и не е само думи, които поетите пишат... но това са само мечти.
Няколко случайни срещи. Усещане, че това е миг на споделеност.


28 Ноември 2020 10:15 | съвет
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не падай под нивото на тази жена. Всеки мъж който уважава себе си трябва да има по-големи изисквания и цели в живота си. Такива разтропани жени под път и над път. Открий истинската с която да се допълвате.


28 Ноември 2020 11:46 | Киката от Косматица
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Песня ти пеам, момче гиздаво, гиздаво още ненагледно: ако очеш, очеш, ако нечеш мене врази, ако нечеееш, я чу друго да залюбя по-юбаво девойче. Нещо криеш, нещо мотолявиш. Май пикаеш клекнал и по Мошино се купчиш с онези нежните, помежду им дето протича вазелин. Не ми се чини да си от баш пичовете- дали мъжко, или женско, но умели, кога гвакнат в сегашния ти зор, да поотскочат до онова аязмо, демек-свещен извор, край Боснек и се подмият с чудодейните му струи, що измиват вси грехове и човек от там се повърща трижди девствен. Нали поради това е знайно по цялото Отечество крилатият израз ПЕРНИШКА ДЕВСТВЕНИЦА. Не ти приляга да подсмърчаш от град, чийто квартал е столицата София, където доказани пернишки девственици си развяват джанките като хайдушки байряци, а момчинята добри парички си докарват като жиголо на женско, мъжко и понякога напръхнали от среден род. В момента Мая от Рилци ачик се дръгне с някой нерез като смочана кобила и през цялото време си мисли за теб.


28 Ноември 2020 13:03 | ПОТЪРПЕВША
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ВЕДНАГА НА ПСИХИАЪР И ПРИНУДИТЕНО ЛЕЧЕНИЕ ОТ ЗАВИСИМОСТИ. Момичето въобще не длъжно да му се обажда и да продължава да товари себе си - не го е оставила току-така. на такъв каквито и доказателства за любовта си да му даваш все ще са недостатъчни. накрая тя може да се лиши от живота си, а той - да я излежи и щастливо да живее с друга. Помните ли Красимира, която загина в сградата на сегашното НОИ в Благоевград? Един такъв я разпра в тоалетната. Имаше едно осиновено момиченце в с. Добри Лаки, отгледано с голяма любов, единствено в семейството - един такъв я закла, излежа е и сега е щастливо женене с големи деца. родителите бяха повече от попарени. ВЪОБЩЕ НЕС ЪЕТВАЙТЕ МОМИЧЕТО ДА МУС Е ОБАЖДА - ТОВА Е РИСКОВО ЗА НЕЯ. Аз дори я съветвам да изчезне и да се покрие някъде надалеч за дълго време. Любов ли? ДА АМА НЕ!


28 Ноември 2020 13:52 | потърпевш
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Към потърпевша. Това момче е изпаднало в дупка след раздялата. Не вменявай такива квалификации, че е за психиатър, принудително лечение и какво ли не глупости. Примерът ти с този който е щастливо женен е неудачен. Изпаднал мъж почти несъм виждал. Но пропаднали жени можеш да срещнеш и по Лъвов мост. И по гарите,. магистратите. И по ъглите на градовете. На вас жените хората, обществото се присмива.


28 Ноември 2020 14:09 | препатил
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Бий и шута на тази и си намери някоя свестна. От жени акъл не взимай. Тази по горе потърпевшата и тя кой знае каква е. Предполагам, че мъжете бягат от нея, но иначе съвети раздава.


28 Ноември 2020 15:48 | реалист
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

прост, по-прост, най-прост, влюбен. Така се степенува простотията, ама тоя "самоубиец" ги бие :-)))))


28 Ноември 2020 20:05 | Mitko
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Abe zad komenarite se kriete kato mishoci, ama ako ste pred momcheto shte se naserete garncia vi davam


28 Ноември 2020 23:12 | ПОТЪРПЕВША
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

към потърпеш. ДЕЛОТО НА ДАВЕЩИТЕ СЕ Е ДЕЛО НА САМИТЕ ДАВЕЩИ СЕ. Не ми разправяй ти за дупка, в която е изпаднал. Като иска да е в дупка а седи там, а да не повлича във водовъртежа един куп хора. МАЯ, АКО ЧЕТЕШ ТОВА МОЯТ СЪВЕТ Е ВЪОБЩЕ ДА НЕ МУ ЗВЪНИШ И ДА НЕ ЗВЪНИШ НА НИКОГО - МИСЛИ ЗА РОДИТЕЛИТЕ СИ. Бъди готова и за следващия етап - той ще се срещне с всички хора с които раотиш, с комшиите ти, с роднините ти, с бившите ти гаджета - и на всички с подробности ще разкаже каква мръсница си. Не се поддавай! И не разчитай на никого! Ако усетиш че има закани от типа, че той те обича и ще ти хвърли солна киселина в лицето бъди готова да емигрираш. Не ги слушай тия като потърпевш.


29 Ноември 2020 10:05 | ПОТЪРПЕВША
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Аз може да съм всякаква, но имам достатъчно пари, за да съм наясно как някои мъже напират да бъдат купени - жиголо, стриптизьорчета, алфонсчета, мързеливи мамкини синченца. Хич не им пука колко съм по-стара и дали съм хубава. да, някои жени са по магистралите и няма аз да ги съдя. Мъжките проститутки не са там - сергиите са им на друго място. Така че не се правете на много по-така. Що се отнася до влюбения в Мая - така ще си остане соло цял живот. Не става за нищо.


29 Ноември 2020 10:52 | потърпевш
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Много хора гордо проповядват философията си за парите. За съжаление, те страдат от сериозна липса на образователност. Всеки ден ги виждаме по телевизията. Разни миски, плеймейтки, чалга певици. Дори в парламента има. Жени с пари но стават само за смях. Та не ми казвай, че си имаш пари и можеш да си купиш всичко. С пари не можеш да си купиш щастие, семейство и уют.


29 Ноември 2020 12:22 | MВР
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Непредизвикваите напрежение с момичето и момчето, защто всеки 1коментар ще баде проверен и може да се сигне до съдебно заседание


29 Ноември 2020 12:32 | ПОТЪРПЕВША
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Виж какво потърпевш, не съм от тия - цял живот съм работила повече от това, което са ми плащали. И всичко съм си изкарала с честен труд . Тези, които презираш ти, ги презирам и аз. Но не само в женския им вариант, а и в мъжкия. Направи си ревизия на вътрешния свят - все пак не всички жени са курви, макар че твоята нагласа е да мислиш точно така. Не си мисли, че си голямо щастие за някоя - може би само за майка ти, но и тя е жена, нали така? Елементарен си, да знаеш.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар