Стотици писма пуснаха децата на Благоевград в кутията на Дядо Коледа

14 януари 2019 14:54   1 коментар   6678 прочита


Деца от Благоевград и региона написаха и пуснаха стотици писма в кутията на Дядо Коледа, която повече месец остана под елхата на централния площад в града.

Инициативата, която се провежда за поредна година в Благоевград, е по идея на кмета д-р Атанас Камбитов и екипа му. Тя има за цел да насърчи въображението на малките жители и да ги зарадва, сбъдвайки желания. И тази година, децата са проявили креативност, като са подготвили собственоръчно красиви цветни картички и рисунки. В кутията има пуснато и видеопослание до Белобрадия старец, записано на диск.

Специално назначена комисия вече разглежда писмата. Избраните единодушно от журито писма и рисунки ще бъдат предоставени на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов, който ще сбъдне съкровени детски желания.

Практиката показва, че освен материални подаръци, децата на Благоевград, молят Дядо Коледа в писмата си за мир, любов и разбирателство сред хората.

 


Още за: деца   кутия   писма   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
14 Януари 2019 19:38 | глупотевини
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Що за самонадеяност?! Децата писали на дядо Коледа, а комисия ще оценява писмата?!?! Не чувства ли този пишман кмет, че обижда децата така?! Посредствеността доста дълго и трайно се настани в управлението на страната и градовете! И се смята за иновативна, моля ви се!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар